Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Sovereign, 22 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Bonepart amcamız Öeh.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 olan olmuş artık insanların gerçek yüzlerini görmüşsün benim de arkamdan çok konuştular merak etme beni ispiyonlıyanlar bile oldu hocalara karşı ki ben o adamları kurtardım zamanında böle durumlardan nese alakasız benim örneimle senin olay ama bak insanlar böle iki yüzlü olabilio 2 ayaklı olan ve düşünebilen her canlı potansiyel piçtir bunu unutma bence.. napalım olan olmuş tecrübe olmuş sana bi de şöle düşün sen bunlarla arkadaş kalsan sen bi yalanı yaşamış olcaktın şimdi gerçei gördün belki de bölesi ii oldu üzülmen normal ama toparlan kendine gel koca bi dünya senin...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Sovereign, 22 Haziran 2005 23:20 tarihinde demiş ki: pişman olcak ne yapmışkı allah için "sktr git deborah senle uraşamambeni sevseyden doru davranırdın seni artık s.kime takmıoum...." Böyle mesaj atmış arkadaşına?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aa görmedim pardon o zaman sonuna kadar haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Werewolf, 22 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: Sovereign, 22 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Bonepart amcamız Öeh. ne ? dede mi deseydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Abi anlarım da ne amcası.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bonepart "amcası" o zaman :D bizim abimiz . . .. veya benim abim? hehe[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 22 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Vallaha ne desek işe yaramaz kız milleti ayrı bir ırk bugün satar iki gün sonra özür diler falam olur birşeyler takma kafana hayatı yaşa bi de yaş (-)16 civarıysa boşver gitsin yeni dostlar edin vallaha ben ortaokulda lisede 4 defa satış yaşadım bahtım karaydı o zamanlar... sonra şimdiki arkadaşlarımla tanıştım 4 senedir kardeşim gibi oldular onlar farklı üniversitelere düştük hepsiyle ama hala en yakın dostlarım onlar...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya işte Deborah'ya özür dilesen yeter.. ama Deborah affeder mi bilemem.. tanımıyorum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Deborah açısından bakılırsa,deborah yanlış yolda bence.. Mehmet rahatlıkla ya ben ya o diyorsa,hiç "o" cevabından korkmuosa deborahı elinde oynatıo demektir. Deborah da aşıktır,yazıktır,gözü kararmıştır,normaldir.Ne yazıkki pek iradesel bişi deil.. Kurtarılmalıdır bence..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 deborahtan özür dilemem dilicek bi debep bulamıyorum sengel beni sat sonra da seni seviyorum allah aşkına oyuncak mıyım ben ayrıca belçikalılardan tamamen arkadaşlığımı almadım ama artık ok mesafeliyim... mehmetlede uraşamam artık tek yapabiliceğim şey müziği aç ve delir çılgınlar gibi eğlen olur...ben onları fazla takmamaya karar verdim...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Werewolf, 22 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki: said: black_angel, 22 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki: bütün türklerin özelliğimi bu!!! OMG another racist! allahım allahım yarıldım[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki: ya iste budur nedir abi memetle deborahla bilmemneyle dicen ki deborahım guzel,im bak kız(bu durumda erkek) gelir gecer dıostluk baki kalır sen beni satıyosan bu herif yuzunden vız gerlir trıs gider ha o herifle 3 lu ortama girmiyelim diyosan oda bana uyar cok hasret deilim yuzune ama herif yuzunden bana trip atcaksan sana 1 memete 2 tripine 3 diyip davayı kapıcaksın kufur etmek guzeldir dayım yurek sogutan derdi bas kufru cek hastirini bırak gercek dost olsa bole olmazdı zsaten idealimsin bonepart[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bonepart Patinin Carrie Bradshawu :) millet de sex and the city izliorum sanacak lol[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki: ya iste budur said: BonePART, 23 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki: kufur etmek guzeldirağzına sağlık[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hoca bi de gavur milletinde olunca etrafta bağıra bağıra milletin arkasından küfür etmek yok mu... ah ah ah.. burda olmanın verdiği en güzel avantajlardan biri nası stress atıo bi blsen[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 reklm = slogan= omo= yarılmak= bunların karşılığını yada anlamlarını yazınlütfen.... ayrıca ben ikisinede küfür ettim zaten ama elfçe ettim güzel bir dildir...[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu tür insanlardan bir an önce kurtulduğun için kendini şanslı hissetmelisin, sen onların dostun olduğunu düşünürken başına çok daha büyük işler açabilirler/sinir bozucu davranabilirlerdi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nat-Not Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: black_angel, 23 Haziran 2005 11:17 tarihinde demiş ki: reklm = slogan= omo= yarılmak= bunların karşılığını yada anlamlarını yazınlütfen.... İngilizce bildiğini varsayıyorum. reklm = reklam,yani birşeyi tanıtmak için yapılan işin adı.Advertisement Slogan = Bunu nası açıklayayım şimdi? :D Örnek vereyim.Nike'ın sloganı "Just do it" gibi Omo = bir temizlik ürünü markası.Çok züürt reklamları var hatta :) Yarılmak = gülmenin daha bi genişçesi.Argo olarak nitelendirilebilir..[signature][hline]Nat - Not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: black_angel, 22 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: sktr git deborah seni artık s.kime takmıoum Şunun Fransızcası lazım, genel kültür bakımından.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 way rezil bonapart zauh Laundry machine değilmi laa çamaşır makinası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Reklam = publicité[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Doğrusu washing machine.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 nike'ın sloganı derken ingilizcede moto gibi oluo. halbuki o değil. Slogan hem tezahürat olabilir hem motto anlamına gelebilir.. baya geniş anlamlı kelimelerimiz vamrış bea :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Slogan: 1- Bir görüşü yaymak, bir eylemi desteklemek için ortaya atılan kısa ve çarpıcı, kalıplaşmış söz 2- Reklamcılıkta, bir firmanın, bir ürünün adının ya da bir özelliğinin akılda kalmasını, yerleşmesini sağlamak amacıyla tasarlanan kısa ve özgü tanıtım cümlesi[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar