Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HOst hakkında

yvz5

Öne çıkan mesajlar

Ayni anda max 300 oyuncu
Windows 2000 Advanced Server Host
Sunucu Istatistikleri
Teknik Destek
1000GB Asilabilir Bant Genisligi
%100 Hiz Garantisi
Web Hosting (Paket 1)
Ücretsiz Alan Adi (.com .net .org)

ayda 199 ytl sizce bunu alayımmı? iyimi yani[signature][hline]Forever Rock
Sosyal ağlarda paylaş

taz'ın dediği hostbaba.COM yani kickass'ın hostinmidir artık hosting diyebilirsek Hostbaba.NET ayrıdır. Caner Bizleri dolandırmaya kalkarken yol verdik kendisine domaini ben aldığım için Hostbaba.NET olarak devam ediyoruz. O da hemen hostbaba.COM açtı kendine onun sayesinde bizim ismimiz lekeleniyor. Bilen bizide biliyor...[signature][hline]- Imaginary UO Shard -
Sosyal ağlarda paylaş

sizin bi ben bilirim birde allah bilir. hostbaba benim adımdır.Ben yaratmışımdır sizide benim makinalarımda 3-5 kuruşa çalıştırdığımı bilirim.neyse ben geçtim artık hosting işlerini sen takıl[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

almanya'da Türk çok ya tr içi sayılır ... :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yvz5, 23 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
Ayni anda max 300 oyuncu
Windows 2000 Advanced Server Host
Sunucu Istatistikleri
Teknik Destek
1000GB Asilabilir Bant Genisligi
%100 Hiz Garantisi
Web Hosting (Paket 1)
Ücretsiz Alan Adi (.com .net .org)

ayda 199 ytl sizce bunu alayımmı? iyimi yani

Evet dediğin olur, bir sunucu üzerinden 20 oturum açarsın oturum başına 199 ytl istersin, 3 ünden sunucunun masraflarını çıkarırsın geri kalan kàr.Zaten başka mantıkla yapılmaz ya ttnet'ten kaçak kablo çekmişindir yada bu..[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...