yvz5 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ayni anda max 300 oyuncu Windows 2000 Advanced Server Host Sunucu Istatistikleri Teknik Destek 1000GB Asilabilir Bant Genisligi %100 Hiz Garantisi Web Hosting (Paket 1) Ücretsiz Alan Adi (.com .net .org) ayda 199 ytl sizce bunu alayımmı? iyimi yani[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pek inandırıcı gelmedi. hatta imkansız gibide duruyor. yurtiçi ise tabiki.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu hostb*b* sanirim :) salliyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 199 ytl'ye 300 oyuncu kaldıracak host yok.[signature][hline]Lucas || Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hostbaba.net çok kolpa[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hostbaba lol canerg diye bi tip vardı burda her şeyi yapar o sana makinayı vermez, makina üzerinden server açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 parana konar.En iyi ihtimal scriptleri , dbyi dağıtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yalan yanlı$ $eyler söylemeyelim . ßen ßirçok host aldım Caner'den , hiçbirinde böyle bir sorun ya$amadım. Lütfen denemeden sağdan soldan duyumlarla karar vermeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 leyn aferim sana canergnin hangi kankasısın bilmiyom ama biz bilmeden yazmıyoz benim de işim oldu o herifle gördüğünüz yerde arkanızı dönüp koşçanız bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ßana ßöyle bir$ey yapmadığı için bilemeyeceğim taz. ßa$ına gelmi$ olabilir :) , uyarılarınızı dikkate alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 canerg scriptlere katakulli yapıcı yer valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: taz, 23 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki: hostbaba lol canerg diye bi tip vardı burda her şeyi yapar o sana makinayı vermez, makina üzerinden server açar haha :) lol.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Mike, 23 Haziran 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Denemeden ? , sağdan soldan ? caner e sor denemişmiyiz sen krono$ degilmisin, shard'in ordan host ediliyor diyemi savunuyorsun simdi :p[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o savunmuyorki :) aksine kötü diyor[signature][hline]Lucas || Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 taz'ın dediği hostbaba.COM yani kickass'ın hostinmidir artık hosting diyebilirsek Hostbaba.NET ayrıdır. Caner Bizleri dolandırmaya kalkarken yol verdik kendisine domaini ben aldığım için Hostbaba.NET olarak devam ediyoruz. O da hemen hostbaba.COM açtı kendine onun sayesinde bizim ismimiz lekeleniyor. Bilen bizide biliyor...[signature][hline]- Imaginary UO Shard - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sizin bi ben bilirim birde allah bilir. hostbaba benim adımdır.Ben yaratmışımdır sizide benim makinalarımda 3-5 kuruşa çalıştırdığımı bilirim.neyse ben geçtim artık hosting işlerini sen takıl[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eğer 199 tlye Tr maxi 300 player host var ise 4 tane alıyorum :) hatta Hostun Makinasını Alıyorum Papuahpau[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Almanyada 200ytL ayLık iLe çok iyi makinaLar var 90ms ping çok rahat 300 pLayer kaLdırıyor... Tr dersen o paraya ancak 60 70 player kaldıran makina alabilirsin.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Governor almanya'danmı host ediyorsunuz siz?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 almanya'da Türk çok ya tr içi sayılır ... :D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: yvz5, 23 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Ayni anda max 300 oyuncu Windows 2000 Advanced Server Host Sunucu Istatistikleri Teknik Destek 1000GB Asilabilir Bant Genisligi %100 Hiz Garantisi Web Hosting (Paket 1) Ücretsiz Alan Adi (.com .net .org) ayda 199 ytl sizce bunu alayımmı? iyimi yani Evet dediğin olur, bir sunucu üzerinden 20 oturum açarsın oturum başına 199 ytl istersin, 3 ünden sunucunun masraflarını çıkarırsın geri kalan kàr.Zaten başka mantıkla yapılmaz ya ttnet'ten kaçak kablo çekmişindir yada bu..[signature][hline]zagG!! Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Khazab, 24 Haziran 2005 21:59 tarihinde demiş ki: almanya'da Türk çok ya tr içi sayılır ... :D ehuehue doğru :D , $aka bir yana almanyanın hatları iyi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 @ultrAslan Almanyada sunucu çok memnunum[signature][hline]- Imaginary UO Shard - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adres verırmısın governor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xtreme Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :) yunanistan 50 ms baska bisi demiorum. linux problemlerini de cozduk ): test etmeniz icin sunucu acabilirimm :P [Bu mesaj xtreme tarafından 24 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar