Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam

turko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam burayı kafedeyken buldum :D.hatta mechanix nikli bir arkadaş açık unutmuş hesabını kapadım hemen ve üye oldum.
iyi geceler....[signature][hline]There isMEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee
Mesaj tarihi:
lamırlık yapmadığın için sana teşekkür ediyoruz. Hoşgeldin..[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
said:
turko, 24 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
selam burayı kafedeyken buldum :D.hatta mechanix nikli bir arkadaş açık unutmuş hesabını kapadım hemen ve üye oldum.
iyi geceler....

keremcan geldi aklıma

keremcannn keremcannn[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
said:
turko, 24 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
iyi geceler....

abi foruma bağlanmak için her seferinde internet kafeye gideceksen işin iş. hem parana hem zamanına yazık.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...