Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana yardım edin ve yerimde olsaydınız ne yapardınız onu söyleyin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 23 Haziran 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
zidan'e lö treezegevine petite nö p'aris ?
bu cümle içinde 4 futbolcu ismi görüyorum! yoksa gözlerim bana yalan mı söylüyor?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
hyr deborah mehmetle cıkıo.laura başkasıyla cıkıo.mehmet lauranın eski kankası.deborahla mehmetin aarasını laura yapıo.ama sora mehmet kesio muabbeti laurayla.mehmet deborahla lauranın da gorusmesini istemio.laurada deboraha yol verio falan[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ya birşey sordum on kişi cevapladı way be ... saolun dostlarım ama geçti hepsi artık onlara ihtiyacım olmadanda yaşabilirim heralde... ayrıca şu anda her şeyi bırakmış ve sporda kaykaya konsantreh*(doğru yazmışımdır umarım)olmuş durumdayım[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Mesaj tarihi:
said:
black_angel, 22 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:

mehmete eskiden yemin etmiştim (dostken)"aranızı ben yaptım , ne olursa olsun devam ettireceğim "demiştim....
"onu seç" dedim "insan sevince bırakmamalı" sözlerimi tutarım herzaman.... aşıksan bırakmamalısın bence......yürümelidir her zaman aşklı ilişkiler.....
"onu seç " dedim.... dostluğumuz bitti....kalbim kırıldı ...kalbim gerçekten kırıldı deniz kenarına gittim orda ağladım ve eve geri döndüm....

yerimde olsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım şimdi ??? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

fedakar insan...yerinde olsam ben de aynını yapardım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
black_angel, 24 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
ya birşey sordum on kişi cevapladı way be ... saolun dostlarım ama geçti hepsi artık onlara ihtiyacım olmadanda yaşabilirim heralde... ayrıca şu anda her şeyi bırakmış ve sporda kaykaya konsantreh*(doğru yazmışımdır umarım)olmuş durumdayım
sonunda "h" yok :-) "konsantre"[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
Kendine gelmişsin..Kutlarım! Sen yoluna devam et, gerisini salla.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Mesaj tarihi:
said:
black_angel, 22 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
bu bi önceki hikayem arkadan bugünki geliyor şimdi benim sinirim bozulsun mu bozulmasın mı?...

deborah mehmet laura vb bidi bidi belçika vb... hebe..

hangi dizi bu ya ben kaçırmışım?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
harbi angel sende de dizinin sonu gelmiyor bir turlu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Bence yasam da mutlu olabildigin sinirli anin keyfini cikar.
Gecmisi yada gelecegi degil ani yasamayi ogrenmelisin.
Kirilmasin diye durmasin kalbin...

[Bu mesaj Riehn tarafından 25 Haziran 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz utangac bir gece daha gecirmemeye gayret et.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Mesaj tarihi:
bone diyor ki akil danistigin bir nokta varsa devreye girelim yok eger ben aklima gelen her seyi , her sorunu yaziyorum diyorsan sana kimse yardimci olamaz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
huun, 22 Haziran 2005 22:16 tarihinde demiş ki:

ama iki olayda da yardimci olunacak bir sorun goremedim . belcikali kaykayci cocukla arasi simdi iyi , deborah a da birak beni git demissin zaten .

demem o . insanin kendi kendine sorun yarattigi bir durumda kim ona nasil yardimci olsun di mi?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Ya pati ortamı süper abi biz niye beraber 10-20 kişi tatile falan gitmiyorz :D Ateşin başına geçip şu forumdaki muhabbetlerin geçmesini bi hayal ettim de ehueh mükemmel olurdu valla[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...
Mesaj tarihi:
Daha neler atesin basinda kadin ask ve sarap uclemesi varken ne diye bole bi muhabbete girelim ki : D

Forumlarda oke eyw. Da yani gercek hayatta bekleme bole bişi...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
  • Yeni Oluştur...