Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bence mage'lere en iyi uyuşan 3 meslek tailoring-alchemy ve herbalism sizde görüşlerinizi yazarsanız iyi olur...[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben mage açacaığımı sanmıyorum am aaçsaydım Tailoring-Enchanting alırdım[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 20 Kasım 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 evt herbalism-alchemist iyi gider ama tailor da olur yanı oyuna baslarken ıyı belırlemek lazım o kadar sp kastıktan sona ben degıscem denmez[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tunca sen rogue'sun dimi sen mage olayına pek girme alışırsın rogue sevdan yok olur:)[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hunter yada rogue olucam gibi gözüküyo yada ikiside ehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Rogue fast attack başka bişey yok doğru düzgün bence çok iyi değil en iyisi bence mage yoksa olmazdım zaten hem seviyorum.[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Enchanting de iyi meslek tabii...[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 çok pahalı meslek ama, gerekli malzemelerin listesi falan aşıyo en basit şey için bile. kazandığın parayıda ona göre ayarlarsın o ayrı konu tabi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım | Biricik Orc'um Warriorım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman | | | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mage e en iyi meslek herbalism-alchemy dir bana guven sen.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Herbalısm-Alchemy guzel ama mage ıı deıl canı cok az leather bıle gıyemıyo eger ılle de mage olcam dıosan dıyecegım bı sey yok ama Horde olucaksan Shaman ol bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Herbalist ve alchemist kesin olucam zaten bi de tailor olucam biliyorum size güveniyorum zaten:) Shaman olmayıda hiç düşünmüyorum olmam da.Ne mutlu Horde mage'im diyene.:) [signature][hline][i]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 20 Kasım 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 taılor da al ama gereksız olur kanaatındayım ama eger esya yapımı fln hosuna gıdıyorsa ol[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 oyunu oynarken surekli sana lazim olucak bisi al bence alc herb en iyisi surekli heal pot vs yaparsin armor ve enc i baska arkadasina yaptirirsin nede olsa bi kere yaptirip uzun sure kullanabilirsin[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CooLMaN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tailor hiç fena deildir. çanta yapıp satarsın iyi para getiriyo. enchanting başta çok yatırım yapman gerekir. çok para yiyen bi meslek ama geliştirirsen çok iyi kazancında olur. mage zaten drink yapıyo kendisi gerek yok bence alchemy filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben alchemy alıcam niye çünkü örneğin lvl 12 bi yaratıkla lvl 3-5'ken savştığında ixirleri savaş anında içebildiğin için mana ve health problemin olmaz.İçin rahat olur. Terzide ise,ilk levellarda armorlar dandik oluyo.(Özellikle magede)Biraz para toplayıp ve level atlayıp kıyafet dikerek armorumuzu arttırabiliriz.Eğer para sıkıntısı çekersek elimzde malzeme varsa dikip biçerek para kazanabiliriz.Ben bu meslekleri kesin alırım ama son bi enchanting diye düşünüyorum. Ne mutlu Horde'um diyene![signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yolunu belırlemıssın artık kım ne dıyebılır kı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben ud mage ime mining ve bs almistim cokta mutluygum :( .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 rain aldıgın craft skilleri cok abzurd yani ne için aldın bunları yoksa warrior arkadasınmı vardı? oda tailor olup sana cloth esyalarmı yapıyordu? -,-[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Alchemy + Herbalism + First aid bu üç skill mage e gerekli ve yeterli olan skiller. İksirler de süper özellikler mevcut. First aid de hayat kurtaran bir secondary profession.Yani ölmeniz zor olur kaçar biyerlerde sararsınız kendinizi ben expert first aid iken 110/150 di 29 ar hp veriyodu 11 sn boyunca wool bandaj artisan olunca 40 dan asagı almaz. 40 * 11 = 440 hp fena degil. 40 dan da yüksek olur yani ben örnek verdim tahminim[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya birşey sorcam bu fishing den rare item bulan oldumu ben buldum o kdar chest ole deli birşey cıkmadık gun filan cıkmıstı :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Vallahi ben dalıyorum. Diving skill de cok saglam bu arada..Acık denizlerde iyi iş yapıyor.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben ana karakterim olan priest'ime alchemy, diğer karakterim warrior'uma da bs alıyorum. bana en zevkli onlar geldi. yararından çok alacağım zevke bakıyorum ben. gerçi alchemy'nin 1001 yararı zaten tartışılmaz. ama herbalism ile dolaşırken dünyayı gezerken ot toplamak oyunda en eğlendiğim şeylerden biriydi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Diving skill nedir? Bu arada expert fısherman vardı bende en fazla cıkan satınca 3 sılver falan edıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 3 slvr az mı bi olta atıyon zaten 30 balık tutuyon.5 tane özel balık tutsan oooo... Hem ben daha yeni başladım 45-50 falandı skill denemek için char açmıştım.Adam bi atıyo en az 25 balık.Bide başlangıçta verdikleri dışındaki mesela tuttuğun balıklara daha fazla para veriyo satıcı.Ben 12 balığı 8 gümüşe sattım.Expertken daha fazla olur sen bide özel balık satsan...[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 22 Kasım 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Fishing den harbiden oyle iyi para geliyomu?[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar