Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herb'lerin yerlerini gösteren programcık...

Eno

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde bir topicde bu herb lerin yerlerini gösteren bir programcıkdan söz edilmişti.. Şimdi bana lazım oldu, aradım taradım bulamadım...

Hatırlayan, bilen vs o konuya link verebilir mi? Yada yeniden yazabilite varmıdır acep?

Mod olarak notum: Başlıklarınızı düzgün açmassanız böyle olur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu açmamak için buraya ekliyorum. Gatherer i yükledim, ama içine diger oyuncuların buldugu yerleri import edemiyorum... gatherbook la yapmayı denedim ama olmadı. gather book un aradıgı dosyalar yoktu, cok dusuk ihtimalde ben benceremedim :). sanırım gather bookla gatherer versiyonları uyusmuyor.. bide oyun gather version icin out of date gösteriyor... bu sorunu nasıl çözebilirim ? olmadı bana 2 sininde en son versiyonlarının bulundugu versiyonların adresini verirmisiniz ?

Edit : DA2019 verdigi link calismiyor :(

Teşekkürler[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion

[Bu mesaj Hancer tarafından 26 Haziran 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehm, evet çalışmıyor, çünkü worldofwar un sitesi açılmıyor. Sanırım bir problem var. Ama adres bu, dün akşam koyduktan sonra denemiştim:

http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=277[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hancer, 26 Haziran 2005 09:52 tarihinde demiş ki:
bide oyun gather version icin out of date gösteriyor... bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Teşekkürler

Addon un klasörü içinde ***.toc diye bir dosya var, onu herhangi bir text editor ile aç (notepad, MS word) interface numarasını 1500 yap. Sorunun hallolucak. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

ben beceremedim bunu ya load dedigimde load etmiyo... oyle malak malak bakiyo import dedigimde bisi cikmiyo ayrica bi zaman sonra addonlar 32 mb yi gecti exit now cikiyo yardim edecek varmi
bu arada bisi oldu sanirim small tagleri falan hline falan calismiyor bknz alt taraf [sanirim .net ile alakali birsey?]

[Bu mesaj Disappear tarafından 26 Haziran 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Disappear tarafından 26 Haziran 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

version sorununu hallettim ama hala sorun yasiyorum... Sorunu gatherbook ile yasiyorum.. data yı ekliyemiyorum... programın istedigi dosyalar benim gatherer da yokanladıgım kadarıyla. sanırım ben bi aptalım ve tutorial a bu konuda cidden ihtiyacım war :D tahminimce 3 kısımdan olusuyor bu anladıgım kadarıyla
1. Locate your savedveriables.lua file :
Merged load - Save file - load file olarak dalalnıyor bu kısım
2. En altta bulunan :
Backup data, import data, merged import, clear data

ve de ortadaki kısım vs. vs. :D

Bunları nasıl kullanıcagımı bir aptal a anlatır gibi anlatırmısınız lütfen... pm olarakta olur... bi web sitesi hazırlayakta nasıl isterseniz öyle yapın walla :D
Teşekkürler şimdiden yardımcı olan ve olucak herkeze :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...