hella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Alın bakalım bi copy/paste daha =) Ama tutamıyorum kendimi çok feci bi teknoloji. Bi prototip daha. Fuarda vardı bu araba. Özellikle kapı kolları çok enteresandı =) Görenler paylaşır aynı duyguları benimle eminimki. =) Engine: 90º V8 Engine location: Front, longitudinally mounted Displacement: 4.172 liter / 254.6 cu in Valvetrain: 5 valves/cylinder, DOHC Fuel feed: Direct Fuel injection Aspiration: Twin Turbos Gearbox: 5 Speed Automatic Drive: Quattro all wheel drive Power: 500 bhp / 373.0 kW BHP/Liter: 119.8 Torque: 630 Nm / 464.7 ft lbs @ 2000 rpm Top Speed: 155.3 mph / 250.0 km/h (limited) 0-60 mph Acceleration: 4.70 s Şimdi resimler. [hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Durduramıyorum kendimi... Kapılarında sensör var bu aracın. Önünden geçiyosun çat diye kapı kolu çıkıyo ortaya ve çekip açıysun. Of ya. OF![hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Audi zaten yükselen değer durumunda. Geçenlerde A8' in özelliklerini duydum bir TV kanalında ve açıkcası özellik olayının bokunu çıkardıklarını düşünüyorum. Bundan sonraki modeller herhalde uzaya da çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Cart maviden başka renk bulamamışlar mı =)[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 rengi bile acaip bence cok sıradışı harbi süper azımın suyu aktı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: DynamicK, 23 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki: rengi bile acaip bence cok sıradışı harbi süper azımın suyu aktı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla agu cugu *! önlük takar * süfer bir konsol tasarımı var arabanın ben ona hasta oldum ....[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Özcan denizde buna benzer biş vardı (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu arada concept halinde daha =) 2005'te piyasaya çıkıcak sözünde durursa audi yöneticileri. Ama fiyatı uçuk olucak. Ondan nuvolariye yaptıkları gibi vazgeçebilirler.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben autoshow '03 de bunu gördüm zaten aklımda kalan adam akıllı tek araba buydu. orda gördüm we aklım orda kaldı. sora bi ara bi manken wardı onda takıldı o kadar 2 şey kaldı ztn bu araba we o :p harika birşey. haywan gibi ama öyle motor war ki işte 500hp normal arabalardan çok daha hızlı :) yuh kısaca.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 resimlerde biraz ufak gözükmüş bakmayın ona cherokee jeep kadar o araba daha bile uzun :) haywanlar ya. 5sn de mi ne çıkıodu 100 km/h a.. edit = ztn yazılmış 4.7 die :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 23 June 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 renge laf atılmış bu arada :p yakından gördüm de o kadar güzel bir renkki süper olmuş yani böyle sanki d.ş.k geçer gibi bi hali war arabanın :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar