preze Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 benım serverda ust katan alt kata buyu atılabılıyor bunu bı turlu engellıyemedım bılgısı olanların dıkkatıne bılen varsa yardımcı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Allah Kahretsin :( BİLMİYORUUUUUUUUM :( ama yardımcı olacaklır inanıyorum.![signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 revision serisinde engellenmiş durumda sanırım.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ultraslan ADres vere bilirmisin Revisionu İndirilecek ? bendekilerin Hepsi Kırık cıktı saten sağlam bişeyimiz yokki[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kac kere seoledim yine soluorum su sphere versionlarını mirc den cekin irc.sphereserver.net #sphereserver[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Buyur Karde$[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 55i -1[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 revisionda fixlenmedi ki? şöyle yaparsın: on=@spelleffect altına eğer adamın yüksekliği (Z'si) benden 20 aşağı veya yukarıysa return 1 said: on=@spelleffect if ( + 20> < ) || ( - 20> > ) return 1 endif böle bişi olması lazım 1 senedir scp yazmıyodum denemeden yolluyom yanlış olabilir ama bir dene edit: smiley [Bu mesaj taz tarafından 26 Haziran 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet taz dedigin gibi olabilir.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bu tarz bir script kullanmıyorum fakat revision var büyü atılamıyor?[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 olabilir ben fixlenmedi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Burayıda dene işine yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 beLki üstekinden girmez aLttakinden girer :) :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bapthekenk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 On=@SpellCast if (> <= - 20>) sysmessage Target is not in line of sight. return 1 elseif ( + 20> <= >) sysmessage Target is not in line of sight. return 1 endif [Bu mesaj bapthekenk tarafından 26 Haziran 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bapthekenk tarafından 26 Haziran 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 revısıon serısı cıkarken zaten 55inin goze batan hatalarını kapatmak ıcın cıkarıldı yoksa 55iden ne farkı olurdu Taz[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar