Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: -Rainmax-, 22 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: ya skill cap olay ivarmi yani kac tane craft skill i alabiliyoruz ?.. 2 primary (leather + skinning yada bs +mine gibi) 2 de secondary (fishing + cooking yada First aid + Fishing gibi) Tabi primary de birbirlerini tamamlayıcı özellikler almanız yararınıza olacaktır :) Alchemy + Herbal gibi.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Elufulec, 23 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki: Cooking para getiriyo mu ? Cooking in getirisi zayıf ancak ilerki seviyelerde (yani 200 e yaklaşınca) ne olur ne getirir onu deneyemedim bilemiyorum. Cooking Alchemy nin biraz daha zayıf ve biraz daha az süreli versiyonu gibi birşey belli bir seviyeye gelindiği zaman. cook edip hazırladığın yemeği yiyorsun ve sana bonus özellikler geliyor + str +stamina gibi gibi (süreli) ama tabi bu bonuslu yiyecek işi sanırım 100 e doğru geldiğin zaman ortaya çıkıyorki. ben çok zorlanmıştım cook u kasarken.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Mirage, 23 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki: orası öyle de fishing vakitle artan bir şey, dolayısıyla vakti olanlara göre. 2 gıdım vaktim var, onda da oturup balık tutamam ben şahsen. 2 günde 150 yaptım Fishing i ( 1 günde max 6 saat oynamıştım) çooook basit hemde tahmin edemeyeceğiniz kadar. ama tabi 150 den sonrası biraz ağlatıyor :) tahminlerime göre max 5 günde (günde max 6 saat oyunu oynadığımı farz ediyorum) 225 Fishing yaparım. Quest ten yana sorun çıkmadığını farz ediyorum.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 e bana göre yine de az değil ama düşündüğümden daha kolaymış tabii orası ayrı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ok.Anlaşıldı millet ben mesleğimi seçtim.Hepinize teşekkürler.Mesleklerimi sizle paylaşabilirim.Herbalism-Alchemy-First Aid[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ne Mutlu Horde'um Diyene![signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Daggerfall, 23 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki: said: -Rainmax-, 22 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: ya skill cap olay ivarmi yani kac tane craft skill i alabiliyoruz ?.. 2 primary (leather + skinning yada bs +mine gibi) 2 de secondary (fishing + cooking yada First aid + Fishing gibi) Tabi primary de birbirlerini tamamlayıcı özellikler almanız yararınıza olacaktır :) Alchemy + Herbal gibi. Ben fishing, cooking, First aid 3 ünüde almıştım OB de degiştimi artık sadece 2 sinimi alabilcez kötü olmuş boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yooo hala aynı.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben 2 tane alınıyor die bılıyordum demek open da 3 yaptılar mıllet gorsun die bılsem bende alırdım ama normalde 2-2 die bılıyorum[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende almıstım sanki fishing cooking ve first aidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 all aalla ben alınmıyor die hıc kasmadım hep fishing first aid alıyordum :P[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Siz 3'ünüde aynı türden alıyosunuzdur. Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 23 Kasım 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Valla ben herbalism, alcemy, fishing, cooking, first aid aldım yani limitleri zorladım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 O ucu alınıo onlar Secondry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 horse riding peki? tam bilmiyorum da at olayını.. gider mi gitmez mi? alchemy + herbal tamam da..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Yok onlar ayrı olması lazım Mesela Herbal + Alchmey aldın yanına Cook + Fısh + Fırst aıd alabılıyosun Horse'uda alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 horse riding ıcın lvl lazım sanırım ilerde alınıyor oda[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Evet level 40da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblivion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 lvl 40 da trainerdan ogreniyorsun binek olayini. ondan sonra 100 altin bayilip aliyosun binegi. warlock lar harci, onlar felsteed diye cok karizma bir at summon ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 o zaman alch + herbal + first aid üçlüsünü alıp, ileride 40. levelda horseriding alabiliyoruz. e iyiymiş :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ne Mutlu Horde'um Diyene![signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aradan uzun zaman geçmiş. şimdi ne önerirsiniz mage'e meslek olarak? tailor/enchant deniyor heryerde başka güzel alternatif olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benımde ıhtıyacım oldu taılorıng ech mı yoksa alchmy ve herba mı?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karqa__Corte Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Harba and alch[signature][hline]Karqa Corte Efsane geri döndü... Yenıden aranızdayım Ne Mutlu Türküm diyene iyi dersler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben crafting değil de macera için karakter oluşturdum undead mage'im var, buna mining ve skinning almayı düşünüyorum, şehire dönerken yanımda satacak birşeyler olsun diye. yabancı sitelerde de crafting düşünmüyorsanız en azından yolda gördüklerinizi toplamak için alın demiş, mantıklı bir iş yapar mıyım sizce?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar