Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazım Koyuncu...

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

Her Karadenizli'de görülmesi olağan olan hastalığa tutuldu , akciğer kanseri...Kendisi Hopalı , en yakın arkadaşımın Hopa'dan dostu...Yüxexes'de telefonda kanser olduğunu söylerken bile espri yapmaktan geri durmuyordu , ki konserinin iptal edileceği olasılığı bile onun canını sıkmamıştı , çünkü kendisi hastalığı yenebileceğine inanıyor , ben de inanıyorum...Zuhaşi Berepe'den beri kendisini takip ediyorum , istikrarlı bir grafiğe sahip ; gitgide yukarılara çıkıyor , "etniküstü az modern" tarzıyla insanların ilgisini çekmeyi başarıyor...Böyle bir insan ölmeyi haketmiyor...

Her zaman yanındayız Kazım , yen şu kanseri...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

Erken teşhis yapıldığı için ilaçla tedaviden sözediliyor...Bu arada ertelenen konser 4 Şubat'ta yapılacakmış....Haziran'a kadar konser yapamayacak...Ayrıca ilk defa kısa saçla çıkacakmış konsere...Daha sonraysa kemoterapiden dolayı hiç saçı kalmayacak :(

Neyse iyileşsin başka birşey istemiyorum...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
kendisine ait tek bildiğim şey şarkılarıydı,ve bana çok anlamlı çok etkileyici geliyordu o şarkılar...
ölümünü duyunca da bir o kadar etkilendim üzüldüm...
allah rahmet eylesin...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...