Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yiğenim vefaat etmiş.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

O kadar kötü oldum ve o kadar çok üzüldüm ki anlatamam kelimeler falan boğazımda düğüm oluyor zor yutkunuyorum sanki

bu sene çok vefaat haberi aldık hep yakınlarımız vefaat etti.

Yeğenim [Samet abim] 24 yaşındaydı, arkadaşının arabası ile kaza yapmışlar arkadaşı kullanıyormuş arabayı.Annem yola çıktı memlekete cenaze işlemleri için ben cenaze ortamını kaldıramadığım için gidemedim ama içim içimi yiyor burda şu anda annemi uğurladım ve aptal aptal dolaşıyorum evde paticiğe gireyim içimdekileri satırlara dökeyim dedim.

ilk kez böyle oldum çok berbat bişey allah kimsenin başına vermesin.allah korusun.

haberi anneannem almadı daha vefaat haberi ona ulaşınca umarım ondada bir problem meydana gelmez yaşlı ve kalp hastası anneannem.

bu sene çok ölüm haberi aldık akrabamız vefaat etti bundan 2 ay önce kanser nedeniyle.

Ama Samet abinin bende emeği çoktu küçükken hep havuza giderdik bisiklette o beni bisikletin önünde taşırdı.Yüzüm bir tuhaf oluyor bunları yazarken ve düşünürken 24 yaşında dağ gibi insan toprak oldu.inanamıyorum allah sabır versin başta annesine, babasına, kardeşine herkeze.Kardeşi vardı kız kardeşi Demet iç içe büyüdük sürekli çocukluğumuz beraber geçti.

Inanamıyorum berbat,tarif edilemez bi durumdayım.

Allah sabır versin Abim.[signature][hline]bla
dıkla sende aramıza gatıl...

Sosyal ağlarda paylaş

abi çok başın sağolsun yaa :( çok üzüldük... allah kimsenin başına vermesin...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten 24 yas olarak gayet erken bir donemde vefaat. Gorunen bir vukuu. Ancak yapabilecek bir sey yok. KEske cenazeye gitseydin. Son vazife durumu.

Cook uzuldum adina. Umarim kendini toparlarsin.

Basin sagolsun...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

Peki. Kendimi ne kadar senin yerine koymaya calissam da basarili olup dusunemiyorum.

Ama sana katiliyorum en kisa zamanda gitmelisin.

Kendine iyi bak dostum.

Tekrar basin sagolsun...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...