bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ajda Pekkan söylüyordu Çok ünlü bir şarkı fransızca ve ingilizce versionuda vardı. Ajda pekkan bu şarkıyı coverlayarak ünlü oldu diyebiliriz. Bambaşkaaa biri... diye sözleri vardı Türkçe versiyonunda. Ayrıca Yedek Oyuncular diye bir film de Keanu Reesves oynuyordu. John Falco olarak. O filmde soundtracktı. bu şarkının adı ?[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kimler Geldi mi? kimler geldi hayatımdan kimler geçti.. yada Bambaşka Biri [spo1=Sözleri]sardı korkular gelecek yıllar düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar gözlerimde canlanırken yaptığın haksızlıklar güçlendim herşey bambaşka olacak döndün bak geldin şimdi bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi olmaz artık kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık bir zamanlar sen de bana acımadın yalnız kaldım yıkılmadım ayaktayım oh yaşadım yaşıyorum başım yukarda meydan okuyorum hayata ve sana gönlüm doluyor aşkla barıştım bak hayatla başladım yaşamaya hey hey şimdi gel de gör beni bambaşka biri topladım dağılan kalbimin her köşesini ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi gel gör beni sevenlere vereceğim sevgimi herşeyimi bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi seni yalvarırken görmek seni ağlatabilmek geçmişi senden geri almak bütün ümidimdi[/spo][signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın [Bu mesaj Hell_Angel tarafından 25 Haziran 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
veruca_salt Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 zaten sarkının adı bambaska biri genc..keske zahmet edip google a bi yazıverseydin bildiin kelimeleri..aslinin adı da "i will survive"..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 evet i will survive benimde uyurkene aklıma geldi =)[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Öne çıkan mesajlar