HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Her Karadenizli'de görülmesi olağan olan hastalığa tutuldu , akciğer kanseri...Kendisi Hopalı , en yakın arkadaşımın Hopa'dan dostu...Yüxexes'de telefonda kanser olduğunu söylerken bile espri yapmaktan geri durmuyordu , ki konserinin iptal edileceği olasılığı bile onun canını sıkmamıştı , çünkü kendisi hastalığı yenebileceğine inanıyor , ben de inanıyorum...Zuhaşi Berepe'den beri kendisini takip ediyorum , istikrarlı bir grafiğe sahip ; gitgide yukarılara çıkıyor , "etniküstü az modern" tarzıyla insanların ilgisini çekmeyi başarıyor...Böyle bir insan ölmeyi haketmiyor... Her zaman yanındayız Kazım , yen şu kanseri...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 isallah basarır! :([signature][hline]:rock: d.t :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Erken teşhis yapıldığı için ilaçla tedaviden sözediliyor...Bu arada ertelenen konser 4 Şubat'ta yapılacakmış....Haziran'a kadar konser yapamayacak...Ayrıca ilk defa kısa saçla çıkacakmış konsere...Daha sonraysa kemoterapiden dolayı hiç saçı kalmayacak :( Neyse iyileşsin başka birşey istemiyorum...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gercekten ba$arili bi ki$i.. Umarım/z kanseri yener.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 allah şifa wersin.. ne diebilirz ki bashka.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bi tane programa katılmıstı tel. ile durumu iii mis[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cok kotu .cok usuldum ya.ama eminim ki yener oyle bir insan.[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Vefat etti , yazacak birşey bulamıyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hepimizin başı sagolsun ediiiiiittttt-sorry[/small [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 26 Haziran 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yanlız bu topicin açılış tarihi28 Ocak, seninkinden eski yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kendisine ait tek bildiğim şey şarkılarıydı,ve bana çok anlamlı çok etkileyici geliyordu o şarkılar... ölümünü duyunca da bir o kadar etkilendim üzüldüm... allah rahmet eylesin...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Allah rahmet eylesin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 başımız sağolsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=125559 burda vardı...neyse... tekrar başımız sağolsun :(.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Rahmetle anıyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=0XhiD5z2Wd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 canım canım kazım <3 eğerki gerçekten aklımızın almadığı güçler varsa, ve eğer ki onlar iyilere iyi bakıyorsa, sana çok ama çok iyi baksınlar emi... rahmetin bol olsun kazım http://www.youtube.com/watch?v=Yk-HfAN0Zq8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ne acı kazım koyuncu gibi bir isimin en azından şarkılarıyla paticikte anılmaması :( acı.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hem de bu çapulcu günlerimizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Lanet olası kanser halen daha can alıyor Karadeniz'de. Huzun içinde yat Kazım Koyuncu. R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar