Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://www.teksoygorevde.net/ auhuaha abi sitedeki hikayeleri okuyun kopacaksınız :) Bir insan nasıl bu hale gelir ya :) Şeçmeler ; (koptuklarım) *Uzaylı yaratıkla Taksim Meydanı’nda görüştüm!.. Mekanik ve dijital ses, ‘Bugün saat 14.30’da sizinle Taksim’de Atatürk Heykeli’nin önünde buluşalım. Ne bir dakika önce, ne de bir dakika sonra. Tam 14.30’da...’ diyordu. Auhuah bu başlığı kesinlikle okuyun süper :D Var böyle süper şeyler abi ama okurken bittim ya olamaz böyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 süffer site yaw hele o dürbün gibi bişiyden bakma fikri kimden çıktıysa manyaq bi$e olm$ yaaw :lol: bu herife hep saygı duymuşumdur türkiyenin en kaçkın sırlar efendisi :D[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bi an korktum elimde dürbün teksoya bakıyorum :lol:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abimiz ufo lara da el atmış gün geçtikçe geliştirio kendini :D ve buda sitedeki bir ufo resmi. ne kadarda gerçekçi dimi. bazen düşünüom bu sadettin teksoy u uzaylılar kaçırdı beynini fln mı yıkadı yoksa sadettin teksoy uzaylının ta kendisi mi???? :lol:[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Teksoy kankaya laf yok.. Sakata gelirsiniz sonra...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu adam müthiş poz veriyor :)[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 "Ufo dosyası" , "Gizemler galerisi" menü yakıyo. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi yerlerdeyim ya... Mekanik ve dijital ses, Bugün saat 14.30da sizinle Taksimde Atatürk Heykelinin önünde buluşalım. Ne bir dakika önce, ne de bir dakika sonra. Tam 14.30da diyordu. Önce Sakinleş TEKSOY, ne bu telaş, dedim. Daha gerçek mi değil mi onu bile bilmiyorsun dedim. Adeta ışınlanmış gibi yanıbaşımda bitivermişti. Merhaba TEKSOY... Hiç korkma ve telaşa kapılma. Çünkü, senin dışında diğer insanlar beni kesinlikle göremez diyordu Elini dostça uzattı ve ekledi: Bizden korkma. Günlerdir Türkiye semalarında dolaşıyoruz. Nelere tanık olduk nelere!... Bunları sadece seninle paylaşmak istiyoruz. Sen de Türk halkına anlat Ondan sonra da uzaylı açtı ağzını yumdu gözünü bana neler anlattı neler!.. Türkiyenin iç politikasından girdi, dış politikasından çıktı... zuahuzhauhz[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 26 Haziran 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bittim..[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Rumuz cengaver UFO VAR MI? SADETTİN ABİ,YETER ARTIK.BİRAZDA UFOLARI İŞLE.BİLİNMEYENLERİ YAYINLAYACAKMIŞSIN.MUTLAKA UFOLARIDA YAYINLA.SENİ SEVİYORUZ.AĞRI'YA YOLUN DÜŞERSE GÖRÜŞELİM.KENDİNE İYİ BAK.ABİM BENİM. ? ?[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hastayım bu adama Sırların efendisi hauahahauahu[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hay o dürbünü oraya koyanın zekasına.. beynim döndü be direk alt-f4[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yakında adamın fan clubleride açılır,çoğalır :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 *!gece gece yarılır*[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mevcut zekası ve kişiligi ile amerıkaya açılsa aynı formatta programalrı orda yapsa yuzde yuz efsane olur dunya tarıhıne gecer amerıkalılar bayılır bole tıplere[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeraxle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Muhahah...:lol: O dürbün olayına hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bırakın işini yapsın ne var bunda :-P[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 puahhaha ahahhaha zuhahahha bu adam cidden sapıttı....sad.techsoy FaN CluB[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sizden gelenler bölümünü okudum adam resmen tapanlar var :D.hay allamm nasıl inanıyorlar bu deli şaçmalıklarına anlamıyorum...[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 uahuahauh kopuyorum okurken birde başkan Kenedy ile ilgili bir hikaye var sonunda kopuyorum ama bu uzaylı gibi yok ya zauhzuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi adam ezik ya..ben teksoy olsam sokaga cıkmam..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 uazhazuazha[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İnternet bölümüyle ne alakası var?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Arndiol, 26 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Abi adam ezik ya..ben teksoy olsam sokaga cıkmam.. Çıkamıyodur zaten :) sen hiç kendi programı hariç başka programlarda gördün mü TEKSOY'u ne bilim paparazzide televole de vb. programlarda :)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Amor a.k.a Pawliger Pawliger Of Asgard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar