Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe transfer topici.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Toracan benim mesaj sana değildi 2.yarıya gelcek diyeneydi.

Alex, 30 Haziran'dan önce gelemezse, Brezilya Milli Takımı'nın kampına katılacağı için Türkiye'de olamayacak. Brezilya'nın finale kadar devam etmesi halinde 25 Temmuz'dan önce gelemeyecek. Hazırlık kamplarında yer alamayacak olan yıldız futbolcunun şov imzası da gecikecek.
Akşam gazetesinden c/p

Bizim ligler nezaman başlıyo tam olarak bilemiyorum geçen sene ağustosun başında başlamıştı galiba. eğer böyle bi durum olursa lige geç katılabilir evet.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 08 Haziran 2004 12:15 tarihinde demiş ki:
_Tora_can'ı alsak bizde bizde :p

Bunlar spekulasyon benim hiçbir gorusmem yok fb ile ben asya patide oynamaktan cok memnunum...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

alexin transferi çok etkiledi bile
Azizle el ele tutuşup rüyalarıma giriyorlar

ahhh yeterrr nasıl kaçırdı bjk bunu??? Allahım rezil bi klubumuz var alex gibi dünyanın en büyük futbolcusunu alamadık.
yönetim istifa!!!
fener şampiyon oldu bu transferle boşuna lig yapmasınlar.
tanrıyı aldı adamlar takıma =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

rüya diyorum kabus demiyorum...
el ele tutuşup geliyorlar

sonra rüya oluyor mutlu mesut uyanıyorum =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Şenolu alıcağına Rüştüyü alsınlar yapma nekadar yatmış olsada Kalitesi tartışılmaz kendine olan güveni geldiğinde sorunu kalmaz.

Bugün haberturk de zidane gelcek diye bi haber okudum
eet zidan deil zidane bildiimiz fransız olan
ha ben inandımmı çok inandım diyemicem ama yazalım[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Rüştüye 700bin EU wermiş FB gel oyna demiş
Rüştü de 2.5 milyon EU alıyorum barça dan o parayı werirseniz gelirim demiş.
Rüştü gaza geldi heheh
Gelmesin ben istemiyorum gelirse de yedek kalsın çok kırıldı kendine güveni toplaması zaman alır. Şampiyonlar liginde gümlememize yolaçabilir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...