vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 daha önceden 4 topic acilmis bu konuyla ilgili ama hic birinde grupla ilgili,ne düsünüldügü sorulmamis .. bende yeni bi tane acayim dedim . nasil buluyosunuz bu grubu eger taniyorsaniz ? kendileri ,alman* gothic doom metal yada gothic rock grubudur... geriside önemli degil sanki . severiz ... tavsiye edilesi bi grup. dinlemenizi öneririm .. yarin konserlerine gidiyorum... daha dogrusu, alman gruplarindan olusan kücük bi festival'e . end of green falanda geliyor,digerlerini tanimam.(almanyadayim ,anlasildigi üzre ) konsere babam+kardeslerimle 16* gidiyorum..mutlu aile tablosu umarim babam ''beynine tecavüz edildigini '' söyleyip terketmez orayi hehe ... tanimiyo grubu ama ,kesin ezik bi punk grubu saniyodur .. bu yüzden ,konserde ilk basta su sekle giricek -->o_O . Bu sekilde o konserin tadi cikarmi ki acaba... hmm [signature][hline]Mix, 23 Haziran 2005 23:10 tarihinde MSN'de demiş ki: ben erkeklere ilgi duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Güzel gruptur. Dinlenesidir.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 iyidirler bende yeni tanıştım gothic ztn çok severim ama Epica tavsiye ederim bunlardan daha iyiler[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 baya iyidir. 2 tane orjinal cdsine sahip olduğum nadir gruplardandır[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Memorandum albümünü çok severim gayet bunalım. Diğerlerini üşengeçlikten dinlemedim ama..[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Vokali farklı ve hoş[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 zaten almanlardan 3 şey iyi cıkıyor... Power metal , gothic metal, progressive metal[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bide Diotima Diye Bir Parçası Vardırki, Tüylerimi Diken Diken Eder.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Çok kaliteli bi grup.Özellikle burning - a wish albümü çok yıkıcı.Hatta alkolle yaklaşmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ilk 3 albümünde doom/death yapiolardı ama her doom death grubu gibi (katatonia, anathema vs..) onlar da depresif rocka kaydılar hatta lacrimas profundere biraz daha abarttı HIM özentisi bi grup haline geldi :(, The Crown of Leaving veya ...and how to drown in your arms şarkılarını dinleyip az ağlamadım :( Kesinlikle en sevdiim gruplardan biridir..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hmm.. HIM özentisi gibi bi grup olmasinin nedeni , ave end albümlerinin ,finnfox studiolarinda yapilmasindan kaynaklanabilir.. Finlandiya'da yani... HIM'inden tut,nightwishine,apocalypticasina sentenced'a kadar,hepsi o stüdyolarda hehe.. Ve HIM'in 4. albümlerinin prodüktörlügünü yapan herif ,Lacrimas Profundere'inkinide yapmis bulunmakta... Sebebi bu olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 without adlı şarkılarını severek dinliyorum. kalite grup.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Memorandum ve Burning: A Wish albümlerinin tamamı enfestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: vaniLLe, 25 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki: hmm.. HIM özentisi gibi bi grup olmasinin nedeni , ave end albümlerinin ,finnfox studiolarinda yapilmasindan kaynaklanabilir.. Finlandiya'da yani... HIM'inden tut,nightwishine,apocalypticasina sentenced'a kadar,hepsi o stüdyolarda hehe.. Ve HIM'in 4. albümlerinin prodüktörlügünü yapan herif ,Lacrimas Profundere'inkinide yapmis bulunmakta... Sebebi bu olabilir =) haa bunu bilmiodum, o zaman gayet normal :) ya iyi de tamam müziğini HIM e benzet de gidip de vocalist bi zamanlar efsane brutal/scream yapan abimiz gidip de şimdi böle karı gibi kıvırmatsın ya. Ave End in klibini izledin mi? o fotoda da gözüküo zaten direk tripler ağız hareketleri bakışlar falan üzüldüm resmen..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 klibi izlememistim ama ,dün konserde cok güzel bi sekilde dumur oldum =) almis eline sigarayi ville valo gibi , hareketler bariz ville valoydu ya.. resmen kivirtiyodu soora gülerek; ehah merakinizi gideriyim,ben gay diilim gibilerinden konusuyodu. ama olsun yinede güzeldi .. baterist bagetlerini bana verdi hehe, birisinin havlusunu kaptim biliyorum yivrenc ama ,o an cok sevinmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Burning: a wish,memorandum albümleri leziz.muzik calarda loopa alınacak sarkılarda baş sırada olan bir grup. canlı izlemek nasip olmadı ama eğer bi organızasyonda gelırlerse giderim izlerim. ave end le biraz daha soft olmuşlar ama yine de dinlenir..[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar