lizardking Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 anlaşıldığı üzere ağustos ayındda amerikadayım orada fenderler türkiye piyasasının nerdeyse yarı fiyatına.. ben bu işten kar etmeliyim diye düşündüm .. uçakla kaç gitar getirebilirim.. nasıl getiririm?[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
turko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bırak fenderi falan git esp al ordan dv-8 :P[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 O eşyadan eşyaya göre değişiyo mesela yanında 5 desteden fazla oyun kartı götürürsen ticaret yapacakmışsın gibi algılıyolar arkadaşlar (kurallarda da öyle yazıyomuş) ona göre para felan alıyorlar ayrıntılı bilmiyorum.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 özel uçak kirala at içeri istediğin kadar :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yaa gemiyle gel alla alla bende bi sipariş veriim hem,herkes yararlansın dimi?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 amerikada askeri bi lojmanda konaklicam washingtonda .. orda bu işin kolayını öğrenirim size amerikadan haber yollarım[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 almasına alırsın çıkmasınada çıkarsın ülkeden hatta baga jada verirsin ama türkiyede gümrüğe girerken o tarz cihazların 2 tanesine izin veriliyor 3. süolursa hepsine gümrük vermen gerekir o yüzden 2 den fazla getirme ben 2 gitar la gelmiştim hiç sorun yaşamadım sorduğumda 3 tane olursa sorun olurdu dediler[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aynı üründen değeri 100euro üstündeyse ticari amaçla getirdiğin belli olursa (yani 1-2 üstü) vergi alıyorlar hemde çok pis vergi alıyorlar. Birde uçağa gitar ile binemezsin. Bindirseler bile 2. yi imkanı yok sokamazsın. Boyut kurallarına uymuyor çünkü kafa üstü barajına sığması lazım. Ayak ucuna falan koymakta kesinlikle yasak. Yangın çıkınca yolu kapatıyor o tarz şeyler mesela koridor tarafında oturan bi herif bavul koyarsa ayak ucuna, yangın çıktığında sen yerde sürünerek çıkamazsın. Yangındada ayağa pek kolay kalkamıyorsun. Bu tarz şeyler yüzünden kurallar baya bir sıkı. Kargoya verirsen daha beter:). Kargo (yani bavulları yolculuk süresinde senden ayrı yerde taşımaları)ya verdikten sonra, verdiğin cihaz o bant üzerinden o şekilde gidiyor ve bunların hepsi dışarıya kadar bantta gidiyor. Sonra dışarıda bavul taşıyan tren gibi araçlar var. Buraya adam alıyor bavulu tuttuğu gibi atıyor (banttan sürekli bavul geldiğinden hızlı hareket ediyo adamlar) Mesela boş bir vagona geldimi yandın. Lap diye en alta atar gitarı. Üstünede bir ton bavul geliyor (bunlarda fırlatma usulü ile konuyor. Ya adam harbiden basket atar gibi vagonların içine atıyor kaldırıyo bööle oohoop diye yere inene kadar uçuyor bavul:) karpuzlara bile daha nazik davranıyoruz. Diyelim vagon doluydu en üstede senin gitarı koydular. Pistte ilerliyor bu vagonlar önde bitane adam var kullanıyor tren gibi gidiyor. En üstte olan bavullar defalarca düşüyor piste. Çok gördüm bunuda pat diye devriliyor köşe dönerken. Tabi kullanın gözü sürekli arkada bir süre sonra görüyor duruyor gene eski yerine koyuyor. Yani kargoya verilen bir gitarın kırılmadan ezilmeden gelmesi imkansız[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ne alakası var müzik ile ya eheh Gümrük ve kargo sorunsalları ile ilgili bu, taşınan cisim gitar diye niye müziğe atılıyo hemen:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hard case in içinde getirirsem sorun olcağını zannetmem .. bide ben yanlız gitmiyorum uçakta dönüüşte 4 kişi olcaz.. her birine 1 er tane versen 4 teneyi geçirebilirmiyim[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 o oluyordu ya:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hardcase olsa bile bagaja vermeyin sakın. yazık olur.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Her birine 2 tane ver sömür Amerika'yı ahah.[signature][hline]
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Başka bir seçenek: Buradan hardcase ile çok dandik gitarlar götür ve çıkarken gümrüğe işlet. Oraya gidince at o gitarları, yerine yenilerini koy... Bu da olmaz mı? Eğer burada satışını yapıp kar etmek istiyorsan ufak bir yatırım yapmayı düşünebilirsin dediğim şekilde belki.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 boş hard case götürsem oraya[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Aha evet giderken 2 gitar götür içlerindekini at. Sonra hardcase e 2 gitar koy bir de ordan 2 gitar getir, 4 kişisiniz al işte 16 tane gitar eheh. Ama gitarların fotoğraflarını çekerlerse yatar.[signature][hline]
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hard case leri boş götürsem oraya...doldurup getirsem[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Olmaz ki öyle hard caseleri boş götürüp dolu getirirsen çat diye anlaşılır, sonuçta gelirken 4 gitar geliceksin gumrugu de sokucaklar.[signature][hline]
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 en iyi seçenek 4 kişiye 1 er 2 şer fender ve gibson vermek gibi gözüküyo.. orda kaldığım süre içerisinde isteğe göre isteyene gitar alırım tabi üstüne kar payı koyarak ... kart hesap nomeromu vermeyi planlıyorum.. millet oraya para yatırır ben satın alıp getiririm böylece hem gümrük masrafı(100dolares falan)hem kargo masrafından kurtulmuş olurunur. hemde bana fazla bi sermaye gereksinimi kalmaz.. hemde amerikan fenderler gibsonlar ucuza maledilir.. herkez mutlu olur.. gitar kotası 5 6 yla sınırlı ama her birinden 10 150 dolar kar etsem iyi para kendi gitarımı beleşe getiririm[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gitar götürüp atmak çok zahmetli iş yahu ne yaptınız. bence de yapılacak iş en fazla boş götürüp dolu getirmektir, yoksa fazladan iki çanta yazdırmak zorunda kalırsın ki o da ayrı sorun potansiyeli taşıyor haliyle. hardcaseleri bagaja atabilirsin sanırım..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Öne çıkan mesajlar