Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage'lere en iyi meslekler...

Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

said:
-Rainmax-, 22 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
ya skill cap olay ivarmi yani kac tane craft skill i alabiliyoruz ?..

2 primary (leather + skinning yada bs +mine gibi)

2 de secondary (fishing + cooking yada First aid + Fishing gibi)
Tabi primary de birbirlerini tamamlayıcı özellikler almanız yararınıza olacaktır :) Alchemy + Herbal gibi.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 23 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
Cooking para getiriyo mu ?

Cooking in getirisi zayıf ancak ilerki seviyelerde (yani 200 e yaklaşınca) ne olur ne getirir onu deneyemedim bilemiyorum.

Cooking Alchemy nin biraz daha zayıf ve biraz daha az süreli versiyonu gibi birşey belli bir seviyeye gelindiği zaman.

cook edip hazırladığın yemeği yiyorsun ve sana bonus özellikler geliyor + str +stamina gibi gibi (süreli)
ama tabi bu bonuslu yiyecek işi sanırım 100 e doğru geldiğin zaman ortaya çıkıyorki. ben çok zorlanmıştım cook u kasarken.[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 23 Kasım 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
orası öyle de fishing vakitle artan bir şey, dolayısıyla vakti olanlara göre. 2 gıdım vaktim var, onda da oturup balık tutamam ben şahsen.

2 günde 150 yaptım Fishing i ( 1 günde max 6 saat oynamıştım) çooook basit hemde tahmin edemeyeceğiniz kadar. ama tabi 150 den sonrası biraz ağlatıyor :)
tahminlerime göre max 5 günde (günde max 6 saat oyunu oynadığımı farz ediyorum) 225 Fishing yaparım.
Quest ten yana sorun çıkmadığını farz ediyorum.[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 23 Kasım 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
said:
-Rainmax-, 22 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
ya skill cap olay ivarmi yani kac tane craft skill i alabiliyoruz ?..

2 primary (leather + skinning yada bs +mine gibi)

2 de secondary (fishing + cooking yada First aid + Fishing gibi)
Tabi primary de birbirlerini tamamlayıcı özellikler almanız yararınıza olacaktır :) Alchemy + Herbal gibi.

Ben fishing, cooking, First aid 3 ünüde almıştım OB de degiştimi artık sadece 2 sinimi alabilcez kötü olmuş boyle
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ben crafting değil de macera için karakter oluşturdum undead mage'im var, buna mining ve skinning almayı düşünüyorum, şehire dönerken yanımda satacak birşeyler olsun diye. yabancı sitelerde de crafting düşünmüyorsanız en azından yolda gördüklerinizi toplamak için alın demiş,
mantıklı bir iş yapar mıyım sizce?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...