Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiğiniz ve Hiç Sevmediğiniz Naruto Karakterleri

KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, en sevdiğiniz Naruto karakteri hangisi? Neden?

Şimdilik 60 küsür bölüm seyrettim, ona göre yorum yapacağım... Rock Lee en sevdiğim karakter çünkü adam çok komik, heyecanlı, açık ve doğal... Hiçbirşeyi olmadığı halde yoktan var etmesini bilen biri... Bir de başlarda Haku vardı... Onu da çok sevdim... :) Naruto, Jiraiya, Shikamaru, Konohamaru... Onlar da beni güldürenler arasında...

Sanırım Sasuke ve Choji Akimichi en hoşlanmadığım karakterler... Sasuke çok havalı, bencil, bambaşka bir karakteri var ama intikam duyguları yüzünden bütün hayatını satmış adam, başka biri gibi davranıyor, adamı deli ediyor. Choji de ödleğin teki... Domuz gibi tıkınıyor boyna... Onu gördükçe sinirleniyorum, elimde değil... Bir de doğru dürüst bir yeteneği yok. Anca yuvarlanıp duruyor...

Bu arada genel kahramanların yaş ortalaması 12-13... Bunu hatırladığım zaman herkesin karizması sıfırlanıyor gözümde... Bana allaaan veletlerine anlayabilecekleri ve yaşayabileceklerinden çok şey yüklemişler gibi geliyor... Olayın büyüsü biraz kaçıyor sanki...

[Bu mesaj KireiMerodii tarafından 11 Haziran 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdiğim karakter Shikamaru, en kıl olduğum karakter de Sakura ( Tamam güzel olabilir ama bir karakter bu kadar mı gereksiz, bu kadar mı vasıfsız olur, hadi aşk teması da katalım, duygusal olsun diye konmuş gibi, kılım o yüzden )[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden, onu yazmayı unutmuşum... Kızlar çok pasif, sanki süs için duruyorlarmış gibi... Ne ilgi çekici bir geçmişleri, ne yetenekleri, ne karakterleri var? Böyle sıradan bir ecchi'den kopup gelmiş tikkyleri andırıyorlar... Bilmem yanılıyor muyum? Umarım ilerki bölümlerde fikrim değişir...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdigim -yalniz Naruto degil, butun anime karakterlerinden- Gaara. ilk gordugumde direkman favori karakterimi bulmustum. oncelikle kizil sac! dovmesi ve anlami karakterle cok ozdeslesmis. son derece dramatik bi gecmisi var, cok guclu, ve Naruto'yla ortak yonleri var falan filan, o yuzden Naruto'yla dovusurlerken bile ondan nefret edemedim. ayrica ses aktoru en sevdigim seiyuulardan biri onunda etkisi olmadi degil.

diger sevdiklerim; Tayuya, Sakon, Kimimaro, Orochimaru, Temari, Tsunade.

Sasuke'yi hic sevmedigim karakter kategorisine sokmuyorum, cunku basta seviyodum, sonra sogudum. odunun teki cunku!

su an hiic sevmedigim bi karakter var ama manga'da okudum, henuz anime'de gosterilmedi o yuzden bahsetmiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Naruto'da en çok sevdiğim karakter Hinata.. Bana çok sevimli, şirin ve iyi kalpli geliyor..ayrıca sessiz olması da hoşuma gidiyor, ama keşke hikâyede daha büyük bir rol oynasaydı..

İkinci en çok sevdiğim karakter, Orochimaru.. Neden o kadar çok seviyorum bilmiyorum, ama belki de 'kötü' olmasından ve görünüşünden dolayıdır..

Bu ikisinden sonra, eşit olarak sevdiğim dört ninja var: Neji, Kabuto, Shikamaru ve Tsunade..

En nefret ettiğim üç ninja ise Sasuke, Sakura ve Ino.. Sasuke'den neden hoşlanmadığım zaten belli olacaktır.. Sakura ve Ino'dan da hoşlanmamamın sebebi, Sasuke'den başka hiç birşey düşünmemeleri.. Yani sırf birisinden hoşlanıyorlar diye insanın her saniye bu insanı takip etmekle geçirmesi mi gerekiyor..? Ayrıca Itachi'den de pek hoşlandığım söylenemez..Daha hikayede çok çok büyük roller oynamaya başlamadı, o yüzden kişiliğini de pek iyi bilmiyorum, ama yine de nedense pek hoşlanmıyorum Itachi'den..
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdiğim karakter neji eleman hatasını anlayabilecek kadar üstün. Gaarada sevdiklerimin arasında (neden diye soranlara mangayı okuyun diyorum. Shikamaru adama hastayım hehe.. ve tabii ki naruto ileride çok çok iyi olacak
En kıl olduğum karakter sasuke, orochimaru nedenleri açık...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

benım kafada bırı cıkmamıs anlasınlan
En sevdiklerim:Sasuke(adamı anlyorum...)ve Rock Lee (iki zıt kutup)veee.. tabiki Shikamaru ayrıca Itachı(bence ii bir adam sonlarda ortaya cıkacak ne oldugu)
Sevmediklerim:Naruto(bence bayık bır bas anıme karakterı hıc pes etmez son anada kyuubi nin sayesınde kurtulur fln fln..)ve Orochimaru(kız gıbın ve cok pustluk yapıo)Choji(bide dovustugunu gorsek)[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmanship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 11 Haziran 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız içimden bi ses hinatanında aşmış bir biçimde döneceğini söylüyor (olmama ihtimalide var). Ama neji ne olmuş öyle naruto part 2 de karizmanın önde gideni[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Ero Seninn zaten aşmış bir karakter görüpte sevmemek elde değil :)
Kakashi favorim "Süt bozulmuş" dediği andan beri :D
Hinata en sevdiğim karakter sanırım.

En uyuz olduğum ise Orochimaru(bir türlü ölmedi hayvanat yaa) ve Sasuke oldu (çok kendini beğenmiş bens evmedim)[signature][hline]Ecm
5x Priest
Klan yok lan klan yok adam gibi
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sırada erosannin seslendiren elemanın hentailerin vazgeçilmez seiyuularından biri olduğunu biliyormuydunuz bugün bende bir forumdan öğrendim eleman seslendireni boşu boşuna seçmemişler hehe. adamın 10 fazla hentaide sesi varmış...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiim karakter naruto galiba ya. valla çok seviyom zibidiyi. kakashi sensei, jiraiya-sama gai sensei ve shikamaru da çok sevdiim tipler yine. rock bi çocuk diil pek onn için sevmiyom. fazla mel. ama karakter güzel.

en çok sasukeye uyuz oluyorum haliyle. ne odun bi adam ya. hayır kafası çalışsa filan bi sorunum yok da. garibim naruto ya. yazık. sasuke haricinde de hinata (o da ayrı bi odun) ve orochimarunun yanındaki gözlüklü ibne! sen haksızsın ve sana laflar hazırladım.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

bone'un yazısını okurken su içme gafletinde bulundum, boğuluyordum. iki saat öksürdüm.. öhhööö..

en sevdiğim karakter rock lee, çocuk azimle en yeteneksiz kişilerin bile neler başarabileceğini kanıtlıyor herkese. onun önplanda olduğu bölümler naruto'nun en sevdiğim bölümleri hep. yazarı protesto ediyorum o kaş ve göz modelini kendisine layık gördüğü için.. :-p

sonra shikamaru, rock lee'den sonra en sevdiğim bölümler onun olduğu zira en şaşırtıcı bölümler onlar. temari ve tayuya ile savaştığı bölümler çok keyifliydi. biraz fazla umarsız ama olsun, güzel karakter.. :)

neji'yi naruto'dan ders aldıktan sonra sevmeye başladım, güzel karakter olma potansiyeli var hayli, örümcek adam'la savaştığı bölüm herhalde en çok tekrar izlediğim bölümü naruto'nun. bir de juuken çok havalı.. 8-)

yegane sevmediğim öküz sasuke. tam mankafa ya, abisi kafayı sıyırmış onu anladık da buna dingillik babasından geçmiş herhalde. bir de gaara'yı hiç sevmiyordum ama neyse ki o da akıllandı dayak yiyince, hatta kimimaro ile kapıştığı yerde takdir bile ettim.. ha bir gerizekalı sound village ninjalarının hepsinden nefret etmiştim, hepsi geberiyor neyse ki yaşatmıyorlar.. hepsi incik boncuğa kanıp oro'nun oyuncağı olmuş..

ikisinden de karışık ödülü naruto'ya gidiyor. hem seviyorum hem sevmiyorum keratayı. gül gibi hinata orada solarken bu halen sakura'nın peşinde. ama öte taraftan ne kadar kazma karakter varsa bundan dayak yedikten sonra akıllanıyor, ellerinde şifa var o kesin. kabuto haxxor jutsu ile sıyrılmasa o da akıllanacaktı kesin..

OOOOOOIIIIIIIII!!! SASUKEEEEE!!! MATTTTEEE YAAAROOOOO!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

..Bir insan Hinata'dan nasıl nefret edebilir anlamıyorum..Kız güzel ve akıllı; tek eksik olduğu şey, biraz kendine güven.. (O da Chuunin sınavlarının sonunda geliyor..) Ama yine de..bence Naruto ve Hinata çıkmaya başlasalar kötü olurdu..İkisi açısından da. Naruto, Hinata'nın duygularını anlamak için fazla duyarsız olduğu için sonunda ne yaparsa yapsın, Hinata'yı kıracaktır bence.. Hinata bence (Neji dışında) en çok Kiba'yla iyi olur..

Bu arada 'kötü' karakterleri seven bir tek ben mi varım? T-T
Sosyal ağlarda paylaş

naruto animesinde kimsenin kimseyle çıkması çok zor...
öyle birşey olsa anime cıvır gibime geliyor zaten sakura sasuke aşkı yeterince cıvıtmaya yetiyor birbirlerini pataklayıp dursunlar bence...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

depresmesın ler yasları kac basları kac hmm...[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!
Sosyal ağlarda paylaş

En süperi Naruto bikerem :) velet pes etmek bilmiyor, böle mesaj falan veriyor arada bir de maximum geyik. Ayrıca kendi ürettiği teknikler felan da süfer :) Shikamaru dan da bin kat daha zeki :)

Ondan sonra Ero Sennin ve Kakashi ve Lee'nin hocası (neydi adı yaw?) gelir. Aslında sevilme potansiyeline sahip epey karakter var elemk lazım :)

Uyuz olan Sasuke dir ki herkes bu noktada ortak. Ondan sonra da Sakura. Amma öküz bir kızdır ya. Sasuke, Sasuke takmış gidiyor.

[spo1=130'a kadar gelmiş olanlar]Eleman Orochimaru'nun peşine gitsin, sen gene aklından çıkarma elemanı... yok bir de ne buluyorsa[/spo]

Bir de 3. Hokage ye uyuz oldum (onun da ismini unuttum :) ) sen "once in a lifetime" teknik kullan gene de altedeme Orochimaru'yu... peh peh[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...