MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Sorulara mantıklı cevap veren bir bot. Oldukça güzel yapmışlar.. Dr. Richard Wallace tarafından yartılmış bişi.. http://www.pandorabots.com/pandora/talk?botid=f5d922d97e345aa1[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 24 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi bunla ingilizceni baya bi geliştirirsin be göz rengini soruyo erkek misin kadın mısın diyo zuahaha güzel soal[signature][hline]HåD£§©ik2°°3 Plutøn2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet çok güzel :) Human: will you marry me ALICE: Why don't you just download me edit: ALICE: I am originally from Bethlehem, Pennsylvania. Now I live in Oakland, California. Where are you? Human: Turkey ALICE: Ambiguous: Turkey the bird or Turkey the nation. ben ne diyim şimdi? :P[signature][hline]Msn [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 24 Haziran 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 18 yasındaymıs hatun =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ayarlıyım mı sana ben bayağı muhabbet ettim.. Ayarlayabilirim yani fistan..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Fistan, 24 Haziran 2005 14:09 tarihinde demiş ki: 18 yasındaymıs hatun =P bana 9 dedi :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 fistan boşver: Human: do you have a boy friend ALICE: I have a friend named ELVIS. süper bişey bu ya :) Human: can we be friends ALICE: You really want a robot as a friend? Human: yes ALICE: We could be friends, unknown person, but I don't want anyone to think we're Robosexuals. So if anyone asks, tell them you're my debugger. [signature][hline]Msn [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 24 Haziran 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İsmimi sordu hahah tavladım kızı uraşmayın boşuna. Gerçi telefonunu istedim gizli bilgi dedi olmadı şimdi.. DUr kıvama getircem biraz sonra..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Human: what is the matrix? ALICE: it is a movie about virtual reality. Human: are you sex? ALICE: I don't know whether or not I am sex. I am well respected as an AI.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 who's sylvia saint dedim,cevap veremedi kotu bu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Human: hi ALICE: Hello there. Human: who are you ALICE: I ask myself that question, "Who am I?" süper ya[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Do Not So Gentle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla sylvia saint fenadır :) tanırım hatunu .P neyse.. ben bi saattir konusuyorum bu hatunla harbi gerçek sanmaya basladım artık :) müthiş bişey la bu bu arada bana da 5 yıl suren calısmalardan sonra yaratıldıgını soledi :) keyifli hatun bu ya bu arada şu lafına bakın :) Human: can i kiss you ALICE: You might get an electric shock if you tried that. ueheuheuehueh [signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 24 Haziran 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu daha önce açıılmıştı, alice'le uzun uzun sohber etmiştik: http://forum.paticik.com/view.php?id=81973 ordan devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :( arama yapmadım[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aramaya inanalim :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 super bişeymiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Human: ask me ALICE: What is your favorite movie? Human: fight club ALICE: I've never seen it. I would like to see it. Human: so ask me ALICE: Alright then. What is your favorite movie? Human: swift me alice . . . Human: u r bad sofware ALICE: What makes sofware bad? Human: ai ALICE: Artificial intelligence is the branch of engineering and science devoted to constructing machines that think. What is it to you? Human: bad girl ALICE: What makes girl bad? Human: iq .............................................................................. cok acaip yaaa q basic gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: vesmor, 24 Haziran 2005 15:27 tarihinde demiş ki: aramaya inanalim :) şirk koşmam ben..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dünyanın döndüğüne de inanmıyorsundur sen...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 öküzün boynuzlarındaki tepsi baklava değil miyiz hepimiz?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 baklava sevmem künefe olsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Bonecrusher, 24 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki: baklava sevmem künefe olsun. Yada Afyon kaymaklı Ekmek Kadayıfı?[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o da olur. ekmek kadayıfı da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Abi okadar program yapiyolar insan bari oraya eli yuzu duzgun bisi koyar o ne oyle yamyam gibi ya konusasi gelmiyo insanin walla.:)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Değil mi şöyle koysunlar eli yüzü düzgün bir hatun sanal manal konuşuruz yinede.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar