Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Diablo 2 ye geçen gün yeniden başaldım lvl 46 sorcerer char var,şimdi horadaric cubun içine wirs t leg ve tome of town portal koyup trasnmute tuşuna basıyom,i can t use this yet diyor char:) lod 1.10 patch yüklü,önceden direk gate açılıyodu,şimdi niye böyle???[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hangi zorluk derecesinde açacaksan, o zorluğu önceden bitirmiş olman gerekir. bir de aklında olsun, cow levelı bitirme, bitirirsen bir daha o zorlukta açamazsın cow level.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 şimdi şöle geçen sene yaptım ben bu charı savelerin yedeğini aldım oyunu sildim 2 gün önce tekrar yükledim oyunu. -peki yeni bi char açsak,o charla cow levela gate açıp multiplayer olarak benim sorcerer de girebilirmi?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sanirsam girebilri ama zorluk seviyeleri ayni olmali cow king i oldurmediginiz surece hic bi sorun yok cow level da[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 cow king'i öldürsek de normal ineklerden öldürmesek 1-2 tane? girilir mi yine?[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hayır, cow kingi öldürürsen bi daha portal acamassin, baskasi acar anca oyle girersin[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 inekleri katlet.Cowa dokunma,hıyarın bırı baktın cow kınge dalıyor[zaten normal ve nıghtmare da onemlı degıl olay hell de] dırek kapat serverı..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealHunter Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Partyden ciksandan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya diablo2'nin patch leri bu kadar ilerledimi? Eskiden paso bitirip duruyoduk, bi de ben hiç Cow King diye bişi görmemişdim, e tabi paso wirhild falan kullanıp döne döne gittiim için normaldir galiba :) *!Diablo III için sabırsız bekleyiş yapmakta*[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar