Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 durumumu izah edeyim de önce.. güzeelim radyomuzda programım var ve sevdiğim grupların şarkılarını çalmak istiyorum fakat zaten elimde varken net'ten indirmek istemiyorum dial-up olduğumdan. dolayısıyla audio cd'leri mp3'e çevirecek program önerilerinizi rica ediyorum.. elin şarkıcısının emeğini net'e yüklemeyi düşünmüyorum, vaaz vermenize gerek yok ihtiyaç duyuyorsanız :-p not: cevaplarınızı 2-3 saate kadar alabilirsem sevinirim.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Cdex isini fazlasiyla gorur. Ayrica CDDB ozelligide var, oyle tag fln yazmaya ugrasmicaksin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sağol, bu işimi görür sanıyorum.. sana da birşey çalarım.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Saat kacta basliyor program? dinliim bari ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Musicmatch Jukebox da var. Bolcana işlevi olan bişey. Ben de bunu kullanıyorum. Senin de işini görür.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 MusicMatch Jukebox'i bende tawsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: KHaRoN, 21 June 2003 21:13 tarihinde demiş ki: Saat kacta basliyor program? dinliim bari ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall saat 12-1 ya da 1-2 arası, belki de 12-2 olur, başta millet yer bulamıyordu şimdi bomboş bile kalıyor en en iyi saatlerde.. :) o dediğinize de bakarım sonra ama bu benim işim gayet güzel görecek, zaten sabit disk'im müsait değil mp3'e dönüştürmeye herşeyi. sadece programda kullanacağım birkaç şarkıyı çevireceğim..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 audiomagician die bi program kullaniyorum cok kolay ve basit. db query ile idtag lerle ugrasmiyorsn.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 dbpoweramp music converter dehset bisey ...[hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar