TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 :) küçükken izlemişliğim var babam hastasıdır nasıl yazıldığını tam bilmiyorum fakat babam clinte eastwood'un her filmini izlemiştir heralda adamın mütiş kovboy filimleri var cnbc-e bu yakınlarda yayınlaycakmış reklamını görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yarın 22.00 de olsa gerek[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 40 yıllık harry'yi hary yaptın yahu.. :-p iyi izleyelim bakalım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ne farkeder pis herifin teki zaten.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hoooli şit.. bunun tekrarı ne zaman? tümüyle unutmuşum kaçırdım anasını satayım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 güzel miydi bare[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 abi baydı. 4587. kez yayınlıyolar[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Filmi ilk kez izledim. Film çok güzel. Ama müzikler... Müzikler HARİKA! HAARİKA!!![hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben de bi heves açıp geçtim karşısına ama yani amma da bayık filmmiş be kardeşim :P 70lerde yapıldığı için olay örgüsü tamamen demode olmuş ne yazık ki. normalde uzun uzun işlenecek konular pıt diye geçilmiş, onun yerine 490568946 tane şey oluyo arka arkaya. kötü adam hem katil, hem homo, hem zenci düşmanı, hemmanyak filan mesela aynı anda :P herneyse, kült film tabe, saygımız büyük yine de. bi de evet, müzikler şahaneydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar