Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter siliniyormu ?

Levent

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, ben SWG ilk cıktıgında oynamıs bir kac ay sonra oynu bırakmıstım, aradan heralde en az 2 sene gecti (dimi:)), simdi tekrar oynamak istiyorum ama aklıma takılan bir soru varki bu soruya yanıtı offical siteden bulamadım nedense, acaba karakterim silinmişmidir? bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim, simdiden tesekkurler.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım saolun, benimki 2 sene gerci, bide ben accountumu sattıgım icin silinip silinmedigini gormek icin 150m ödemem lazım ki buda değmiycek gibi görunuyor 25$ a expensionlarla alabiliyorken, varsın 0 dan kasarız yine nolucak :).[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

çok memnun oldum enaxa gelicek olmana... girince mutlaka bana tell at.... ben de 8-9 aydir girmiyodum oyuna bikaç gün oldu başlayalı benim char hala duruyodu silinmemiş yani... bu arada beni hatırladın mı? :)[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse
SWG: Satto of Eclipse (retired)
WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin)
Sosyal ağlarda paylaş

Hatırladım tabiki :), atarım tell hemen, ama kesin olarak yeni karakter acıyorum sendit ten siparişi verdim biraz once, tabi umarım eski karakterim silinmiştirde kendi ismime eklenti yapmak zorunda kalmadan oyniyabilirim, gorusmek uzere oyunda.[signature][hline]ICQ: 99038139
----------------------
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...