Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana yardım edin ve yerimde olsaydınız ne yapardınız onu söyleyin...

black_angel

Öne çıkan mesajlar

olan olmuş artık insanların gerçek yüzlerini görmüşsün benim de arkamdan çok konuştular merak etme
beni ispiyonlıyanlar bile oldu hocalara karşı ki ben o adamları kurtardım zamanında böle durumlardan
nese alakasız benim örneimle senin olay ama bak insanlar böle iki yüzlü olabilio 2 ayaklı olan ve düşünebilen her canlı potansiyel piçtir bunu unutma bence..
napalım olan olmuş tecrübe olmuş sana bi de şöle düşün sen bunlarla arkadaş kalsan sen bi yalanı yaşamış olcaktın şimdi gerçei gördün belki de bölesi ii oldu üzülmen normal ama toparlan kendine gel koca bi dünya senin...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 22 Haziran 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
pişman olcak ne yapmışkı allah için

"sktr git deborah senle uraşamambeni sevseyden doru davranırdın seni artık s.kime takmıoum...."

Böyle mesaj atmış arkadaşına?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart "amcası" o zaman :D bizim abimiz
.
.
..
veya benim abim? hehe[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 22 Haziran 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha ne desek işe yaramaz kız milleti ayrı bir ırk bugün satar iki gün sonra özür diler falam olur birşeyler takma kafana hayatı yaşa bi de yaş (-)16 civarıysa boşver gitsin yeni dostlar edin vallaha ben ortaokulda lisede 4 defa satış yaşadım bahtım karaydı o zamanlar... sonra şimdiki arkadaşlarımla tanıştım 4 senedir kardeşim gibi oldular onlar farklı üniversitelere düştük hepsiyle ama hala en yakın dostlarım onlar...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte Deborah'ya özür dilesen yeter.. ama Deborah affeder mi bilemem.. tanımıyorum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Deborah açısından bakılırsa,deborah yanlış yolda bence..
Mehmet rahatlıkla ya ben ya o diyorsa,hiç "o" cevabından korkmuosa deborahı elinde oynatıo demektir.
Deborah da aşıktır,yazıktır,gözü kararmıştır,normaldir.Ne yazıkki pek iradesel bişi deil..
Kurtarılmalıdır bence..[signature][hline]Nat - Not
Sosyal ağlarda paylaş

deborahtan özür dilemem dilicek bi debep bulamıyorum sengel beni sat sonra da seni seviyorum allah aşkına oyuncak mıyım ben ayrıca belçikalılardan tamamen arkadaşlığımı almadım ama artık ok mesafeliyim... mehmetlede uraşamam artık tek yapabiliceğim şey müziği aç ve delir çılgınlar gibi eğlen olur...ben onları fazla takmamaya karar verdim...[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 22 Haziran 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
black_angel, 22 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
bütün türklerin özelliğimi bu!!!

OMG another racist!

allahım allahım yarıldım[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 23 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
ya iste budur
nedir abi memetle deborahla bilmemneyle
dicen ki deborahım guzel,im bak
kız(bu durumda erkek) gelir gecer dıostluk baki kalır
sen beni satıyosan bu herif yuzunden vız gerlir trıs gider
ha o herifle 3 lu ortama girmiyelim diyosan oda bana uyar cok hasret deilim yuzune
ama herif yuzunden bana trip atcaksan
sana 1 memete 2 tripine 3
diyip davayı kapıcaksın
kufur etmek guzeldir
dayım yurek sogutan derdi
bas kufru cek hastirini
bırak
gercek dost olsa bole olmazdı zsaten

idealimsin bonepart[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya iste budur
said:

kufur etmek guzeldir
ağzına sağlık[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

hoca bi de gavur milletinde olunca etrafta bağıra bağıra milletin arkasından küfür etmek yok mu... ah ah ah.. burda olmanın verdiği en güzel avantajlardan biri nası stress atıo bi blsen[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür insanlardan bir an önce kurtulduğun için kendini şanslı hissetmelisin, sen onların dostun olduğunu düşünürken başına çok daha büyük işler açabilirler/sinir bozucu davranabilirlerdi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
black_angel, 23 Haziran 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
reklm =
slogan=
omo=
yarılmak=

bunların karşılığını yada anlamlarını yazınlütfen....

İngilizce bildiğini varsayıyorum.
reklm = reklam,yani birşeyi tanıtmak için yapılan işin adı.Advertisement
Slogan = Bunu nası açıklayayım şimdi? :D
Örnek vereyim.Nike'ın sloganı "Just do it" gibi
Omo = bir temizlik ürünü markası.Çok züürt reklamları var hatta :)
Yarılmak = gülmenin daha bi genişçesi.Argo olarak nitelendirilebilir..[signature][hline]Nat - Not
Sosyal ağlarda paylaş

nike'ın sloganı derken ingilizcede moto gibi oluo. halbuki o değil. Slogan hem tezahürat olabilir hem motto anlamına gelebilir.. baya geniş anlamlı kelimelerimiz vamrış bea :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Slogan:
1- Bir görüşü yaymak, bir eylemi desteklemek için ortaya atılan kısa ve çarpıcı, kalıplaşmış söz
2- Reklamcılıkta, bir firmanın, bir ürünün adının ya da bir özelliğinin akılda kalmasını, yerleşmesini sağlamak amacıyla tasarlanan kısa ve özgü tanıtım cümlesi[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...