Syman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Jedi olunca aynı serverda ikinci karekteri açtıktan sonra sıkılıp silip yenisini açabilirmiyim ? Bide ben şu an initiate im padawan triallerinin hepsini tamamlamadan BH terminaline düşermiyim???Sonra da padawan olunca ışın kılıcını elime almadan hemen BH term e düşermiyim yoksa belli bir zaman mı verilio. Bu arada ışın kılıcım için malzeme bakıyorum bazı malzemelerde conductuvity var ve o yüksek olunca malzeme iyi oluo ama gemstone gibi malzemelerde conductivity yok ve onlar yapımın kalitesini düşürüo çünkü böle malzemeler ne yeşil ne de kırmızı oluo yani berbat oluyor.Böyle malzemelerin nesine bakarım??? Bir tane training lightsaber i open yapip içine clear crystal koydum ama damage i falan deismedi.(training kilici olduundanmi)
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 adam paranoya yapmış :D insanların örebileceği bir yerde kılıcını/powerını/robeunu kullanmadığın sürece terminale düşmezsin. knight olsanda bu aynı. özelliği "olmayan" malzemeler crafta etki etmez. olmaması demek kötü olduğu anlamına gelmiyor. gerekli olan özelliklerine bakman yeterli. trainng lightsaber a clear kristal koyman gerekmiyor. renk kristali koy yeterli. bu konuda çok bilgim yok. ama renk kristalinin yeticegini söyleyebiirim sana. zaten clear kristali trainin lightsaber ı için harcamak ne derece mantıklı?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abi mesela jedi padawan'im moptayim üstümde sadece cloak baska bir sey gorev.Gruba girdim goreve gidiyoruz ı ya bastım kılıcımı cektim daldim bu sekilde de terminale dusulur mu ? Yanı bir player seni görürse mi düsersin yoksa bir Npc gorurse mi ?
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oyunda baban bile olsa 3 kişi gördünmü elinde ls ile suç aletide elinde bak bittin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yani görmesi degilde acikken gormesi yada milletin ortasinda silah degistirmen gibi ben direk exp. kasma olayina girdigimde direk terme dustum fakat soyle birsey var tum novice kutularini alinca anca fiyatiniz 40k ediyor ve genelde bhlar bu paralardaki adamlari almiyor yani pek bir sorun yok gibi bence
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bh kasan adamlar alır.Aman ben ne diyiyorum :D Hmm o zaman Obi-Wan gibi CLoak ile takılacagız sonra Jedi arkadaşlar bulup Endor'da,Yavin4'de gorev yapcagız :D Bu kadar
tunch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu termdeki fiyatla combat levelin alakası yoktu değil mi? sadece kutulara harcadığımız puanlar bizim "kelle"mizi belirleyen faktör?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tunch combat lvlini max da tut adını vermek istemediğim bi arkadaş (zaten peşinde yeterince bh var diye) lvl 47 ve sadece 600 xp aliyo. canı da 1.8k civari. zaten inspirationla falan bi piketten aldıın xp 1200 onu da düşürme.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: xieon, 23 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki: yani görmesi degilde acikken gormesi yada milletin ortasinda silah degistirmen gibi ben direk exp. kasma olayina girdigimde direk terme dustum fakat soyle birsey var tum novice kutularini alinca anca fiyatiniz 40k ediyor ve genelde bhlar bu paralardaki adamlari almiyor yani pek bir sorun yok gibi bence geliyorlar her türlü 20 k olsada gelecekler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
tunch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Alo-matik, 23 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Tunch combat lvlini max da tut adını vermek istemediğim bi arkadaş (zaten peşinde yeterince bh var diye) lvl 47 ve sadece 600 xp aliyo. canı da 1.8k civari. zaten inspirationla falan bi piketten aldıın xp 1200 onu da düşürme. evet alo aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. mümküno lduğu kadar exp toplyıp öle train olucam..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 term e dusme olayi sole: eger seni bi npc veya player farketmez, force kullanirken gorurse(kiliclar artik force goturdugunden onda da oluo) veya robe ,kilic deistirirsen term e dusme ihtimalin var(tabi coronetin ortasindaysan o ayri:D ). ama bu kesin deildir. mesela ben yanlislikla ls yi elimde unutmusum bi crayzed durnide daldi bana mesela acildi heriflerin onunde ama term e dusmedim sonra lok da kasarken yanima bi boluk stormtrooper indi. (her turlu force aktiviesi mevcuttu:P ) ama gene term olmadim. galiba eger seni kendi factionundan biri gorurse %75 ihtimal dusmuosun. % de sasirabilirim. tam emin deildim. ama artik zaten term e dusmeden kasilmicak. mecbur dusucen:( [signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity swg yi birakiorum:(. bu yuzden jediyimi satmayi dusunuom. ilgilenenler ozel mesaj atarsa sewinirim. jediyi 15-20 gunde full temp yaparsiniz. [Bu mesaj barbu tarafından 26 Haziran 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya cok gaz olmayin cunku elinde sonunda bhler ile tanisicaksiniz :D jediyi kasarken tempiniz bitmeden once Skillerinizden biri mutlaka master rifle olsun :) master rifle 2xxx heal oldumu bhye olmessiniz :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
xieon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: barbu, 26 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: term e dusme olayi sole: eger seni bi npc veya player farketmez, force kullanirken gorurse(kiliclar artik force goturdugunden onda da oluo) veya robe ,kilic deistirirsen term e dusme ihtimalin var(tabi coronetin ortasindaysan o ayri:D ). ama bu kesin deildir. mesela ben yanlislikla ls yi elimde unutmusum bi crayzed durnide daldi bana mesela acildi heriflerin onunde ama term e dusmedim sonra lok da kasarken yanima bi boluk stormtrooper indi. (her turlu force aktiviesi mevcuttu:P ) ama gene term olmadim. galiba eger seni kendi factionundan biri gorurse %75 ihtimal dusmuosun. % de sasirabilirim. tam emin deildim. ama artik zaten term e dusmeden kasilmicak. mecbur dusucen:( yok sanirim ilk görüste degilde yani 4-5 sansin var o kadar kez görülünce düsüyorsun diye biliyorum ben bu arada lowcada gecen bir jedi master gördüm hehe:) bu gördügüm ilk jedi masterdi
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kendi factionundan biri görürse %25 neaturel biri görürse %75 karşı faction görürse %100 (eğer düşmezseniz lagdan falan kaynaklanır) npc yada player farketmez % oranlarında bu arkadaşların 32m yakınında force kullanırsanız, ls "special" i yaparsanız yada ls yi 3-5 kere equip/unequip ederseniz düşme şansı ortaya çıkıo.. ls nin açılmasıyla bi tehlike olmuo önemli olan special bi hareket yapmak yada ranged bi atağı blocklamak (xxx1 ls) terme giden yollardan ama kasmak için ztn terme düşülüo alt charları bh yapın kendi misinizi tutun, ilk jedi olduysanız 3xxx bh yi mutlaka alın (ilerde jedi bh olursunuz kasma bayarsa). ilk olarak 4xxx heali alın derim (novice ls ile) çünkü verdiğiniz dmg artık önemli değil 1 kere vursan gene aynı xp yi alıosun
Öne çıkan mesajlar