hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yeni bir türkçe Frp ve rpg kaynakli siteye rastladim sile de paylaşayim dedim .. (internet bölümüne koyup koymama arasinda kararsiz kaldim ama burasi daha uygun bence ) ,Direk 1e1 alıntıdır... [hline] Council of Elders, sitelerden bağımsız, birçok site ve yazarın katkılarıyla oluşturulmuş bir bilgi kaynağı ve Fantastik Edebiyatın ünlü yazarları ve önde gelen Fantastik sitelerin katkılarıyla oluşturulan bir projedir. "Amacımız Fantastik Edebiyat ve RPG oyunlarıyla ilgilenen herkese bir şeyler katmak, görüşleri paylaşmak" diyor projenin mimarı Kayra Küpçü Fantastik Edebiyat dünyasının Yerli ve Yabancı yazar ve söz sahibi kişilerinin (tıklayıp görelim) ve adından da anlaşılacağı gibi Bilge-Eski'lerin açıklayıcı ve öğretici yazılarını bulabileceğimiz Council of Elders, şuan Sadece Türkçe olarak yayınlanmakta. Yakında İngilizce sayfalarıyla uluslararası nitelik kazanacak olan konseyin projesi FrpNet'e ait. Site tüm FRP tutkunları tarafından ilgiyle takip edileceğe benziyor, zira bir benzeri daha yok! [hline] http://www.councilofelders.org/[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ÖH! yazarlara bak... Dünyayı kısa bir süreliğine unutmak ne kadar güzel bir duygudur. CNN'i kapatıp, bilindik sinir bozucu şeyleri dışarı atıp, fişleri, faturaları bir kenara atmak. Ben Ejderha avlamayı tercih ederim... Drizzt Serileri ve İblis Savaşları Serisi Yazarı - R.A. Salvatore Adamım benim be işte power player. Bence insanların cesaretini geliştiren önemli bir kavram. Ben her zaman çocuklarımı Rol Yapma Oyunları konusunda cesaretlendirmeye çalıştım çünkü benim bildiğim, hayal gücü için en iyi egzersiz. Rol Yapma Oyunları okumaya teşvik eder. Sadece romanları değil, oyuncuların bilgi bulabileceği her türlü kitabı. Rol Yapma Oyunları hikayeler anlatmaya ve oyuncuların kendi hikayelerini yaratmasına teşvik eder. Her seviye ve her insan için faydalı. Dragonlance Romanları Yazarı - Margaret Weis Al buda pembe dizi yazarı nihohoho.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yannız Cunningham, Salvababa, Weiss gibi üstatlar ciddi ciddi burda bire bir yazıyolarsa aman derim.. Umarım adamların yazılarına "I LOVE YOU MARGRET" yada "Margret Aşıkım sana" gibi yazılarla cevap verilmez.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Yok öyle demezler Türk erkeğinin tipi değil bi kere o kadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 inanması zor geliyor ya ,nası yaaa...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 - Margaret Weis / Wizards of the Coast - Elaine Cunningham / Wizards of the Coast - Douglas Niles / Wizards of the Coast - R.A. Salvatore / Wizards of the Coast - Todd Lockwood / Wizards of the Coast - Matt Stawicki / Wizards of the Coast - Fred Saberhagen / Yazar - Ferhan Ertürk / Yazar - Barış Müstecaplıoğlu / Yazar - Çiler İlhan / Yazar - Bora Öngürer / İthaki - Galip Dursun / Kan Güncesi - Beril Tetik / Kan Güncesi - Yazar - Yiğit Değer Bengi / Yazar - Altuğ Bulca / Sihirli Kule - Ali A. Aksöz / Lost Library - Yazar - Müberra "Lauralanthalasa" Turan / Pranga - Keri Cromwell / FrpNet - Boğaç Erkan / Ankira - Alp "Wolfbrother" Köklü / Kayıp Dünya - Altuğ Gürkaynak / Kayıp Dünya - Fatih Tepgeç / İ.Ü. FK-BK Kulübü - Abdullah Önder / Fantasturk - Cihangir Tezcan / ForgottenLance - Onur Aşçı / Chevher.net - Merlininkazani Yazarı keri söylemişti bir süre önce bir şey yapacaklarını siteyi açınca başta Tft gibi bir şey sandım yada oun özentisi fln meğerse çok farklı bir şey ingilizcesi hazır olduğunda dünyaca ünlü bir site olacaktır...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar