Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 6-7 senedir bilgisayar başındayım zamanımın büyük bölümünü yiyor bu serefsiz o ekran filtrelerinden falanda kullanmıyorum gözlerim de bozulmuyor ? nedendir ? Hep derler o güzelim mavi gözlerin bozulacak o zaman görürsün sen diye ama yok bozulmuyor nedendir ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 belki bozuk? binlerce insan benim gozlerim saglam diye dolanıyor ortalıkta 1.5 derece miyop gozlerle..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 mesela benım gözler son 4 senedir kanlı süreklii.. kanlı olmasını 4-5 şeye yoruyorum ama.bence bilgisayarın etkisi büyük..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Fistan, 22 Haziran 2005 01:40 tarihinde demiş ki: belki bozuk? binlerce insan benim gozlerim saglam diye dolanıyor ortalıkta 1.5 derece miyop gozlerle.. Fistan en son lisede okula gelen doktorlar test etmişti bişey çıkmamıştı bi gideyim ya ben tekrar.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim gözler ayrı bir enstantane biri miyop diğeri hipermetrop bu sayede gözlük kullanmadan dengeliyorum lol[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bilgisayar monitörleri göz bozmaz , sadece yorar. zaten çok televizyon izliyip gözlerinin büyüyeceğini söyleyenler de var , onlar da bir garip. görememe , yakınına gitme olayı zaten gözün ilerlediğini gösteriyor. yani göz ilerlemesi biraz da genetik bi olay.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 git bence bi kontrole. cunku insan gozlerinin bozuk olup olmadıgını fark edemez. national geographicte izlemistim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Head, 22 Haziran 2005 01:44 tarihinde demiş ki: bilgisayar monitörleri göz bozmaz , sadece yorar. Bir nevii rahatladım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bendede var aynı sey ki senede bir baktırırım bişey cıkmaz garip ama guzel bi ozellik[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 monitörlerin göz bozmadığı, sadece gözleri yorduğu seneler önce kanıtlandı diye biliyorum ben. muhtemelen ondandır. eğer monitörün normal şekilde görüntü veriyorsa, kayma ya da rahatsız edici şekilde titreme vs yoksa bozmaz yani.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu e nereye bakıyor E 2 gözünüde kapatıp bak[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sağa.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 1.50 ve uzağı göremiyorum.bazen cok sinir olabiliyor[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sende neden hattatlar gibi gözün bozulmassa onları dağlamıyosun[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 elfsin di mi?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Head, 22 Haziran 2005 01:44 tarihinde demiş ki: bilgisayar monitörleri göz bozmaz , sadece yorar. evet arkadaşlar korkmayın :D haberlerde fln da çıkmıştı bu... yok öyle ibşi yani inanmayın gözleriniz bozulur diyenlere..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eet bilg bozmuomuş göz bende doktora sormuştum ama bozmaz dedi.genetik bişimiş.benim annemim anneannemin gözleri bozuktu mesela.ordan gelmiş sanırım banada :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hueah ben 12 senedir pc basındayım.gozlerim bozukmu bilmiyorum ama herseyi hgayet guzel goruyorum :)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Mavi, 22 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: 6-7 senedir bilgisayar başındayım zamanımın büyük bölümünü yiyor bu serefsiz o ekran filtrelerinden falanda kullanmıyorum gözlerim de bozulmuyor ? nedendir ? Hep derler o güzelim mavi gözlerin bozulacak o zaman görürsün sen diye ama yok bozulmuyor nedendir ? Ne güzel işte bozulmuyorsa benim bozuldu kahretsin..[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bence astiğmat çıkcak sende[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bozulmaz bozulmaz sen rahat ol sürekli pc başında oturmaya devam et[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Mavi, 22 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Hep derler o güzelim mavi gözlerin bozulacak o zaman görürsün sen diye Güzel mavi gözler bozulmaz?? Göz bozulması genetik bi şi. Zorlayarak pek bozulmaz. Monitör, loş ışıkta kitap okumak sadece yorar gözü. Monitör karşısında çok oturursan (göz çok açık kalmaktan kuruduğu için) hafif bir yanma yapabilir. Hepi topu bu yani. Yok ben gözlerimi bozucam diyorsan gözüne parmak sok, Domestos dök (sulandırılmış olsun), saaaaatler boyu şaşı bak vs vs.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benimde bozuk değil noolcak :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: sheref, 22 Haziran 2005 09:46 tarihinde demiş ki: benimde bozuk değil noolcak :) Hmmm iki örnek yola çıkıp bilimsel bir saptama yaparsak... sheref gözlerin mavi!! Evet evet mavi![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Benim gözlerim mavi lan kralım ben.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar