Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 Secret Cow Level Yardım??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diablo 2 ye geçen gün yeniden başaldım lvl 46 sorcerer char var,şimdi horadaric cubun içine wirs t leg ve tome of town portal koyup trasnmute tuşuna basıyom,i can t use this yet diyor char:)
lod 1.10 patch yüklü,önceden direk gate açılıyodu,şimdi niye böyle???[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
hangi zorluk derecesinde açacaksan, o zorluğu önceden bitirmiş olman gerekir.

bir de aklında olsun, cow levelı bitirme, bitirirsen bir daha o zorlukta açamazsın cow level.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
şimdi şöle geçen sene yaptım ben bu charı savelerin yedeğini aldım oyunu sildim 2 gün önce tekrar yükledim oyunu.
-peki yeni bi char açsak,o charla cow levela gate açıp multiplayer olarak benim sorcerer de girebilirmi?[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
inekleri katlet.Cowa dokunma,hıyarın bırı baktın cow kınge dalıyor[zaten normal ve nıghtmare da onemlı degıl olay hell de] dırek kapat serverı..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Ya diablo2'nin patch leri bu kadar ilerledimi? Eskiden paso bitirip duruyoduk, bi de ben hiç Cow King diye bişi görmemişdim, e tabi paso wirhild falan kullanıp döne döne gittiim için normaldir galiba :)

*!Diablo III için sabırsız bekleyiş yapmakta*[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi

• Yeni Oluştur...