HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Her Karadenizli'de görülmesi olağan olan hastalığa tutuldu , akciğer kanseri...Kendisi Hopalı , en yakın arkadaşımın Hopa'dan dostu...Yüxexes'de telefonda kanser olduğunu söylerken bile espri yapmaktan geri durmuyordu , ki konserinin iptal edileceği olasılığı bile onun canını sıkmamıştı , çünkü kendisi hastalığı yenebileceğine inanıyor , ben de inanıyorum...Zuhaşi Berepe'den beri kendisini takip ediyorum , istikrarlı bir grafiğe sahip ; gitgide yukarılara çıkıyor , "etniküstü az modern" tarzıyla insanların ilgisini çekmeyi başarıyor...Böyle bir insan ölmeyi haketmiyor... Her zaman yanındayız Kazım , yen şu kanseri...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
che Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 isallah basarır! :([signature][hline]:rock: d.t :rock:
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Erken teşhis yapıldığı için ilaçla tedaviden sözediliyor...Bu arada ertelenen konser 4 Şubat'ta yapılacakmış....Haziran'a kadar konser yapamayacak...Ayrıca ilk defa kısa saçla çıkacakmış konsere...Daha sonraysa kemoterapiden dolayı hiç saçı kalmayacak :( Neyse iyileşsin başka birşey istemiyorum...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gercekten ba$arili bi ki$i.. Umarım/z kanseri yener..
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 allah şifa wersin.. ne diebilirz ki bashka.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bi tane programa katılmıstı tel. ile durumu iii mis[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cok kotu .cok usuldum ya.ama eminim ki yener oyle bir insan.[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Vefat etti , yazacak birşey bulamıyorum...[signature][hline]chuck!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hepimizin başı sagolsun ediiiiiittttt-sorry[/small [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 26 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yanlız bu topicin açılış tarihi28 Ocak, seninkinden eski yani.[signature][hline]
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kendisine ait tek bildiğim şey şarkılarıydı,ve bana çok anlamlı çok etkileyici geliyordu o şarkılar... ölümünü duyunca da bir o kadar etkilendim üzüldüm... allah rahmet eylesin...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Allah rahmet eylesin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=125559 burda vardı...neyse... tekrar başımız sağolsun :(.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Rahmetle anıyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=0XhiD5z2Wd0
coco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 canım canım kazım <3 eğerki gerçekten aklımızın almadığı güçler varsa, ve eğer ki onlar iyilere iyi bakıyorsa, sana çok ama çok iyi baksınlar emi... rahmetin bol olsun kazım http://www.youtube.com/watch?v=Yk-HfAN0Zq8
coco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ne acı kazım koyuncu gibi bir isimin en azından şarkılarıyla paticikte anılmaması :( acı.!
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Lanet olası kanser halen daha can alıyor Karadeniz'de. Huzun içinde yat Kazım Koyuncu. R.I.P
Öne çıkan mesajlar