Levent Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Merhaba arkadaşlar, ben SWG ilk cıktıgında oynamıs bir kac ay sonra oynu bırakmıstım, aradan heralde en az 2 sene gecti (dimi:)), simdi tekrar oynamak istiyorum ama aklıma takılan bir soru varki bu soruya yanıtı offical siteden bulamadım nedense, acaba karakterim silinmişmidir? bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim, simdiden tesekkurler.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla 6 ay sonra siliniyo diye duymuştum[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kafalarına göre takılıyorlar. Bakman lazım.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 En az 6 ay saklıyolar sonrasına garanti vermiyolar.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bizim arkadas 10 ay kadar girmedi ama silinmiemis ben onun yalancisiyim :) ama 6 aydan fazla olmus diger arkadasimin 1 sene oldugunu biliyorum onun kşde duruyodu[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 7 ay bıraktım yine geri döndüm ve evim dahi silinmemişti.[signature][hline]SoulDark Eclipce Server .... | FrF | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Anladım saolun, benimki 2 sene gerci, bide ben accountumu sattıgım icin silinip silinmedigini gormek icin 150m ödemem lazım ki buda değmiycek gibi görunuyor 25$ a expensionlarla alabiliyorken, varsın 0 dan kasarız yine nolucak :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çok memnun oldum enaxa gelicek olmana... girince mutlaka bana tell at.... ben de 8-9 aydir girmiyodum oyuna bikaç gün oldu başlayalı benim char hala duruyodu silinmemiş yani... bu arada beni hatırladın mı? :)[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse (retired) WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hatırladım tabiki :), atarım tell hemen, ama kesin olarak yeni karakter acıyorum sendit ten siparişi verdim biraz once, tabi umarım eski karakterim silinmiştirde kendi ismime eklenti yapmak zorunda kalmadan oyniyabilirim, gorusmek uzere oyunda.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 levent? kith architect i levent mi*[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: tunch, 24 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: levent? kith architect i levent mi* Hayır benim oyundaki nickim Enaxa Wise dı Master Architecttim oynadıgım zamanda.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Adamlar 3 ay garanti veriyolar. Sonra gidebilir belli olmaz diyo sony efendi.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 3 ay degil 6 ay tech supportda csrla geyik yaparken sormustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi_K Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 6 ay belkide daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar