kuzu88 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fizikle ilgili bi meslek dalı hemde yarı kamuya bağlı şirket adı ne bu bulamadım deliricem[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 google'a baktım da bir tek "kıyı kenar çizgisi" var. sanırım o da fizikle alakalı değil :) kalite kontrol çemberleri olabilir mi? http://www.bursadefterdarligi.org/html/kalite_cemberi.html yok o da değil sanırım[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Haziran 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 google ı altına üstüne getirdim alakası yok dünya ile ilgili falanmış ama çıkaramadım[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ekşi sözlükte bile yok belki bi harfi farklı yerdedir...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ekşi sözlükte yok ama tuzlu sözlükte var. Looooollllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 höeh "açılım bulmaca" başlıklı bi topic var garbage'da , orda yazın... bilmiyorum KKC diye bişey , duymadım , fizikle ilgili herhangi birşey de duymak istemiyorum...sana kolay gelsin :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar