Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim gözlerim neden bozulmuyor ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

bilgisayar monitörleri göz bozmaz , sadece yorar.

zaten çok televizyon izliyip gözlerinin büyüyeceğini söyleyenler de var , onlar da bir garip.
görememe , yakınına gitme olayı zaten gözün ilerlediğini gösteriyor.

yani göz ilerlemesi biraz da genetik bi olay.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

monitörlerin göz bozmadığı, sadece gözleri yorduğu seneler önce kanıtlandı diye biliyorum ben. muhtemelen ondandır. eğer monitörün normal şekilde görüntü veriyorsa, kayma ya da rahatsız edici şekilde titreme vs yoksa bozmaz yani.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

sende neden hattatlar gibi gözün bozulmassa onları dağlamıyosun[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 22 Haziran 2005 01:44 tarihinde demiş ki:
bilgisayar monitörleri göz bozmaz , sadece yorar.

evet arkadaşlar korkmayın :D haberlerde fln da çıkmıştı bu... yok öyle ibşi yani inanmayın gözleriniz bozulur diyenlere..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 22 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
6-7 senedir bilgisayar başındayım zamanımın büyük bölümünü yiyor bu serefsiz o ekran filtrelerinden falanda kullanmıyorum gözlerim de bozulmuyor ? nedendir ?

Hep derler o güzelim mavi gözlerin bozulacak o zaman görürsün sen diye ama yok bozulmuyor nedendir ?

Ne güzel işte bozulmuyorsa benim bozuldu kahretsin..[signature][hline]Server : Diez
Nick : TemplerKnight
Jog : Blade
Level : 45
National Point : 0 :lol:
İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum
Clan : Yok (Aranıyor)

CaNsEl & Me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 22 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Hep derler o güzelim mavi gözlerin bozulacak o zaman görürsün sen diye

Güzel mavi gözler bozulmaz??

Göz bozulması genetik bi şi. Zorlayarak pek bozulmaz. Monitör, loş ışıkta kitap okumak sadece yorar gözü. Monitör karşısında çok oturursan (göz çok açık kalmaktan kuruduğu için) hafif bir yanma yapabilir. Hepi topu bu yani. Yok ben gözlerimi bozucam diyorsan gözüne parmak sok, Domestos dök (sulandırılmış olsun), saaaaatler boyu şaşı bak vs vs.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 22 Haziran 2005 09:46 tarihinde demiş ki:
benimde bozuk değil noolcak :)

Hmmm iki örnek yola çıkıp bilimsel bir saptama yaparsak... sheref gözlerin mavi!! Evet evet mavi![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...