Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya abi şimdi 3 parmak yavaş çalabiliyorum hızlı ritimlerde diğer parmağa geçerken önceki vurduğum ses kesiliyo.Bu yüzden, kasmicam parmak felan pena kullancam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: trgdy, 25 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: bnm gozumde en ii basscilardan birisi eski guns n roses yeni velvet revolver basscisi dufftir cunku adam bateriyle harika bi uyum içinde gidiyo ve bunu parmakla yapmak zor dusunun bi ritmi tum kolunuzu sallayarak daha rahat ayak uydurursunuz 3parmaginizi oynatarakmi Bu bayağı saçma olmuş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Erutan, 25 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: ya abi şimdi 3 parmak yavaş çalabiliyorum hızlı ritimlerde diğer parmağa geçerken önceki vurduğum ses kesiliyo.Bu yüzden, kasmicam parmak felan pena kullancam :) tabii ki yavaş çalabiliyorsundur, "ben x hızda süper çalıyorum, ama 3x hızda çalamıyorum bırakcam" demekle olmaz bu iş. istediğin hıza ulaşmak için yavaş başlayıp alıştırmaları çok hafif hızlanarak yapman lazım. hızlı çalmayı ise unutacaksın bir süre. hızlı çalmanın bir faydası yok çünkü çalamadıktan sonra. sen yukardaki yazdığımı iyice oku bence. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 iyide abi Punk da Solomu atacam? eheh tabiki ritimle gitara eşlik etmem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 At solo at senin de bir farkın olsun di mi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 solo atmak değil mesele zaten, olay ritmi renklendirmek. davulla aynı ritmi verme durumunda da değilsin zaten, kısıtlı anlamayalım o kadar da..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya ikisi de tam oturtursan ikisinin de çok güzel yanları var. Bizim okulda basçı arıyorlardı kasdav için. Ben de gittim basçı oldum; okulun gitartıyla çalıştım. İki ay bas çaldım sonra sahneye çıktım :). İkisini de çok iyi kavrarsan pena veya parmak o kadar önemli değil. Tamam, bazı keskin farklar var: Parmakla çalarken daha bi hakim oluyorsun mesela. Susları baya denetimli yapabiliyorsun da pena ile de çok daha rahat seri çalabiliyorsun. 2-3-4 paramk konusuna gelince; 3 parmak iyidir 2 parmak kötüdür diye bi' şey yok. Sadece 2 parmağıyla solo atan bas virtüözü de gördüm mesela. Demek ki oluyormuş( mezzo da gördüm adını bilmiyorum, vallahi sallamıyorum:)) ya ikisini de öğren. Ama hangsi daha güzel dersen parmak daha zevkli ve güzel oluyor, nedendir bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gecen gun barda calan arkadasim parmaginin acilmasi uzerine hemen cebinden penasini cikartip penayla devam etti yani ikiside olsun[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 punkta solomu atcam ne demek asin bunlari[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar