Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

audio disc'leri mp3'e çevirmek için program?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
durumumu izah edeyim de önce..

güzeelim radyomuzda programım var ve sevdiğim grupların şarkılarını çalmak istiyorum fakat zaten elimde varken net'ten indirmek istemiyorum dial-up olduğumdan. dolayısıyla audio cd'leri mp3'e çevirecek program önerilerinizi rica ediyorum..

elin şarkıcısının emeğini net'e yüklemeyi düşünmüyorum, vaaz vermenize gerek yok ihtiyaç duyuyorsanız :-p

not: cevaplarınızı 2-3 saate kadar alabilirsem sevinirim.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Mesaj tarihi:
sağol, bu işimi görür sanıyorum..

sana da birşey çalarım.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 21 June 2003 21:13 tarihinde demiş ki:
Saat kacta basliyor program? dinliim bari ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall

saat 12-1 ya da 1-2 arası, belki de 12-2 olur, başta millet yer bulamıyordu şimdi bomboş bile kalıyor en en iyi saatlerde.. :)

o dediğinize de bakarım sonra ama bu benim işim gayet güzel görecek, zaten sabit disk'im müsait değil mp3'e dönüştürmeye herşeyi. sadece programda kullanacağım birkaç şarkıyı çevireceğim..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...