Eno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Geçenlerde bir topicde bu herb lerin yerlerini gösteren bir programcıkdan söz edilmişti.. Şimdi bana lazım oldu, aradım taradım bulamadım... Hatırlayan, bilen vs o konuya link verebilir mi? Yada yeniden yazabilite varmıdır acep? Mod olarak notum: Başlıklarınızı düzgün açmassanız böyle olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 işine yarar mı bilmem ama "gatherbook" du adı ama linki hatırlamıyorum ben de burdan bulmuştum zaten programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=122294&page=2 bende geçenlerde aramıstım bu başlıgı, herb diye aratınca bulmustum . . .[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gatherer addonunu yukleyip sonra getherbook ile başkasının doldurdugu haritayı upload edicen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gatherer olabilir mi?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çok pardonda Herbalism. Hangi herb nerelerde bolca bulunur? diye bi başlık nasıl düzgün bi başlık olmuyo? // no offance [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yeni konu açmamak için buraya ekliyorum. Gatherer i yükledim, ama içine diger oyuncuların buldugu yerleri import edemiyorum... gatherbook la yapmayı denedim ama olmadı. gather book un aradıgı dosyalar yoktu, cok dusuk ihtimalde ben benceremedim :). sanırım gather bookla gatherer versiyonları uyusmuyor.. bide oyun gather version icin out of date gösteriyor... bu sorunu nasıl çözebilirim ? olmadı bana 2 sininde en son versiyonlarının bulundugu versiyonların adresini verirmisiniz ? Edit : DA2019 verdigi link calismiyor :( Teşekkürler[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion [Bu mesaj Hancer tarafından 26 Haziran 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ehm, evet çalışmıyor, çünkü worldofwar un sitesi açılmıyor. Sanırım bir problem var. Ama adres bu, dün akşam koyduktan sonra denemiştim: http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=277[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Hancer, 26 Haziran 2005 09:52 tarihinde demiş ki: bide oyun gather version icin out of date gösteriyor... bu sorunu nasıl çözebilirim ? Teşekkürler Addon un klasörü içinde ***.toc diye bir dosya var, onu herhangi bir text editor ile aç (notepad, MS word) interface numarasını 1500 yap. Sorunun hallolucak. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cık cık cık ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya nasıl yapacaz simdi bu dosyayı falan anlamadım :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben beceremedim bunu ya load dedigimde load etmiyo... oyle malak malak bakiyo import dedigimde bisi cikmiyo ayrica bi zaman sonra addonlar 32 mb yi gecti exit now cikiyo yardim edecek varmi bu arada bisi oldu sanirim small tagleri falan hline falan calismiyor bknz alt taraf [sanirim .net ile alakali birsey?] [Bu mesaj Disappear tarafından 26 Haziran 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Disappear tarafından 26 Haziran 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben 4-5 gündür kullanıyorum arkadaşlar sorunsuz çalışıo hem MapNotesGathering ve Gatherer yükledim hiç bi sorun yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende hallettim simdi cok guzel bir addon muthis atta =D[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gatherer basliginda guzelce anlatilmis bende de sorunsuz calisiyo pek $ukela[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gatherer addon unu buradanda bulabılırsınız eger dıger lınklerle hala sorun yasıyorsanız. http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=44[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 version sorununu hallettim ama hala sorun yasiyorum... Sorunu gatherbook ile yasiyorum.. data yı ekliyemiyorum... programın istedigi dosyalar benim gatherer da yokanladıgım kadarıyla. sanırım ben bi aptalım ve tutorial a bu konuda cidden ihtiyacım war :D tahminimce 3 kısımdan olusuyor bu anladıgım kadarıyla 1. Locate your savedveriables.lua file : Merged load - Save file - load file olarak dalalnıyor bu kısım 2. En altta bulunan : Backup data, import data, merged import, clear data ve de ortadaki kısım vs. vs. :D Bunları nasıl kullanıcagımı bir aptal a anlatır gibi anlatırmısınız lütfen... pm olarakta olur... bi web sitesi hazırlayakta nasıl isterseniz öyle yapın walla :D Teşekkürler şimdiden yardımcı olan ve olucak herkeze :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende başlarda çalışıyodu sonradan bozuldu anlamadım gitti.gatherbookta merged import şeysi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar