Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage'lere en iyi meslekler...

Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
LVL 41 Human Mage im. İlk olarak mesleklerden Tailoring ve Skinning seçmiştim. Tailoring ile kendine güzel kıyafetler dikebiliyorsun veya AH da satabiliyorsun. Skinning gördüğün hayvanı öldürüp derisini yüzüyorsun. İyi para bırakıyor ve AH de kolay satılıyor. Önemli olanda bir malın kolay satılabilmesi. Ama ben sıkılıp Skinning i bıraktım ve yerine Enchanting aldım. masraflı. İleride para bırakır diyorlar ama bakalım.

Mesleklerden ziyade önemli olan Talents. Fire üzerine yükleniyorum. Ve zevkli.

İkinci karakterimde mage Herbalizm ve Alchemy var. Arcane Mage olacağım Bakalım.

Tavsiyesi olanlar ve yorumu olanlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Enchanting para getirir belki ama, iyi ve kalabalık bir guilde girdiğinizde sizden Crusader, Life Stealing, +9 Int, +9 Sta, +100 HP gibi enchantleri guild için bedava istiyorlar. Sorun çıkabiliyor.

Şahsen enchanting ve tailoring tercih ettim başında ama, 260larda enchantingi düşürüp mining aldım. Mining şans işi olduğundan iyi para getirebiliyor.

Şu anki aklım olsa, Herb. & Alch. ile başlarım herhalde. İleride ise Herb. düşürüp, yerine Mining alabilirim. Arcane Crystal veya Bar ile Pristine Black oyunda en fazla para getiren itemler.

Mooncloth diyorsun hoş güzelde, Mooncloth herkesin rahatça ulaşabileceği bir item. Felcloth düşürmek, Arcane Crystal düşürmekten çok daha kolay.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğin olay aynen bende yaşanıyor gangren. Hayatım guilde enchant yapmakla geçti. Geçen gün yeni bir eşya bulmuşum enchantliyim dedim illusion dust kalmamış =/ Mecburen AH.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 23 Haziran 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Enchanting para getirir belki ama, iyi ve kalabalık bir guilde girdiğinizde sizden Crusader, Life Stealing, +9 Int, +9 Sta, +100 HP gibi enchantleri guild için bedava istiyorlar. Sorun çıkabiliyor.

Şahsen enchanting ve tailoring tercih ettim başında ama, 260larda enchantingi düşürüp mining aldım. Mining şans işi olduğundan iyi para getirebiliyor.

Şu anki aklım olsa, Herb. & Alch. ile başlarım herhalde. İleride ise Herb. düşürüp, yerine Mining alabilirim. Arcane Crystal veya Bar ile Pristine Black oyunda en fazla para getiren itemler.

Mooncloth diyorsun hoş güzelde, Mooncloth herkesin rahatça ulaşabileceği bir item. Felcloth düşürmek, Arcane Crystal düşürmekten çok daha kolay.

burda mooncloth için felcloth lazım ve arcane crystalden çok daha kolay düşüyor demişsin.başka bi açıdan düşünürmüsün mooncloth 4 gün cooldown a sahip.250 mooncloth için 1 yıldan fazla bi zaman gerekli.1 mooncloth için 4 gün ekleniyor ama bana kalırsa 4 gün sırf mining kasılsa eminim ki 50 tane arcane crystal düşürürsün.[signature][hline]Lorrotar-50 Human Mage-BL
Mükremin-15 Gnome Warlock-BL

ÖSS'den önce abisine uykulu ve kafayı yemiş bir biçimde;

-Tebrikler abi...
-Ne tebrikleri len başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...