Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazım Koyuncu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her Karadenizli'de görülmesi olağan olan hastalığa tutuldu , akciğer kanseri...Kendisi Hopalı , en yakın arkadaşımın Hopa'dan dostu...Yüxexes'de telefonda kanser olduğunu söylerken bile espri yapmaktan geri durmuyordu , ki konserinin iptal edileceği olasılığı bile onun canını sıkmamıştı , çünkü kendisi hastalığı yenebileceğine inanıyor , ben de inanıyorum...Zuhaşi Berepe'den beri kendisini takip ediyorum , istikrarlı bir grafiğe sahip ; gitgide yukarılara çıkıyor , "etniküstü az modern" tarzıyla insanların ilgisini çekmeyi başarıyor...Böyle bir insan ölmeyi haketmiyor...

Her zaman yanındayız Kazım , yen şu kanseri...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Erken teşhis yapıldığı için ilaçla tedaviden sözediliyor...Bu arada ertelenen konser 4 Şubat'ta yapılacakmış....Haziran'a kadar konser yapamayacak...Ayrıca ilk defa kısa saçla çıkacakmış konsere...Daha sonraysa kemoterapiden dolayı hiç saçı kalmayacak :(

Neyse iyileşsin başka birşey istemiyorum...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
cok kotu .cok usuldum ya.ama eminim ki yener oyle bir insan.[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!!
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kendisine ait tek bildiğim şey şarkılarıydı,ve bana çok anlamlı çok etkileyici geliyordu o şarkılar...
ölümünü duyunca da bir o kadar etkilendim üzüldüm...
allah rahmet eylesin...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
canım canım kazım <3

eğerki gerçekten aklımızın almadığı güçler varsa, ve eğer ki onlar iyilere iyi bakıyorsa, sana çok ama çok iyi baksınlar emi...

rahmetin bol olsun kazım

http://www.youtube.com/watch?v=Yk-HfAN0Zq8
  • Yeni Oluştur...