Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağlantı sorunu :/

Grudge

Öne çıkan mesajlar

bilmediğim bir nedenle internete sadece 1 dakika kadar bağlı kalabiliyorum. bağlantı kopmuyor, bi süre devam ediyomuş gibi görünüyo ama o sırada sayfalar açılmıyo ya da misal download duruyo. daha sonra bilgisayarı yeniden başlatmadan da bağlanamıyorum tekrar.

Bağlantım ADSL modemim dandik bişe. ama sorun bağlantıdan ya da modemden diil. çünkü aynı bağlantı ve modei bu makinayla (laptop) sorunsuz olarak kullanabiliyorum. ayarlar falan her bişey aynı (diye biliyorum) öbür makinede de başka hiçbi problem yok. zaten aynı sorun yüzünden windowsu yeniden yükledim falan. şu derdime bi çare :(

[Bu mesaj Grudge tarafından 25 Haziran 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi nedenle wireless lan kartını çıkardım.
ve sanki düzeldi mi ne?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider

[Bu mesaj Grudge tarafından 25 Haziran 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey bende de oluyor birdenbire gidiyor bağlantı link ışıkları yanıyor hatta upload ta yapıyor ama download yapamıyor. Eskiden emuleyi çalıştıreınca böyle oluyordu şimdi neden olduğunu anlamadım örneğin torrentten dün 20 ile çektiğim dosya şimdi hiç çekmiyor seed/leech sayısı abartı değişmediği halde...
yanlız bende 1 dak falan değil 5-6 saat kalıyorum sonra gidiyor acaip bi sorun zaten adslyi bağladıktan sonra anormal onarmal sorunlarla uğraşıyorum bilgisayarda.

*!dial up'lı günlerini özler*[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

xp var. ben de service packden şüphelendim zaten. sorunsuz olan makinede (aha bu :-p) sp2 yüklü. sorun çıkaran makinede sadece bazı güvenlik yamaları vardı... netten sp2 nin yükleme şeysini indirdim. elektrik gelince öbür makineye yüklicem :-p gelişmeleri bildiririm :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...