Mino Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 1024x768 tak çalıştır... 85 Hz dikey tarama... TCO 99 standardına uygun Stand-by modu... Elektrik kablosu almanız gerekecek (çünkü yeni monitörde kullanıyorum...) 125 Milyon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Çok diilmi bu fiyat bu monitöre ? Tamam marka ortada ve fiyatı arttırıyor ama insaf edin biraz. Geçen biriside 14" monitör için 75 milyon istedi.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sıfırı bu kadar diil neredeyse yaw gerçekten ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Sıfır 15 inç monitöre bakıp o fiyatın yarısını söyledim. Gerçekten fiyatın o kadar düştüğünü bilmiyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 50 ye bırakıyorum arkadaşlar, alanı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 renkler ve görüntü düzgünse ben alabilirdim 50 milyona ama 1024 x 768 çözünürlük kesinlikle kesmiyor beni. evde 3 kasa tek monitör var işkence :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar