LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 wcp nin en güzel özelliğide o zaten update edilebilmesi edilmeyince girmiyor. [hline] ~VioX~ Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 wild'in yaptığı conn'a göre client'tan bir harf değiştirilmesi halinde server'a giremiyorsun,server'a girerken internet üzerinden check ediyor client kod'larını eğer client'tın tek bir noktası değiştiyse , güncellemeler geçersiz gibi bir hata verip açmıyor client'ı :) kendisini tebrik ediyorum tekrardan[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Eger lucasin anlattıgı gibiyse helal olsun diyorum ama ben yinede kırılamıyıcak program yoktur diyorum ayriyetten bunu yapan kişi nasıl kırıcagınıda biliyordur..[signature][hline]Ayda 24 $ kazanmak icin... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kırmasına gerek yok,dediğim gibi onun belirttiği internet noktasından check ediyor,oradan değiştirdiği takdirde onun değiştirdiği gibi değilse client gene giremez,yani onun istediği client'ın dışında hiç birşeyle login olamazsın.[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Peki bu clienti kırmıyıp mesela teotu bunun üzerine uyarlarsak? durum değişmezmi?[signature][hline]Ayda 24 $ kazanmak icin... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 conn izin vermiyor onada,conn'u kırdın diyelim,bu sefer client ile check noktası arasındaki köprü gidio vs. vs. :)[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 connectoru açmadan clienti neden açamıyoruz peki?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 güzel soru,client connsuz açılmıyor.[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 neden işte? engelleyen ne? açık olmayan bir connector engelleyecek değil ya.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 connector'un içinde saklı,conn açıyor client'ı.[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 peki o connectorun içindeki yazıyı satırı vs bulup başka bir proglaml bunu checklersek clienti acamazmıyız?[signature][hline]Tıklama Sakın! [email protected] Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Valeron, 16 Temmuz 2004 02:19 tarihinde demiş ki: bi malbora parasına adam öldürüyolar bu memlekette!! Skyly, 16 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: BANLIYORUM BAK JEFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 connector sonuçta bu clienti bi yere kopyalayıp sonra açmıyor mu? o açtığı yerde kopyalayabiliriz.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sunucuyu scriptle korumuşlar mı, teot calısır mı bilemem ama sadece client taraflı yapılmış bir düzenek ile en etkili savunmaya sahip olunamaz..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: WildGenie, 19 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Sürekli Güncelleştiriyorum Bu Arlar Baya Bi Koruma Sağladım. 3p Programlardan şikayeti olan arkadaşları bekliyom. İnşallah fazla beklemezsin :) thelegabra: Aslında olunabiliyor, gerekli derecede programlama ile Wild yapmış.[signature][hline]Albion Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture [Bu mesaj Arion tarafından 21 Haziran 2005 04:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Amion, ne yapılırsa yapılsın sadece client taraflı koruma hiçbir işe yaramaz.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Pardon, client i conn.. olarak algıladım da birden, kusura bakma. O konuda haklısın sadece client bazlı hiçbirşey olmaz.[signature][hline]Albion Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla kim ne derse desin wild cp üstüne düşen görevi şu anda pekala yerine getiriyor.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bencede[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nasıl deneyebiliyoruz bunu? kullanan nereleri var? demosu var mı?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 demosu yok ancak 2-3 shardda gördüm amentes , fatalwar vs vs birde birşey sorucam hani guardianın scripti varya açılmadan sokmuyor seni. speed zart zurt vs diyo bunu teota uygulayamazmıyız onları bulsak? yani açıldıgında disc etcek?[signature][hline]Tıklama Sakın! [email protected] Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Valeron, 16 Temmuz 2004 02:19 tarihinde demiş ki: bi malbora parasına adam öldürüyolar bu memlekette!! Skyly, 16 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: BANLIYORUM BAK JEFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Sailor, 21 Haziran 2005 13:20 tarihinde demiş ki: nasıl deneyebiliyoruz bunu? kullanan nereleri var? demosu var mı? ben test için www.moriauo.com a girdim.orayada yazmış wild bakdım çok hoşuma gitti conn[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Evet Bencede... Benzerligin Bu Kadari... Edit : Site Hatasi.. [signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] [Bu mesaj Leon_Jade tarafından 21 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Benzerliğin bu kadarından kastın ne bu arada aklımda kaldı soramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 moriauo nun sitesi ile cok benzio onu demiş arkadas heralde[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 benziyor mu? aynısı be :)[signature][hline]disc jokey martin solveig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar