Brigand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 İlk önce sormak istedim burada multi client linkleri verebilirmiyiz olympus'un Multisini yapmış bulunmaktayımda :). Sonra nebula arcadia filanda yaptım ama bunların linklerini vermeden önce izin almak istedim. [email protected] [Bu mesaj Brigand tarafından 19 Aralık 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bildiğim kadarı ile; Herhangi yasak içeren, yada kısaca illegal olan şeyleri yayınlamak,link vermek, yol göstermek kesinlikle yasak...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yani kısaca, Özel mesaj yolu ile ya da, mail yoluuyla bunları dağıtıcaksın...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bide " mesajı değiştir " buttonunu kullansak arada :)[signature][hline]to the victory...
Korax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Brigand, 19 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki: nebula arcadia filanda yaptım Hepsi için ayrı ayrımı yaptın lol,ben 1 tane yaptım kendime hepsine girersin :-)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Korax, 20 Aralık 2004 12:22 tarihinde demiş ki: said: Brigand, 19 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki: nebula arcadia filanda yaptım Hepsi için ayrı ayrımı yaptın lol,ben 1 tane yaptım kendime hepsine girersin :-) Yolla bize bari bizde kullanalım o zaman :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Mail to Me
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://www.client.arsivi.com Buraya bütün client versiyonlarını koyacam ama site şu anda sadece bir template çok az değişiklik yaptım forumları açtım en yakın zamanda yapacam. Ama burada Olympus Arcadia ve Nebula'nın (Light Patchli) multi clientlerini bulabilirsiniz :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Mail to Me
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Vermeseydin keşke siteyi, sonuçta illegal ve server sahiplerinin karşı çıktığı bir olay bu , kendin yap kendin kullan ; bknz. Korax :)[signature][hline]to the victory...
Goktug Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sunucuların yoneticileri tarafindan yasaklanmis bir seyi yapmak icin neden diretiyorsunuz ki ? Siddetle kiniyorum..[signature][hline]"Thief"
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Korax, 20 Aralık 2004 12:22 tarihinde demiş ki: Hepsi için ayrı ayrımı yaptın lol,ben 1 tane yaptım kendime hepsine girersin :-) Bağa şükret :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 21 Aralık 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bildiğim kadarıyla arcadia'nınki client 2.0.3 zaten kırman söz konusu değil kendiliğinden kırık :P[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Arcadia ıcın yenı client gelıyor zaten[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 gelsin.onuda kırarlar.client kırmak artık sokaklara düştü çoğu kişi yapabiliyor bunu.server'lar için en güvenlisi sağlam bir connector yazmak yada yazdırmak.gerçi onuda kırıyorlar ama daha zor ve daha geç..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 client kırmak mühim değil artık o yüzden connector veya sunucu bazlı çözümler gerekiyor, ki bunlar da bir zaman yetersiz kalır tabii ki.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Lucas1, 21 Aralık 2004 15:31 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarıyla arcadia'nınki client 2.0.3 zaten kırman söz konusu değil kendiliğinden kırık :P aaa acaba kimden ögrendın pis luci :)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Faust Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Client? Hangisi? Nerede? :) [hline]FAUST [Bu mesaj -Aeris- tarafından 21 Aralık 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Arcadia'ya yeni client gelsede bişey değişmezki.. Ip adresi ve portunu bildiğin sürece ve "Sunucu tarafından" engellenmediği sürece her şekilde girebilirsin oyuna.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? [Bu mesaj Korax tarafından 21 Aralık 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir de loginkey'ini bilmen lazım tabii ki..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Heh,sağlam bi connector olmadığı sürece loginkey'i alırsın zaten herşekilde.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Client 203 olsa bile kendiliğinden kırık diye bir şey olamaz loginkey vs yaptıktan sonrada packledinmi yeterli olacak ssonuçta diğer clientlerede anca bunu yapaibliyorsun client 203 ile dierleri arasında fark yok.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir sunucunun ip adresini her halukarda bulursunuz şöyle düşünün makinanızdan başka bir makinaya bağlanan bir programın hangi ip'ye bağlandığını bulmanız mümkün değil mi :). Küçük bir firewall ile veya bir dos komutu ile bulabilirsiniz ip'yi. Client her ne kadar bir program ile şifrelenmiş olsa bile kendimiz bir client yazamacağımız için mutlaka bir uo client versiyonu kullanılmış olmalıdır ve sadece deneyip hangi client bulmak kalır. Sonrada onu multi yapmak ;). Çok kolay aslında. En güvenli client Lost Age'e aitti süperdi clientleri ama kırılamaz connector/client yapılamaz :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Mail to Me
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Goktug, 21 Aralık 2004 14:34 tarihinde demiş ki: Sunucuların yoneticileri tarafindan yasaklanmis bir seyi yapmak icin neden diretiyorsunuz ki ? Siddetle kiniyorum.. Zevk/Hobi meselesi :). Arkadaşlar istiyor ben yapıyorum sonra başkalarıda yararlansın dedim daha bir sürü servera yapmıştım ama clientleri değişti boş zamanım olsa onlarada yapacam tekrar :p. Yöneticiler karşı çıkıyor olabilir ama bide başkalarının gözünden bakın millet skill kasmak için işkence çekmek zorunda değil tabiki 1 makinesi varsa...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Mail to Me
Albert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Brigand dusuncen hos eaheh.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bir de işkence çekmek için oynamak zorunda değil :?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar