Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Guild Wars daha cikmadi diye biliyordum. Simdi bi baktimki cikmiş bile. Wow un cikisini hic bir televizyonda gormezken Bu oyunu NTV, TV8 gibi kanallarin haberlerinde gorup ogrendim. Ciktigi zaman MMORPG turleri arasinda patlama yapacak dendi ama turkiyede oynayan pek yok galiba. Grafiklerine baktimda muhtesem aslinda simdi bir iki soru sormak istiyorum Öss nedeniyle ikisinide oynamadigim icin soruyorum 1-Wow mu zevkli Guild wars mi? 2-Lag oluyormu ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 WoW'u NTV'de gördüm ben.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ikisini de oynayan kişilere sorduum da guild wars daha iyi diyolar bende g w a bı ara bakıcam insallah.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
rosemary Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 WoW, Guild Wars'un yanında çoluk çocuk oyunu kalıyor.
KaReeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Cidden neden GW çok oynanmıyor?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Burası oynayanların bölümü bence başka bölüme yazın bunu. :D[signature][hline]Şino Mori.
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nedenmi cok oynanmiyor?Bir yanlisin var sanirim,yeterince oynaniyor.illa ki bir rekami mi olmasi lazim.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ozaman soyle soyliyim oynayan Turk yok. Baska bi forum unuz varmi bilmiyorum ama wow hakkinda yazilar 65000 i bulurken guild wars da 700.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Birde ikinci soruma cevap alamadim Lag oluyormu?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lag mı o ne lem oyunda böle bisi gören olmadi ???[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Rottweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Wow da pve GW dakinden daha aşmış. Wow da daha rahatsin dag taş atlarsın GW da atlayamassın yolun dısına cıkarmaz. Wow da item toplayip recipe bulup item yaparsin. GW da vendora itemi veririsin sana yapar. Pvp bakimindan cesitlilik adina galiba GW daha ustun. Grafik bakımından Gw daha gercekci ve blur (buğu) ozelligiyle daha fazla goruntud cartoon luktan uzaklasıp daha gercekcı olmus.
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 neden cok oynanmiyorun cevabi ise; oynayacak durumda olanlarin hepsi wow aldilar gw gecikti gibi oldu. wow dan sıkılanlar yawas yawas geliorlar gw ye[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Masticore, 18 Haziran 2005 08:07 tarihinde demiş ki: Ozaman soyle soyliyim oynayan Turk yok. Baska bi forum unuz varmi bilmiyorum ama wow hakkinda yazilar 65000 i bulurken guild wars da 700. iki bölümün açılışı arasında yıllar var, wow bölümünde sadece wc3 ile ilgili başlık ve mesaj sayısı binlerce. bu şekilde bir kıyaslama yanlış olur, oyun yeni çıktı ve bölüm de sizlerin mesajlarıyla canlı duracak sonuçta. wow'un rakamıyla yarışabilen başka bir mmorpg bölümümüz de yok zaten.. oynayanların sayısı yavaş yavaş artacaktır zira aylık ücret istemiyor oyun, wow'dan başka da rakibi yok zaten halihazırda. wow'un gelmiş geçmiş en popüler mmorpg olduğunu düşünürsek bu bile az buz birşey değil.. :) o mu daha iyi bu mu daha iyi tartışması başka birşey ama insanların oyunda aradıklarına göre tercihi değişiyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
DukeLag Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Valla aylık ücret almamasına karşın wow ile kıyaslanabilmesi bile bence gw için bir artıdır... paramı toparlayayım ben de gw ortamına akıcam...
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: 667_Antisatan, 18 Haziran 2005 10:22 tarihinde demiş ki: neden cok oynanmiyorun cevabi ise; oynayacak durumda olanlarin hepsi wow aldilar gw gecikti gibi oldu. wow dan sıkılanlar yawas yawas geliorlar gw ye +1 birde ugraştıkları karakterleri herkez bırakmak istemez. ama yawaş yawaş dolucak gw da:)[signature][hline]DeviantArt gallery
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ogamedeki acc mi satabilirsem bende Gw ye başlıycam :)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Satılık ogame acc 6. evren
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Guild wars la ilgili topicleri okuduktan sonra İkisinin birbiriyle kiyaslanmamasi gerektigini dusundum. Birisi ultima online in devami birisi diablonun Online olani . Hangisini oynarsin diye sorsalar bana ikisindende vazgecemem derim yani :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yok valla wow'u oynuyorum hiç devamı değil ultima online'ın.. :-p ama guild wars bir hayli diablo 2'nin mmo olanı gibi, bunu olumlu olarak alın ama.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 mmorpg lerde gözlediğim 1 seneden önce hiçbiri sorunsuz olmuyor. Gw ve wow u da oynadım guild wars un en az 2 expansion a ihtiyacı var. Oyuna çok zmn ayırabilen kişiler guild wars dan 1 ay sonra sıkılacaklardır(benim gibi). Guild wars un pvpsi wow dan çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ama bu sizi oyunda tutmaya yetmiyor. Geliştirilmesi gereken çok şey olduğunu düşünüorum...[signature][hline]
kath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 şunu bi kere açıklıga kavuşturalım gw mmorpg degil..[signature][hline] -VA-
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evt degil gercektende :)[signature][hline]DeviantArt gallery
angelus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bir buçuk ayı geçti alalı ancak ben pek zevk alamıyorum fazla explore şansınız yok wowdaki gibi. Grafikleri müthiş gerçek manzara gibi atmosfere dalıp gidiyosunuz iyi bi ekran kartınız varsa.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul...
Öne çıkan mesajlar