ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bir dizi vardı bir zamanlar hani bu katil bulma tarzı FBIli dizilerden. cNbc-E' de oynuyordu. Biraz X-Filesvari biri diziydi. Bir amca vardı bir mistik gruba üyeydi. FBI' in suçları çözmesine yardım ediyordu. Olayı hissediyordu görüyordu nasıl oldugunu felan. Bunların tarikatı dünyanın sonu mu ne o tarz bir şeylere inanıyorlardı sanırım bilgisayarlarında durmadan geri sayım gösteriyordu. Sanırım karısını felan mı öldürüyorlardı ya da kaçırıyorlardı tehdit ediyorlardı adam cinnet geçiriyordu vs. Aslında bir iki bölüm seyretmiştim sonrasını hep kaçırdım 5er dakika felan seyrettim. Tam bilmiyorum yani. Hatırladığım kadarıyla ipuclarını verdim. Aklıma takıldı neydi dizinin adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Millenium dizinin adı. Hatta X-Files'da da Millenium diye bir bölüm var iki diziyi kesiştirmişlerdi o bölümde...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Saolasin valla büyük bir dertten kurtardın beni yoksa hayatta uyuyamazdım kafama nerden takıldıysa takıldı. Ohh be rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Lafımı olur :) Bir de Not iliştiriyim olur da diziyi merak eden olur. Millenium dizisi de X-Files'ın yaratıcısı olan "bu kişi insan olamaz?!?" dediğim Chris Carter tarafından yaratıldı.3 sezon sürdü.Daha da sürerdi ama malesef iptal edildi.Yine de bu Chris amcamızı yıldırmadı X-Files'a da arada sokuşturdu Milleniumu :) Dizi çok güzel tavsiye ederim. Özeti için de burayı tıklayabilirsiniz[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar