Denizzz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Frozen thronedan herkez bişeyler bekliyor. Sizinkileri merak ettim. - Hero dengesinin kurulması (nigjt elfte mesela herkez sadece demon hunter kullanıyor) - Yeni sağlam bir senaryo - Yeni oyun tipleri battle net için - Bir random görev jeneratörü (mesela human olup undead üssünü yık gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yokmu fikri olan???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Frozen Throne da olacakalr zaten açıklandı. Merak edecek birşey kalmadı yani.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Sargeras'ın bedenine kavuşması.. Grom'un boşluğunu dolduracak biri yani Warsong Clan'in yeni lideri.. Ner'zhul.. Sargeras'ın öbür komutanı (adını unuttum:))[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yaw demon hunter undeadlere katılıyo acaba nasıl bı pıskopat bısey olacak cok merak ettım ozellıkle blizzardın sıtesındekı demonhunterın morph olmus halını gorunce sabırsızlıklar beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacos_bill Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Harbi demon hunter undeadlerdemi olacak?? Neyse benim fikirlerim şunlar: -Öncelikle demon hunter süper birşey değil, priestess benim stratejilerim için ondan 1000kat daha faydalı -Footmanler güçlendirilmeli -Tüm birimlerin fiyatı düşürülmeli -farmlar 8food vermeli -Kıro görünümlü knightların kılıç olan elinde kalkan olup kafasında miğfer olmalıki tipi görünmesin biraz knighta benzesin(gerçi böle bişey olmaz ama olsa iyi olurdu) Diğer ırklardan beklediğim birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ever harbi knightlar kro gibi,ne o öyle bir elde lance bir elde kılıç,iğrenç görüntüleri.Warcraft 1 deki Knightlar süperdi mesela,kalkan+gürz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Birim fiyatı düşürüldü zaten.. Footmanlerin kesinlikle güçlenmesi lazım vede undead herolarının spelleri dreadlord dışında kullanışsız.(bana göre) +Casterların mana poolarının arttırılmasıda iyi olur.[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: zlorwf, 23 June 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Birim fiyatı düşürüldü zaten.. Footmanlerin kesinlikle güçlenmesi lazım vede undead herolarının spelleri dreadlord dışında kullanışsız.(bana göre) +Casterların mana poolarının arttırılmasıda iyi olur.[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) lich + crypt fiend taktiği kullanıyorsan lich in büyüsü süfer (hem deli gibi damage hem yavaşlatıyo) başta mass ghoul sonra abom + necro gidersen death pact çok etkili oluyor; düşman paso senin herona dalıyo ama heron ölümsüz :) bu taktikle birini çok fena rezil etmiştim :D dl carrion + dk heal çok iyi bir ikili yani oyundaki bütün büyüler işe yarıyor. zaten bence oyunda önemli olan düşmanın taktiğine karşı koyabilecek bir taktik uygulamak; stabil bir taktiği ezberlemek değil.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bence Undeadleri büyüleri baya iyi,Raise Dead mesela savaşın kaderini değiştirebilir,yada Death and Decay bir çok binaya aynı anda hasar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar