hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bazı siteler vardır bi bakıcaksınzıdır bi daha bakmazsınız. ve mail adresi yazmanız gerekir. ama yazdığınız zaman spamle dolcaktır mailboxunuz işte bunu engellemek için yapılmış bi sistem http://www.mailinater.com/mailinator/Welcome.do üye olacağınız yere kafanıza göre mail adresi yazıp domain olarak bunu giriyorsunuz. [email protected] yazıyorsunuz sonra siteye girip hebelehubele yazıyorsunuz mail geydiyse çıkıyor gelmediyse, no messages diyor. http://www.mailinater.com/mailinator/Welcome.do benim hoşuma gitti henüz denemedim deneyen varsa yzarsa iyi olur... edit: paticikte kullanmak yasak [signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 24 Haziran 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Saolasın, güzel wallahi iyi yapmışlar ama ben kendi alan adlarımı kullanıyom bu iş için :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kendi alan adları lomayanlarda var ama ayrıca kendi alan adını kullansan dahi spamler yine main adress e yönelcek burda bi daha işin olmuyor :)[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fastreload, 24 Haziran 2005 21:35 tarihinde demiş ki: kendi alan adları lomayanlarda var ama ayrıca kendi alan adını kullansan dahi spamler yine main adress e yönelcek burda bi daha işin olmuyor :) Yok ayarlayabiliyon main adrese yönlensin mi yönlenmesin mi diye :). Catch all var onu ayarlamazsın ve [email protected] da asda diye bi kullanıcı yksa direk silinr mail. He onada gerek yok, ben ilk önce kendi gerçek mailime forward ederim sonra işim bitince başkasının mailine forward ederim :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bir de benzeri bir sistem daha vardı: http://forum.paticik.com/view.php?id=87050[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 walla baktım son msg bone nin dedim kesin arama yapmıştır doğru tahmin sana "pam" dicem artık[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 milletin maillerini hackledim ehueh güzelmiş yararlı birşey[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 25 Haziran 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: fastreload, 25 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: walla baktım son msg bone nin dedim kesin arama yapmıştır doğru tahmin sana "pam" dicem artık pam? pati arama motoru? :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aynen öle[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Abi bone google'ıda geçti diyom inanmıyonuz :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar