Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Wars Neden Cok oynanmiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Guild Wars daha cikmadi diye biliyordum. Simdi bi baktimki cikmiş bile. Wow un cikisini hic bir televizyonda gormezken Bu oyunu NTV, TV8 gibi kanallarin haberlerinde gorup ogrendim. Ciktigi zaman MMORPG turleri arasinda patlama yapacak dendi ama turkiyede oynayan pek yok galiba. Grafiklerine baktimda muhtesem aslinda
simdi bir iki soru sormak istiyorum
Öss nedeniyle ikisinide oynamadigim icin soruyorum

1-Wow mu zevkli Guild wars mi?
2-Lag oluyormu ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Ozaman soyle soyliyim oynayan Turk yok. Baska bi forum unuz varmi bilmiyorum ama wow hakkinda yazilar 65000 i bulurken guild wars da 700.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
Wow da pve GW dakinden daha aşmış. Wow da daha rahatsin dag taş atlarsın GW da atlayamassın yolun dısına cıkarmaz.
Wow da item toplayip recipe bulup item yaparsin. GW da vendora itemi veririsin sana yapar. Pvp bakimindan cesitlilik adina galiba GW daha ustun. Grafik bakımından Gw daha gercekci ve blur (buğu) ozelligiyle daha fazla goruntud cartoon luktan uzaklasıp daha gercekcı olmus.
Mesaj tarihi:
neden cok oynanmiyorun cevabi ise; oynayacak durumda olanlarin hepsi wow aldilar gw gecikti gibi oldu. wow dan sıkılanlar yawas yawas geliorlar gw ye[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Mesaj tarihi:
said:
Masticore, 18 Haziran 2005 08:07 tarihinde demiş ki:
Ozaman soyle soyliyim oynayan Turk yok. Baska bi forum unuz varmi bilmiyorum ama wow hakkinda yazilar 65000 i bulurken guild wars da 700.

iki bölümün açılışı arasında yıllar var, wow bölümünde sadece wc3 ile ilgili başlık ve mesaj sayısı binlerce. bu şekilde bir kıyaslama yanlış olur, oyun yeni çıktı ve bölüm de sizlerin mesajlarıyla canlı duracak sonuçta. wow'un rakamıyla yarışabilen başka bir mmorpg bölümümüz de yok zaten..

oynayanların sayısı yavaş yavaş artacaktır zira aylık ücret istemiyor oyun, wow'dan başka da rakibi yok zaten halihazırda. wow'un gelmiş geçmiş en popüler mmorpg olduğunu düşünürsek bu bile az buz birşey değil.. :)

o mu daha iyi bu mu daha iyi tartışması başka birşey ama insanların oyunda aradıklarına göre tercihi değişiyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
667_Antisatan, 18 Haziran 2005 10:22 tarihinde demiş ki:
neden cok oynanmiyorun cevabi ise; oynayacak durumda olanlarin hepsi wow aldilar gw gecikti gibi oldu. wow dan sıkılanlar yawas yawas geliorlar gw ye

+1

birde ugraştıkları karakterleri herkez bırakmak istemez.
ama yawaş yawaş dolucak gw da:)[signature][hline]DeviantArt gallery
Mesaj tarihi:
Guild wars la ilgili topicleri okuduktan sonra İkisinin birbiriyle kiyaslanmamasi gerektigini dusundum. Birisi ultima online in devami birisi diablonun Online olani . Hangisini oynarsin diye sorsalar bana ikisindende vazgecemem derim yani :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
yok valla wow'u oynuyorum hiç devamı değil ultima online'ın.. :-p ama guild wars bir hayli diablo 2'nin mmo olanı gibi, bunu olumlu olarak alın ama.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
mmorpg lerde gözlediğim 1 seneden önce hiçbiri sorunsuz olmuyor. Gw ve wow u da oynadım guild wars un en az 2 expansion a ihtiyacı var. Oyuna çok zmn ayırabilen kişiler guild wars dan 1 ay sonra sıkılacaklardır(benim gibi). Guild wars un pvpsi wow dan çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ama bu sizi oyunda tutmaya yetmiyor. Geliştirilmesi gereken çok şey olduğunu düşünüorum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bir buçuk ayı geçti alalı ancak ben pek zevk alamıyorum fazla explore şansınız yok wowdaki gibi. Grafikleri müthiş gerçek manzara gibi atmosfere dalıp gidiyosunuz iyi bi ekran kartınız varsa.[signature][hline]A man born with a spirit, but without soul...
  • Yeni Oluştur...