Valindel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Abi hepsi güzel, hangi birini söyleyeyim. Ama Misato'nun hastayım yani[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ff deki rikku..ahhh ah[signature][hline]Drizzt Do'Urden... mail:[email protected] icq:259253851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hepsine hastayım[signature][hline]the technorocker 6th gate - devil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 animelerdeki hatunları napacan yahu[Fantazi?!][signature][hline]Hoax® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Rei ... Asuka ...[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Fey Derım Tek Gecerim 1 Koalla Su (buyumus halı (hyr Subyancı dglm))Ve ablası derım 2 Kaoru DUYMASSSIINN 3 Canberk sen benden spk sın bide bana dıoon puşt buda 4[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tomoe'nin kemiklerini sızlattın haa..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: KenshinHimura, 04 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Fey Derım Tek Gecerim 1 Koalla Su (buyumus halı (hyr Subyancı dglm))Ve ablası derım 2 Kaoru DUYMASSSIINN 3 Canberk sen benden spk sın bide bana dıoon puşt buda 4 hahah Kimi ga nozomu eien izlerken şöylediklerini unutuyorsun uluç hadi bakalım . Esmerlerden hoşlandığını bilmiyordum eheh[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya-Rab japonları bizden eksik etme...[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Vicious, 05 Eylül 2004 11:39 tarihinde demiş ki: said: KenshinHimura, 04 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Fey Derım Tek Gecerim 1 Koalla Su (buyumus halı (hyr Subyancı dglm))Ve ablası derım 2 Kaoru DUYMASSSIINN 3 Canberk sen benden spk sın bide bana dıoon puşt buda 4 hahah Kimi ga nozomu eien izlerken şöylediklerini unutuyorsun uluç hadi bakalım . Esmerlerden hoşlandığını bilmiyordum eheh o hangisiydi len su hane ızlettıgın dramamı !!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 efet Kimi ga nozomu eien (the eternity you wish for) şu an dünyanın en iyi 2. animesi olan :- P[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Vicious, 06 Eylül 2004 19:27 tarihinde demiş ki: efet Kimi ga nozomu eien (the eternity you wish for) şu an dünyanın en iyi 2. animesi olan :- P hankısıydı lan o !!!!!! anlat bakıyım bırraz hatunu!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mitzuki hani şu yüzen hatun Mavi uzun saçlı[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 *Burun Kanamasından Komaya Girer* bana bi anda Fey Koalla Su adult form ablası ve o hatunu demeyın ınme ınecek valla[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ff deki hatunlar kadar güzel japon tatlı kızları vrmıdır acaba gerçekten uyarlama yaparken biraz edit te yapıyorlar gibime geliyor :hmm:[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Logan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla animelerdeki japon karakterlerin gözlerini görünce ben kesin edit diyorum :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Creel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Faye Valentine +1 o hatundaki sexilikk ne bilim ayri bir havasi bitirici bi olayi var ahh ahh yerim yerimmmm helede o giyinisi yokmu off offf...[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sailormoondakilerin hepsi sözünü kullanan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sharky Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ayanami Rei[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: hired_gun, 10 Ağustos 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Major hakkında ileri geri knuşmayın bakiim (ghost in the shelldeki bayan) ' Battou gelip yarmasin hepinizi (yine GITS deki 2 gözü biyonik insan azmanı . ) Major rütbesi yanlış hatırlamıyorsam, Motoko Kusanagi diye hatırlıyorum o hatunun adını..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Click eheheh ne deliler war oyun charlarinin kostumlerini giyip cıkmıslar bunlarda Real anime hatunlar. :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 21 Eylül 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 O kadar Animeden fırlama hatunun arasında Lara Croft ne alaka en sonda anlamadım :D[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya olm sız onu bunu bırakın o lınk dekı ılk kof mature resmının arka tarafına dıkkat edın Terry Bogard ve Iorı Yagamı gıdoo yaa!!!!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 O nasıl bir gözdür, nasıl gördün ordan geleni geçeni :)[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rei ayanami'yi listemden çıkarıyorum, zaten karakter gelişmesi namına bişi yoktu. onun yerine binbaşı motoko kusanagi geliyor ve hatta zirveye yerleşiyor, kendisini gits'de seyrettiğimde biraz silik gelmişti (1 saat 23 dk'nin yarım saati zaten öylece geçiyordu) lakin bu gits sac ve sac 2nd gig'de seyredince hayran oldum. sözlükte 'cool' kelimesinin yanına resmini koysunlar diyebiliyorum ancak.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 3.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası ANimelerdeki bomba !! hatunlar × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: KenshinHimura, 04 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Fey Derım Tek Gecerim 1 Koalla Su (buyumus halı (hyr Subyancı dglm))Ve ablası derım 2 Kaoru DUYMASSSIINN 3 Canberk sen benden spk sın bide bana dıoon puşt buda 4 hahah Kimi ga nozomu eien izlerken şöylediklerini unutuyorsun uluç hadi bakalım . Esmerlerden hoşlandığını bilmiyordum eheh[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya-Rab japonları bizden eksik etme...[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Vicious, 05 Eylül 2004 11:39 tarihinde demiş ki: said: KenshinHimura, 04 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki: Fey Derım Tek Gecerim 1 Koalla Su (buyumus halı (hyr Subyancı dglm))Ve ablası derım 2 Kaoru DUYMASSSIINN 3 Canberk sen benden spk sın bide bana dıoon puşt buda 4 hahah Kimi ga nozomu eien izlerken şöylediklerini unutuyorsun uluç hadi bakalım . Esmerlerden hoşlandığını bilmiyordum eheh o hangisiydi len su hane ızlettıgın dramamı !!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 efet Kimi ga nozomu eien (the eternity you wish for) şu an dünyanın en iyi 2. animesi olan :- P[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Vicious, 06 Eylül 2004 19:27 tarihinde demiş ki: efet Kimi ga nozomu eien (the eternity you wish for) şu an dünyanın en iyi 2. animesi olan :- P hankısıydı lan o !!!!!! anlat bakıyım bırraz hatunu!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mitzuki hani şu yüzen hatun Mavi uzun saçlı[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 *Burun Kanamasından Komaya Girer* bana bi anda Fey Koalla Su adult form ablası ve o hatunu demeyın ınme ınecek valla[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ff deki hatunlar kadar güzel japon tatlı kızları vrmıdır acaba gerçekten uyarlama yaparken biraz edit te yapıyorlar gibime geliyor :hmm:[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 valla animelerdeki japon karakterlerin gözlerini görünce ben kesin edit diyorum :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Faye Valentine +1 o hatundaki sexilikk ne bilim ayri bir havasi bitirici bi olayi var ahh ahh yerim yerimmmm helede o giyinisi yokmu off offf...[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sailormoondakilerin hepsi sözünü kullanan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ayanami Rei[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: hired_gun, 10 Ağustos 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Major hakkında ileri geri knuşmayın bakiim (ghost in the shelldeki bayan) ' Battou gelip yarmasin hepinizi (yine GITS deki 2 gözü biyonik insan azmanı . ) Major rütbesi yanlış hatırlamıyorsam, Motoko Kusanagi diye hatırlıyorum o hatunun adını..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Click eheheh ne deliler war oyun charlarinin kostumlerini giyip cıkmıslar bunlarda Real anime hatunlar. :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 21 Eylül 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 O kadar Animeden fırlama hatunun arasında Lara Croft ne alaka en sonda anlamadım :D[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya olm sız onu bunu bırakın o lınk dekı ılk kof mature resmının arka tarafına dıkkat edın Terry Bogard ve Iorı Yagamı gıdoo yaa!!!!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Killing Swordsmasip is a Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 O nasıl bir gözdür, nasıl gördün ordan geleni geçeni :)[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rei ayanami'yi listemden çıkarıyorum, zaten karakter gelişmesi namına bişi yoktu. onun yerine binbaşı motoko kusanagi geliyor ve hatta zirveye yerleşiyor, kendisini gits'de seyrettiğimde biraz silik gelmişti (1 saat 23 dk'nin yarım saati zaten öylece geçiyordu) lakin bu gits sac ve sac 2nd gig'de seyredince hayran oldum. sözlükte 'cool' kelimesinin yanına resmini koysunlar diyebiliyorum ancak.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar