Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Toracan benim mesaj sana değildi 2.yarıya gelcek diyeneydi. Alex, 30 Haziran'dan önce gelemezse, Brezilya Milli Takımı'nın kampına katılacağı için Türkiye'de olamayacak. Brezilya'nın finale kadar devam etmesi halinde 25 Temmuz'dan önce gelemeyecek. Hazırlık kamplarında yer alamayacak olan yıldız futbolcunun şov imzası da gecikecek. Akşam gazetesinden c/p Bizim ligler nezaman başlıyo tam olarak bilemiyorum geçen sene ağustosun başında başlamıştı galiba. eğer böyle bi durum olursa lige geç katılabilir evet.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 herkes için hayırlısı olsun kazanan turk futbolu olsun :P Yaa lig baslasın sıkıldım bare euro2004 baslasın[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Threadin konusuna uygun olarak, Toraman için 2.250.000 USD teklif vermiş en son Fenerbahçe Lucenin teklifin yanında çekirdek parası kalıyo galba onlar 3.5milyon teklif yapmış Toraman gitcek ozaman ukraynaya _Tora_can'ı alsak bizde bizde :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Vodan, 08 Haziran 2004 12:15 tarihinde demiş ki: _Tora_can'ı alsak bizde bizde :p Bunlar spekulasyon benim hiçbir gorusmem yok fb ile ben asya patide oynamaktan cok memnunum...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hayırlısı olsun.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 alexin transferi çok etkiledi bile Azizle el ele tutuşup rüyalarıma giriyorlar ahhh yeterrr nasıl kaçırdı bjk bunu??? Allahım rezil bi klubumuz var alex gibi dünyanın en büyük futbolcusunu alamadık. yönetim istifa!!! fener şampiyon oldu bu transferle boşuna lig yapmasınlar. tanrıyı aldı adamlar takıma =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: blackchaos, 11 Haziran 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Azizle el ele tutuşup rüyalarıma giriyorlar korkulu rüya dedikleri bu olsa gerek..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 rüya diyorum kabus demiyorum... el ele tutuşup geliyorlar sonra rüya oluyor mutlu mesut uyanıyorum =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bende negüzel şakalaşıyoruz diyodum dalaştığımızı sanmıyorum burada.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aziz dün bi konuşma yaptı yazamadım buraya. "öyle bi yıldız getirecem ki herkes alex in gelmesi kadar şaşıracak!" hobaa[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 kimi getiriyo ki acaba? merak ettim şimdi çok. :-?[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Abi yarın (pazar) akşam ntv de olcak Aziz Yıldırım tam saati aklımda kalmamış ama saat 20 de flndı galba.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 o saatte F1 war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bu sene görüşmelere başlarsa iyimser bi tahminle 2007 de alabilir aziz giggs'i zeg :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 rüştü malını getirmesin de isterse hakan şükürü alsın[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Şenolu alıcağına Rüştüyü alsınlar yapma nekadar yatmış olsada Kalitesi tartışılmaz kendine olan güveni geldiğinde sorunu kalmaz. Bugün haberturk de zidane gelcek diye bi haber okudum eet zidan deil zidane bildiimiz fransız olan ha ben inandımmı çok inandım diyemicem ama yazalım[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ahahaha zidane. hic gulecegim yoktu su almanya-hollanda macinin devre arasinda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 zidane... ahahaha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 aziz yıldırım çok beğenmiş ingiltere maçında zidane'ı hemen teklif götürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 geleceği parlak genç oyuncu zidane :P şaka maka bir sol bekimizi alalım da kurtulalım artık[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 lima'yı getirdi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya yabancı kontenjanı dolu acaba NİHAT falan olmasın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Rüştüye 700bin EU wermiş FB gel oyna demiş Rüştü de 2.5 milyon EU alıyorum barça dan o parayı werirseniz gelirim demiş. Rüştü gaza geldi heheh Gelmesin ben istemiyorum gelirse de yedek kalsın çok kırıldı kendine güveni toplaması zaman alır. Şampiyonlar liginde gümlememize yolaçabilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 volkan iyi ya bu arada yönetime yakın çevrelerden duyduğuma göre nihatla ilgileniomuş fb çaba varmış alabilmek için ve bu sürpriz o olabilir belki eğer oysa varya.......[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok be olmaz öle şey[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar