onurforever Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 wallaha ench/tailor mage var lvl8,ilk defa adam gibi robe diktim kendime sevinçten uçuyom:D ama enchant çok pahalı zor meslek başlangıçlarda(şahsen bende hala 1).dükkandan alamayacağın nesneler gerek.magic item bulacan daa,disenchant edecen dee....(ama gene de memnununm ve inat ettim memnun olacam:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben tailor ve Skining aldım tailor u 105 te bekletiom hal kascam die.. skining güzel para bırakıor Ah de ii fiyatlara satabiliyorsun.. meslea 10 heavy leather 80s 10 medium 40s elimde 100 hl var 8g çıkarır umarım :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 LVL 41 Human Mage im. İlk olarak mesleklerden Tailoring ve Skinning seçmiştim. Tailoring ile kendine güzel kıyafetler dikebiliyorsun veya AH da satabiliyorsun. Skinning gördüğün hayvanı öldürüp derisini yüzüyorsun. İyi para bırakıyor ve AH de kolay satılıyor. Önemli olanda bir malın kolay satılabilmesi. Ama ben sıkılıp Skinning i bıraktım ve yerine Enchanting aldım. masraflı. İleride para bırakır diyorlar ama bakalım. Mesleklerden ziyade önemli olan Talents. Fire üzerine yükleniyorum. Ve zevkli. İkinci karakterimde mage Herbalizm ve Alchemy var. Arcane Mage olacağım Bakalım. Tavsiyesi olanlar ve yorumu olanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kendi mageimde Enginering 300 olana kadar mining Engi 300 oldukdan sonra enchanting Engi/Enchant Baya rahatım.[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackned Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaw bu achc tam olarak ne oluyo bildiğim kadarıyla silahlara buf felen verio ama ne kadar süre ile etkili ve nasıl yapılıo ben ech alamyı düsünüomda[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 süresi daimi.(hazır yeniden göründü birşey belirtiyim :).burda dediğim mesleklerin hiçbirini seçmedim :D)[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 enchant tailor gittim ben bastan baslicak olsam 2sini de almazdim:) 60 ta enchant almak lazim disenchant icin sadece gerisi önemli degil hehe. tailor olup mooncloth da basilabilir o da 250 yeter. ama yüksek lvl a kadar skinning mining tavsiye ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Enchanting para getirir belki ama, iyi ve kalabalık bir guilde girdiğinizde sizden Crusader, Life Stealing, +9 Int, +9 Sta, +100 HP gibi enchantleri guild için bedava istiyorlar. Sorun çıkabiliyor. Şahsen enchanting ve tailoring tercih ettim başında ama, 260larda enchantingi düşürüp mining aldım. Mining şans işi olduğundan iyi para getirebiliyor. Şu anki aklım olsa, Herb. & Alch. ile başlarım herhalde. İleride ise Herb. düşürüp, yerine Mining alabilirim. Arcane Crystal veya Bar ile Pristine Black oyunda en fazla para getiren itemler. Mooncloth diyorsun hoş güzelde, Mooncloth herkesin rahatça ulaşabileceği bir item. Felcloth düşürmek, Arcane Crystal düşürmekten çok daha kolay.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 O dediğin olay aynen bende yaşanıyor gangren. Hayatım guilde enchant yapmakla geçti. Geçen gün yeni bir eşya bulmuşum enchantliyim dedim illusion dust kalmamış =/ Mecburen AH.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Gangren, 23 Haziran 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Enchanting para getirir belki ama, iyi ve kalabalık bir guilde girdiğinizde sizden Crusader, Life Stealing, +9 Int, +9 Sta, +100 HP gibi enchantleri guild için bedava istiyorlar. Sorun çıkabiliyor. Şahsen enchanting ve tailoring tercih ettim başında ama, 260larda enchantingi düşürüp mining aldım. Mining şans işi olduğundan iyi para getirebiliyor. Şu anki aklım olsa, Herb. & Alch. ile başlarım herhalde. İleride ise Herb. düşürüp, yerine Mining alabilirim. Arcane Crystal veya Bar ile Pristine Black oyunda en fazla para getiren itemler. Mooncloth diyorsun hoş güzelde, Mooncloth herkesin rahatça ulaşabileceği bir item. Felcloth düşürmek, Arcane Crystal düşürmekten çok daha kolay. burda mooncloth için felcloth lazım ve arcane crystalden çok daha kolay düşüyor demişsin.başka bi açıdan düşünürmüsün mooncloth 4 gün cooldown a sahip.250 mooncloth için 1 yıldan fazla bi zaman gerekli.1 mooncloth için 4 gün ekleniyor ama bana kalırsa 4 gün sırf mining kasılsa eminim ki 50 tane arcane crystal düşürürsün.[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL Mükremin-15 Gnome Warlock-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arcane Crystal'ın da 4 günde bir transmute edildiğini, ve kendi başına Arcane Crystal'ın neredeyse hiçbir işe yaramadığını biliyorsundur umarım?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bilmiyodum :)[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde; -Tebrikler abi... -Ne tebrikleri len başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar