Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: DA2019, 24 Haziran 2005 16:26 tarihinde demiş ki: %90 Alterac Valley'e gelip sıra bekleyen biridir. Bekleyin, gitsin, bi süre sonra sıkılır gider zaten. ben AV sırası beklerken böyle yapıyorum diyorsun yani :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bi alliance bi hordeye dalıyorsa yardım ederim neden etmiyimaynı sey allianceler icinde gecerlidir tarren mill ise honor sistemi geldikten sonra savas alanına dondu zaten ne zaman dır hic gittigim yok lvl 60 lar orda cirit atıyorlar xp artık kasılmıyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yanı horde oynuyorum oynayacamda bı allınce hordeye dalıyırsa level fark etmez dırek dalarım nıye dalmayayımkı bu durumdan rahatsız olanlar change real server o kadar[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben kabul etmiyorum yüksek level'ların düşüklerle savaşamaması olayını (AO gibiymiş ya). 3 düşük toplanıp bir ?? kesmek gayet eylenceli :D "PvP nokta" yorumu yeterince şeyi ifade ediyor heralde. Sonuçlarına katlanacaksınız.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 pvp serverında katlanacan yuksek lvl ın seni kesmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bunu Yapan Türklerde Var !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Türkler düşük lvl kesmez diye birşey mi var anayasamızda?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kaşınmadığı sürece hiç lowbie kesmem kesenden de hazetmem[signature][hline]SEVEN 60 lvl Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kesmeseniz bile arkadaşlarının arasında koyun yaparak haysiyetiyle oynayabilirsiniz.Hayaller kurardık biz yıllar önce,bu adam kim diye soran olursa eski bir tanıdık dersin[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 olay komik bi hal almis tam adi pk lar ben kesip lootladı herseyimi :((( topiclerine benzemis bi kere bastan yanlıs deseydin ben tarren mill de xp kasarken bi lvl ?? geldi beni kesti diye adamın ayıbı derdik ama sen ally olup horde birine dalarken yanınızdan gecen lvl ?? horde ne guzel beni icinde kesin ip.. i mi diyecek?yardım edecek tabiki bunu topic halinde tartismak konusmak bile yanlıs..hadi gelelim bu olaya tarren mill de 1 lvl atlamıstım kastıgım zamanlar bi daha tovbe oraya gitmem yakınından gecmem demistim..1 quest yapacam lvl ?? dedigin den 12312 tane var..adamquest i yaptırmadı bi ambush tekrar kos adam stealth sora yine ambush 3 kere geberdim ehh iste ozaman honor sistem de yok ne icin kesiyo bu adam beni?bu yanlıs iste biraz komik ornek verecem ama atıyorum sen 20 yasındasın kardesin var 10 yasında 2-3 kisi toplanmıs bunu dovuyolar sen heyt diyip karısmaz mısın karısırsın bu olayında anlattıgım olaydan farkı yok..ally lar bile dusuk lvl larda olmekten aglıyosa ayıp gercekten insana bi kendine gel derler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 walla tm de çok uzun süre taqıldım.. nadirden lvl 30 pvp si gordum.. hep 45+ idi... ben düşük lvl gorunce iner sheep yapar biraz zıplar dans ederim.. sora atıma binder giderim.. horde nin 4 nala kosusunu zevkle izlerim.. kendimden en az 5 lvl düşük adamada 5 lvl yüksek adamada dalarım.. baktım kesilioz.. sheep yapar kacarım.. ha bazen abartıp adamın cesedinde bekler dans ederken.. 4-5 kişinin tecavüzüne de ugradıgım oluyor.. Ama o günki psikolojim e gore.. mesela lvl 60 adam beni kesmiş ise.. sürekli.. ona dokunmadıgım halde.. bende ne gelirse keserim.. ama el sallayan olursa direk.. dokunmadan uzaklaşırım.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gri olana bişey yapmam ama dalarsa dalarım.gri dışındaki herkese dalarım.(geçen 60 orc warrior kestim.buda bi ilham kaynağı oldu.60 melee attackerlara dalıyorum :D)[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL Mükremin-15 Gnome Warlock-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben artish palalara hastayım.. zul farrak a gurup ararken bi paladin beni al dedi.. low levelsin dedim.. adam bana sen benden 1 lvl üstsün.. hem ben mageleri cok rahat yenerim. pvp de dedi.. (kralsın) bende eğer beni yenersen guruba alcam dedim.. bi duel yaptık.. tabiki abiniz ezdi palayı. :D ole divine fln kurtaramaz :D ama acıdım agladı fln aldım yine partye :D tamam kızmayın kral değiliz paladin noob :D gelmeyin üstüme :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda [Bu mesaj ozii_x tarafından 24 Haziran 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bende gecen gun 500 kusur adam kestim hepsi 60 tı not:raid grubuyla battlegrounds ta bole 10 lvl ustumu kestim vs dedikten sora altına not ta ekleyin ki inandırıcı olsun :) [Bu mesaj Way tarafından 24 Haziran 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya bişey sorcam pvp serverlarında horde lar kendi aralarında birbirlerini kesebiliyomu? bu konuyu çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ok notumu ekiliyim :) not:sering gorge da grind yaparken.[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL Mükremin-15 Gnome Warlock-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: gamer, 24 Haziran 2005 18:37 tarihinde demiş ki: ya bişey sorcam pvp serverlarında horde lar kendi aralarında birbirlerini kesebiliyomu? bu konuyu çok merak ettim. duel duel duel duel...[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: gamer, 24 Haziran 2005 18:37 tarihinde demiş ki: ya bişey sorcam pvp serverlarında horde lar kendi aralarında birbirlerini kesebiliyomu? bu konuyu çok merak ettim. arana olacak orda isteyen isteyene dalabiliyor demislerdi ama hic gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gurubashi arena var.herkes birbirine girişebilio yanlış bilmiosam.stranglethorn vale da bulunur kendisi.. *!konu yavaş yavaş dağılmaya başlamıştır.kendiside farkına varır.özür diler ve konunun toparlanmasını ister*[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL Mükremin-15 Gnome Warlock-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 24 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 banada dalıyorlardı benden cok yuksek lvllar bende sinir olurdum ben mob keserken 60 shaman gelir keserdi. hatta SV de shakka die biri vardı warrior tauren herkezi kesiyodu ölüyordu ölüyordu yine kesiyordu Lake shire da bi rogue u 32 kere kestim hala gelip low lvl ları kesiyordu. Uslanmazlar cok ama şöyle bişey var 2 3 horde un böle alliance birini cevirdigini gorsem hiç durmam dalarım. İstediği lvl olsun 10 yada 60. Low lvlların kombatına bu şekilde karısırım. Gidip low lvlları kesmem ama geçerken böyle bişey görsem orda savasın kaderini değiştirmek için elimden geleni yaparım. Bu da ayıp degil bulundugum faction u korumak gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 peki bi horde un alliance yada alliance ın horde tarafından kesilmesi kesilen taraf için genel bi etki yapıyomu yani oyunda bi yerde kaç kez kesildiğiniz yada kim tarafından kesildiğiniz yazıyormu veya herhangi bi puanınız iniyomu kesilirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kesilirsen karşı taraf veya sen karşı tarafa gri görünmüosan puan alınır.gri işe birşey ifade etmez(gri derken lvl rengi).kesilirsen karşı taraf puan alır ve 2nizde 0 sanız senden honor açısından öne geçer.aynen senin içinde geçerli.horde-alliace kapışmalarında gri olmayanlar dışında hk alınır veya verilir.bunlardan cp alınır.[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL Mükremin-15 Gnome Warlock-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 24 Haziran 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Lorrotar, 24 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki: kesilirsen karşı taraf veya sen karşı tarafa gri görünmüosan puan alınır.gri işe birşey ifade etmez(gri derken lvl rengi).kesilirsen karşı taraf puan alır ve 2nizde 0 sanız senden honor açısından öne geçer.aynen senin içinde geçerli.horde-alliace kapışmalarında gri olmayanlar dışında hk alınır veya verilir.bunlardan cp alınır. biraz dah açık anlatamazmısın kusura bakma kafa karıştı. şimdi gri renk ne oluyo kimler ve hangi levellar gri gözüküyo. yani şöyle bişey mi var eğer kendinden yüksek levvellı birini kesersen puan alıyosun kesilirsen bişey olmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 www.worldofwarcraft.com , Gir araştır bir zahmet.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 level 30'dan itibaren corpse camp'e maruz kaldığım bile oldu levelını dahi göremediğim hordelar tarafından. ben de gördüğümü kesiyorum artık. ayırt etmek için vakit harcamıyorum :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar