deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 beyler şu kontörle oyun süresi alma olayı neden iptal edildi ve ilerde tekrar olacak mı böyle bişi haberiniz var mı??level ın verdii kartla oyun süresi alcam die sevinmiştim ama bi de ne duyayım, o olay iptalmiş:([signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iptal edildiğinden eminmisiniz ya ? tüm umutlarım o karttı =([signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet abi ben numarayı girdim geçersiz dedi[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dün yeniden başlicam diye denedim, kabul etti benimkini ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet evet beyler, şikayetler üzerine yeniden kabul etmeye başlamışlar benimki de kabul edildi..[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lvl 100. sayıda verilenler geçerli olarak sayılacak. ancak mgm ler ile görüşürseniz. ondan sonra alıcağınız şifreler iptal[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar