Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage'lere en iyi meslekler...

Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

Herbalist ve alchemist kesin olucam zaten bi de tailor olucam biliyorum size güveniyorum zaten:)

Shaman olmayıda hiç düşünmüyorum olmam da.Ne mutlu Horde mage'im diyene.:)
[signature][hline][i]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben alchemy alıcam niye çünkü örneğin lvl 12 bi yaratıkla lvl 3-5'ken savştığında ixirleri savaş anında içebildiğin için mana ve health problemin olmaz.İçin rahat olur.

Terzide ise,ilk levellarda armorlar dandik oluyo.(Özellikle magede)Biraz para toplayıp ve level atlayıp kıyafet dikerek armorumuzu arttırabiliriz.Eğer para sıkıntısı çekersek elimzde malzeme varsa dikip biçerek para kazanabiliriz.Ben bu meslekleri kesin alırım ama son bi enchanting diye düşünüyorum.

Ne mutlu Horde'um diyene![signature][hline]Lorrotar
Sosyal ağlarda paylaş

Alchemy + Herbalism + First aid
bu üç skill mage e gerekli ve yeterli olan skiller.
İksirler de süper özellikler mevcut. First aid de hayat kurtaran bir secondary profession.Yani ölmeniz zor olur kaçar biyerlerde sararsınız kendinizi ben expert first aid iken 110/150 di
29 ar hp veriyodu 11 sn boyunca wool bandaj artisan olunca 40 dan asagı almaz. 40 * 11 = 440 hp fena degil.
40 dan da yüksek olur yani ben örnek verdim tahminim[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

ben ana karakterim olan priest'ime alchemy, diğer karakterim warrior'uma da bs alıyorum.

bana en zevkli onlar geldi. yararından çok alacağım zevke bakıyorum ben. gerçi alchemy'nin 1001 yararı zaten tartışılmaz. ama herbalism ile dolaşırken dünyayı gezerken ot toplamak oyunda en eğlendiğim şeylerden biriydi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

3 slvr az mı bi olta atıyon zaten 30 balık tutuyon.5 tane özel balık tutsan oooo...

Hem ben daha yeni başladım 45-50 falandı skill denemek için char açmıştım.Adam bi atıyo en az 25 balık.Bide başlangıçta verdikleri dışındaki mesela tuttuğun balıklara daha fazla para veriyo satıcı.Ben 12 balığı 8 gümüşe sattım.Expertken daha fazla olur sen bide özel balık satsan...[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 22 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...