Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülker Roko [golf] Müthiş...

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

bademli magnum'un üzerine dondurma bilmiyorum. ama merak ettim deniyecem rokoyu. reklamında herifin dondurmayı ısırışına uyuz olduğum için denemek istemiyorum aslında ama neyse (: madem bu kadar met ettin yiyelim bi tanecik.

eskiden big toff diye bişe vardı algida'nın. karamelliydi. züperdi. hep yerdim. mutlu olurdum.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada roko reklamına değinmeden edemicem :)
Millet çok ilginç bi şekilde sıçrıyo walla acaip güldüm o reklama =))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 25 Haziran 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
Bu arada roko reklamına değinmeden edemicem :)
Millet çok ilginç bi şekilde sıçrıyo walla acaip güldüm o reklama =))

o ısırış yok mu o ısırış. kafayı şöyle sert bir şekilde 180 derece döndürüş yok mu...[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu bilmem de bizim orda köşede Lipa var onun dondurmasını tek geçerim. magnummuş rokoymul hikaye Lipanın dondurması şahane :P

Harbi ama ben hazır dondurmaları sevmiyorum artık. Resmen şekerleme üretiyolar ne süt tadı geliyo ağzına ne aroması sırf şekerli soğuk bişi.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

ülkerin dondurmalarına karşı galiba bir ön yargı oluşmuş bende, belki tüm dondurmalarına çikolataları ile aynı ismi vermiş olmalarındandır (en son cocostar ın dondurmasını yapmışlar)dondurma dedikleri şeyin dondurulmuş çikolata olduğu kanısındayım ve bir defa yedim hiç hoşuma gitmedi, daha cazip gelmiyor bana...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Acayip şeker var yerken gözlerim kapanıyor :)[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...