forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben geleceği düşünüyorum 10 sene sonrasını düşün mesela nine olur o be estetik cerrahi,botox,makyaj palavra bunlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Arndiol, 25 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Valla ben buz parmagı seviyorum ama parmak yanlıs orta parmak olsa satış rekoru kıracaklar :D lol[signature][hline]Impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bademli magnum'un üzerine dondurma bilmiyorum. ama merak ettim deniyecem rokoyu. reklamında herifin dondurmayı ısırışına uyuz olduğum için denemek istemiyorum aslında ama neyse (: madem bu kadar met ettin yiyelim bi tanecik. eskiden big toff diye bişe vardı algida'nın. karamelliydi. züperdi. hep yerdim. mutlu olurdum.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ülker mi!! ehüeh şaka şaka yiyin gari.. :) Magnum White varken nie yiyosanız??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Biliyoruz sizi ülker parayla tutuyor dsf ;)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Dondurma işinide algidaya bırakın yaw :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dur daha eti de cıkarıcak[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Mayhem, 25 Haziran 2005 16:58 tarihinde demiş ki: orc magnumda güzelde ben roko derim,kaliteli v.b Çarpılırsın[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 denıyelim bi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Death, 25 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki: reklamindaki sarisin apla bundan daha guzel Dondurma igrenc, Kız güzel :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Pyro, 25 Haziran 2005 17:06 tarihinde demiş ki: ülker sux ama yinede hür irade eheh. +1[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 25 Haziran 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ülker rezalet, algida süper, reklamdaki şahıs daha da güzel=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 metro daha güzel daha janjanlı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: forgiver, 25 Haziran 2005 17:08 tarihinde demiş ki: yaw bide ülker taze sütlü dondurma diyo o ne ayak algida süt tozu veya cremadan mı yapiyo dondurmaları hazır dondurmaların çoğu süt tozu[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bu arada roko reklamına değinmeden edemicem :) Millet çok ilginç bi şekilde sıçrıyo walla acaip güldüm o reklama =))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Cornettoyu tek geçerim abicim bide bu aralar kampanyya var kafeden birini kandırıyom 750000 alıyorum 1mil de ben veirp süper yiyourm küçüünüde 750 papel aldıım herife weriyom dostça yiyişiyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: insight, 25 Haziran 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Bu arada roko reklamına değinmeden edemicem :) Millet çok ilginç bi şekilde sıçrıyo walla acaip güldüm o reklama =)) o ısırış yok mu o ısırış. kafayı şöyle sert bir şekilde 180 derece döndürüş yok mu...[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Gryphon, 25 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: yiyişiyoz hmmm...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeraxle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: toggie, 25 Haziran 2005 21:35 tarihinde demiş ki: o ısırış yok mu o ısırış. kafayı şöyle sert bir şekilde 180 derece döndürüş yok mu... Muhahahah...:lol: Hakkaten o kafayı döndürüş ne zaman aklıma gelse yüzümde bir tebessüm oluşur.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 onu bunu bilmem de bizim orda köşede Lipa var onun dondurmasını tek geçerim. magnummuş rokoymul hikaye Lipanın dondurması şahane :P Harbi ama ben hazır dondurmaları sevmiyorum artık. Resmen şekerleme üretiyolar ne süt tadı geliyo ağzına ne aroması sırf şekerli soğuk bişi.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 niye yaa bademli magnumu sevmeyen var mı allah aşkına yaa.. mükemmel ötesi bişe. 2 tane aldım eve gelirken. size de vermiyorum işte hıh![signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ülkerin dondurmalarına karşı galiba bir ön yargı oluşmuş bende, belki tüm dondurmalarına çikolataları ile aynı ismi vermiş olmalarındandır (en son cocostar ın dondurmasını yapmışlar)dondurma dedikleri şeyin dondurulmuş çikolata olduğu kanısındayım ve bir defa yedim hiç hoşuma gitmedi, daha cazip gelmiyor bana...[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ülker sucka.. magnum rulz..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Magnum Bademli derim tek gecerim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Acayip şeker var yerken gözlerim kapanıyor :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar