MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konu uzun okumadım fakat ben o türkler ve köpekler olayının yalan olduğunu duydum. Ayrıca SOAD'ın ermeni yanlısı söylevi olması çok doğal adamlar ermeni ne olacak uganda yanlısı söylevlerimi olacak. Türk düşmanlığıda yokmuş sanırım kendi ağızlarından çıktığı iddia edilen bir yazılarını okudum. Türkiye Hükümetin'e ve o yıllarda yapılan "zulümleri" organize eden hükümeti jön türkleri sevmiyorlar.. Ayrıca hep beliritirim sanatçıları salt yaptıkları işlerle değerlendirmelisiniz. (tabii ki albüm gelirini terör vs. gibi şeylere akıtmıyorsa)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Haziran 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yahu bi kere sanatçı (ki bu tiplere sanatçı denebilir mi tartışılır) eğer yaptığı işin getirisi olarak bazı olayların propagandası yapıyorsa ve sanatı bazı yerlerde araca dönüştürüyorsa, nasıl sanatına bakarım ben gerisi ilgilendirmez diyebilriz? Bi kere bu SOAD karşıtı tutumun aşırı millliyetçilik ile hiç bir ilgisi yok. milliyetçiilik var ama aşırısı ne alaka yahu. ztn bunu neresi kötü birşey Ata'mızın ilkelerinden biri de bu değil midir? bu ülkeden her türlü etnik grup istediği milliyetçiliği yapıyor ama biz Türkçülük yapamıyoruz. beyler biraz duyarlı olun yahu. SOAD sadece dandik bi örnek. adam sana küfrederken, sen nasıl böyle bişey beklersin ki, nasıl böyle davranabilirisn ki? Halkımızn bi kısmı yavaş yavaş uyanıyor. her türlü uyutmaya yönelik çalışmalar devam etse dahi. ama şunu da belirtmeliyim ki; arkadaşım sen eğer hala bu tip davranışlarda bulunyorsan düşünmeden konuşuyorsan, işin kolayını kaçıyorsan sen ztn akıllanma, uyuamaya devam et. senin ztn kimseye hayrın olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: StRencher, 01 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: Medya'da her duyduğunuza inanmayın. Bir tek şunu bilin yeter; Soad'ın vokalistinin kuzeni Türkiye'de çok ünlü bir grubun elemanı. Araları çok iyi ve de Türklere "Ermeni SoyKırımı"na inanmasının dışında bir nefreti yok. SoyKırım'a inananlarında fazla üstüne gitmeyin. Onlar Yıllarca o şekilde yetiştirildikleri için inanıyor sadece. konserlerinde türk bayragı yaktıkları biliniyor, ayrıca cnn vb gibi kanallarında boyle boyle aciklama yapti diye "asparagas" yapacakalrını sanmıyorum.... sonuç a gelince.... köylü adamla-reha muhtar fıkarısını bilirmisiniz... biliosanız soyle diyim... bir gün soad grubunun üyeleri kaybolmuştu....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: trapt, 25 Haziran 2005 02:12 tarihinde demiş ki: Dinlemeyelim demiorum dinleyelim ama ... ORJİNAL CD DEĞİL kopyaya yada imesh kazaaa ares gibi programlardan yükleyerek..buna destek verin ben azda olsa rahatlıyorum paylaşıyorum onları... aynen.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Konu uzun okumadım fakat ben o türkler ve köpekler olayının yalan olduğunu duydum. Ayrıca SOAD'ın ermeni yanlısı söylevi olması çok doğal adamlar ermeni ne olacak uganda yanlısı söylevlerimi olacak. Türk düşmanlığıda yokmuş sanırım kendi ağızlarından çıktığı iddia edilen bir yazılarını okudum. Türkiye Hükümetin'e ve o yıllarda yapılan "zulümleri" organize eden hükümeti jön türkleri sevmiyorlar.. Ayrıca hep beliritirim sanatçıları salt yaptıkları işlerle değerlendirmelisiniz. (tabii ki albüm gelirini terör vs. gibi şeylere akıtmıyorsa) Bunla ilgili bir topic vardı. Konsere giden adam bizzat bu düşmanlıklarını görmüştü. Yalan konuşmayalım şimdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: MartinLGore, 25 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Konu uzun okumadım fakat ben o türkler ve köpekler olayının yalan olduğunu duydum. Ayrıca SOAD'ın ermeni yanlısı söylevi olması çok doğal adamlar ermeni ne olacak uganda yanlısı söylevlerimi olacak. Türk düşmanlığıda yokmuş sanırım kendi ağızlarından çıktığı iddia edilen bir yazılarını okudum. Türkiye Hükümetin'e ve o yıllarda yapılan "zulümleri" organize eden hükümeti jön türkleri sevmiyorlar.. Ayrıca hep beliritirim sanatçıları salt yaptıkları işlerle değerlendirmelisiniz. (tabii ki albüm gelirini terör vs. gibi şeylere akıtmıyorsa) [signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 peh bızdende bı akıllı cıkıp demez soykırım olduysa bile bunu osmanlı yaptı turkıye cumhurıyetı yapmadı dıye *!Ataturk donemı dış siyasetini mumla arar*[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Christoph_Vassel, 05 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki: zaten almanyada hollandada hiç konsere çıkmadı bu admlar..konserlerine gidende yüzlerce gurbetçi yok..o adamlar boş boş baktı bayrak yakılırken :D canlarım ya o kadar basit düşünüyorlarki.. ahheha bu adamın mesajları kopardı beni :) len salak.. başta öyle bişey yok demişsin sonra insanlar örnek gösterince ben müziğime bakarım banane ohoo diye "ben özgürüm len sanane ohoo" gibi ortaokul veledi triplerine girmişin.Ne bu şimdi ? Adam en içten dileklerini sunuyo sana sen headbang yapiyosun süper müziklerinde.Kişiliksiz gurursuz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 mesaj biraz ağır olmuş ama tamamen haklı....[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Pyro, 26 Haziran 2005 02:13 tarihinde demiş ki: said: trapt, 25 Haziran 2005 02:12 tarihinde demiş ki: Dinlemeyelim demiorum dinleyelim ama ... ORJİNAL CD DEĞİL kopyaya yada imesh kazaaa ares gibi programlardan yükleyerek..buna destek verin ben azda olsa rahatlıyorum paylaşıyorum onları... aynen. iyi de, sanki bütün gruplarınkini orjinal alıyorsunuz da bir soad'ı mı indirdiniz. Benim ne derece In Flames hastası olduğumu bilen bilir, In Flames albümlerini bile bu bu sene içinde orjinal aldım ben..[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Soad kimmiş ya Ezik bebeler.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Viktor, 26 Haziran 2005 07:28 tarihinde demiş ki: peh bızdende bı akıllı cıkıp demez soykırım olduysa bile bunu osmanlı yaptı turkıye cumhurıyetı yapmadı dıye *!Ataturk donemı dış siyasetini mumla arar* osmanlinin borclarini odemeyi kabul eden ataturktu . oyle reddi miras gibi bir amaci yoktu . kaldi ki osmanli yapti ben turk um demeyle olmaz o isler . zaten desende komik olursun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tarıh bılmeden konusursan komık olursun eheh neyı soksam neyı soksam ogehhhh seklınde mesaj yazınca bole oluyor tabı lol Ataturk e dış borçları odeyın dedıkelrınde Ataturk biz Osmanlı degiliz Osmanlıdan ayrılan turkleriz demiş osmanlının tum borclarını ayrılan devletler arasında eşit pay ettirtmiş bize kalan kısmını odemiştir işte bu siyasi başarıdır tarih bilmeden laf sokmaya çalışmayalım lutfen kendın komık duruma dustun şimdi eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 26 Haziran 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 laf sokmaya calistigimiz yok canim . odemis mi odememis mi mevzu o . simdi osmanli ermenileri katletmis olsaydi biz de onlar osmanli biz turkuz diyip yirtabilir miydik ? o dur konu borcuda odedik ermenileri katletseydik katlettikde diyecektik . o diplomatik incelikten bir sey ogrenememissin yazik .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hala kafan calısmıyor o zaman osmanlı ulkesıne baglı kac tane ulke vardı ulke yoentımınde hepsı aktıftı karar ıse mebus meclısınden cıktı yanı turkıyenın uzerıne atamazlar araplar da en az bızım kadar suclu o donem osmanlı ulkesıne dahıl olan butun ulkelere maletmelerı lazım bunu sadece turkler kestı degıl yanı turklerde cok uluslu ımparatorlugun bır parcasıydı sonucta[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ayrıca soykırım böyle olmaz Alırsın tüm ermenileri, toplarsın gaz odalarına banyo yapın diye doldurursun binlerce kişiyi odalara, salarsın gazı öldürürsün., Toplarsın yakarsın, bir tanesi bile sağ kalmaz. Eee şimdi biz doğudaki ermenileri güneye yolladık. İstanbuldaki ermeniler kaldı. Jandarlamalar eşliğinde yol boyunca ermeniler gittiler. Ölen ermeniler açlık, susuzluk ve hastalıktan öldüler. O kadarı da normal olacak. Çünkü ermeniler o vakitte tehtit oluşturuyordu. Ha bir de mümkün olduğunca göç ettirilen ermenilere yardım yapıldı. SOYKIRIMDA, SOYKIRIM YAPACAĞIN İNSANLARA YARDIM EDERMİSİN? ONLARI GÖÇ ETTİRİRKEN , Bİ KISMININ İSTANBUL'DA YAŞAMASINA İZİN VERİRMİSİN? ERMENİLERE KÖTÜ DAVRANAN DEVLET MEMURLARINI CEZALANDIRIRMISIN? ONLARA ERZAK VERİRMİSİN? BUNLARA CEVAPSA EVET SOYKIRIM YAPTIK BİZ. o deliler gibi özendiğimiz, kapılarında köpek olduğumuz AB liler daha soykırımın ne olduğunu bilmiyorlar, yoksa biliyorlar da işlerine mi gelmiyor?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Viktor, 26 Haziran 2005 14:40 tarihinde demiş ki: hala kafan calısmıyor ???[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 prawler iyi söylemiş. avrupa ülkelerinin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı da herkesin malumu zaten. müzik bölümünde de demiştim (burda demiş te olabilirim, tekrar olursa özür dilerim) kopya cd de almayın. çünkü o korsan cdnin nereye kime gittiği belli değil, ya terör örgütüne vs gidiyorsa? daha beter bişey bence. en iyisi p2p, kimseye bişey gitmiyor. ha bende bu tip adamların müziği sinir yapıyor, ben almayayım:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Pyro, 26 Haziran 2005 02:18 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 25 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Konu uzun okumadım fakat ben o türkler ve köpekler olayının yalan olduğunu duydum. Ayrıca SOAD'ın ermeni yanlısı söylevi olması çok doğal adamlar ermeni ne olacak uganda yanlısı söylevlerimi olacak. Türk düşmanlığıda yokmuş sanırım kendi ağızlarından çıktığı iddia edilen bir yazılarını okudum. Türkiye Hükümetin'e ve o yıllarda yapılan "zulümleri" organize eden hükümeti jön türkleri sevmiyorlar.. Ayrıca hep beliritirim sanatçıları salt yaptıkları işlerle değerlendirmelisiniz. (tabii ki albüm gelirini terör vs. gibi şeylere akıtmıyorsa) Yalan konuşmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Jester, 26 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki: iyi de, sanki bütün gruplarınkini orjinal alıyorsunuz da bir soad'ı mı indirdiniz. Benim ne derece In Flames hastası olduğumu bilen bilir, In Flames albümlerini bile bu bu sene içinde orjinal aldım ben.. eğer çok sevdiğim grubun ise evt orjinal alıyorum umarım memnunsundur? @elvyn: sadece, orda oyle duymu$ onu belirtmek icin bold yazdım. [signature][hline]Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 26 Haziran 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 p2p bencede en mantıklı yol çünkü ticari bi gelir yok ortada...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eger adam benım mıllı varlıgıma ve ulkenmın butunlugune saygısızlıkta bulunuyorsa ıkı üç dutturu muzıgını dınlememekle hayatımdan cokta bısey eksılmez acıkcası[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 OOOOo! Tarih hastası Viktor efendi şimdi de konu dışı bölümüne dadandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sen daha vıtamınken ben konu dışındaydım ne alaka yani ?[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Heffer, 26 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: avrupa ülkelerinin sütten çıkmış ak kaşık olmadığı da herkesin malumu zaten. Tabii ki kimse sütten çıkmış akkaşık değil. İngilizlerin hindistanda yaptıklarını dünya alem biliyor.. Ama öyle olması eğer soykırım varsa bizi haklı çıkarmaz.. Soykırım olmuştur olmamıştır demiyorum, diyemem, kimse diyemez tarihçi olmadığınız sürece.. Sadece varsayımda bulunursunuz. Lisede ortaokulda okuduğunuz tarih gerçek mi zannediyorsunuz ? Çok kötü şeyler yaşandı "benim okuduğum" yazılar "gördüğüm" görsellere dayanaraktan "bence" çok büyük zulümler yapılmış. Ha ama soykırımdır diyemem.. Bunda halen emin değilim.. Bir yahudi soykırımı ile karşılaştırınca komik kaçtığı doğrudur.. Ama ciddi şekilde zulüm yapılmış, "bence".. Ayrıca şu savunma komik.. Ermenilerde yaptı.. Tamamen ilkokul çocuğu savunması.. Yapılacak en kötü savunma.. Ya olayı yaşayan iki kesimden biri kendi ülkende yaşayan bir halk (ermeniler) , diğeri ise devlet.. Böyle savunma olur mu? Sadece "türkler" ve ermeniler arasında geçseydi olay işin içinde devlet olmasaydı bu savunma "belki" anlam kazanabilirdi. Ama durum öyle değil.. Böyle bir kıyaslama yapılır mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar