-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben oyle siradan biriydi demiyorum zaten.Ama "En Iyi" asla degildi.Ilk 10'dadir..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 +1 derim sadece.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 zaten real'in mantığı "karizması varken alalım...sömürelim...işe yaramayınca atarız" gibi bir şey... McManaman'da ingilterede yılın futbolcusu, ama daha önemlisi şu anki beckham gibi yılın en seksi erkeği, genç kızların sevgilisi, boku püsürü seçildiği için alınmıştı. Aslında bir nevi bayanların da futbola para harcamasına yönelik bir strateji... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 nukem, 1'e 1 de kimi geçmiş ? yahu tamam maçlarını izlemiosun, gir kazaa'ya video kısmında beckham yaz search et, kesin çıkar 5-6 tane 2-3 adam çalımlayıp attığı gol[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ya meph artık yani herkes aynı şeyi sölüyo bir tek sen halen herifi savunuyorsun herifin yaptığı 3-5 muz ortaya bayılmışın bi de 10 tane falan frikik golünü görmüşün direk tapmışın herife. halbuki herif figo'dan kat kat kötü bir futbolcu sadece yakışıklı diye abartılıyor son bi opsiyon var: gaysin :P lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 mauhahuauh tam isabet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dream_Hunter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Saçma bir transfer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 işte işin garip tarafı erkeğim, heteroseksüel'im, ama bu adamı sevmemin sebepleri 1. 7 numaralı sağ kanat futbolcuları hep favori futbolcularımdır, 2. giyime önem veririm, verenleri severim, bu adam iyi giyiniyo 3. eşine ailecek hastayız 4. futbol tarzımız uyuşuo daha ne olsun ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ve kısaca sen popüler bir kültürün ürünlerinden sadece birisin... Futbolu 2. planda kabul ediyorsun.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol adam kötü futbol mu oynuyor ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben kötü oynuyor demedim ama adamın bu kadar göklere çıkartılması popüler kültürün hegemonyasından dolayıdır bence...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 türkiye'de nasıl ilhan mansız göklere çıkarılıyorsa, oysa okan yılmaz, gökdeniz gibi çok daha formda oyuncular varsa, ordada beckham normaldir böyle şeyler benim sebeplerimden en önemlisi oyun tarzım, sağ kanat oynamayı severim, 7 rakamımdır[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar