Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Juuni Kokki (a.k.a Twelve Kingdoms)

Grudge

Öne çıkan mesajlar

ilk 5 bölümünü izledim. ilk izlenimler güzel. iyi gidecekmiş gibi görünüyo.
Fena halde escaflowneyi hatırlattı bana.
Yoko isimli, kendince gençlik dönemi problemleri yaşayan liseli bi kızımız var. Bi gün yakışıklı bi şövalye(Keiki adında bi eleman. aslında neci olduğunu söylemiyim. ilginç bişey...) geliyo ve onu anladığım kadarıyla ayın karanlık tarafına bakan bi paralel dünyaya götürüyo. hatun kişi orda çeşitli badireler atlatıyo vs vs...

hikaye escaflowneden daha derli toplu sanırım (gerçi o konu ilerledikçe belli olur). 12 ülke var bu paralel dünyada ve galiba bu ülkelerin birbirleriyle olan politik ilişkilerine de bilaare değinilecek detaylı bi şekilde (68 bölüm animemiz...) şu an bisürü şeye boş bakıyorum. sürekli abidik gubidik isimler çıkıyo. ama kaliteli bişeymiş gibi görünüyo.

Tavsiye ederim[signature][hline]o si usque edita victus sapientia et lingua deus no praetendiese
beatus vır quı suffert tentatıonem
quoniam cum probatus fuerit accipiet coranam vitae
kyrie ignis divine eleison
o quam sancta,quam serena,quam benigna,quam amoena
o castitatis lilium
Sosyal ağlarda paylaş

anime 68 bölüm gözüküyor ama 45 de bıtrakmışşar.(yönetmen felan hastalanmış galiba)

çok sağlam bir anime olduğunu biliyorum. ama kimsede tam bulamadım..

gören duyan olursa haber edin.

takas felan yapalım 9,50 gb i netten indirmek çok kasıyor..
http://www.boxtorrents.com/ e torenti var..
http://www.boxtorrents.com/details.php?id=11224

Based on a novel with the same title written by Ono Fuyumi released by Kodansha, the story focuses on Yoko Nakajima. She was a girl who had pretended to be the honor student in her school and also at her home. One day, a man named Keiki showed up suddenly, and Yoko was called "Lord" by him. Her destiny began to move greatly from that time.

She was led by Keiki, and the place she had reached at last was an another world where 12 countries existed. Moreover, she lost sight of Keiki, and didn't know where even to go. An innumerable specter has obstinately attacked such Yoko. Furthermore, she received harsh treatment from the people whom she met. Through the survival in the another world, she regains "Strength to live" which human originally has.

http://www.animenfo.com/animetitle,880,rmksij,12_kokuki.html

[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe anime altyazıları için

http://animetr.port5.com/altyazilar.html
ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

[Bu mesaj kender tarafından 25 Aralık 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kender tarafından 25 Aralık 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

45 bolumu de izledim, yarida kalior ne yazikki.. (39 da ilk sezon bitiyor, 40-44 yeni konu anlatililor ve 45.de recap edilip cart die bitiyor)

dizi nin neden yarida kesildigine dagir deiisik soylentiler var..

*yapimci firmanin para sikintisina girdigi
*director'un sagliginin bozulmasi
*Yapimcilarin elinde konu hakkinda yeterli material olmamasi.... dizi nin konu aldigi romanlarda, animeye denk gelen 45.ci bolumden sonra gecen hikayenin icinde ana kahraman youka nin olmamasi.. yapimcilarin youka yi bu hikayeye bir sekilde eklemek icin yazardan yeni cikacak materyali beklior olmasi ( romanlarini yazan kadinin 2001 yilindan beri yeni bisi yazmamis olmasi)

internette anime nin konu aldigi romanlarin bazilarinin ingilizce cevirisini bulmak mumkun (cunku cidden ariosunuz nasi berserkin sonundan sonra haril haril mangasini aradiginiz gibi)

tek kelimeyle muthis bir dizi, ilk 10 bolum filan baya kafa karisiyor, yarattiklari dunya ile ilgili bir suru terim ogrenmek zorunda kaliosunuz, daha sonra hem alisiyorsunuz hemde ozel bir bolum boyunca tekrari edilior herseyin (13.cu sanirim)

Hikayenin bas kahramanin (youka) islenisi cok iyi... Basindan gecen olaylarla birlikte baya bir deisiyor karakteri, ve bu cok iyi anlatilmis..

bunun hepsini izledikten sonra baya bi bocaliyor insan,daha belki 100+ bolumluk bir dizi olabilirmis die dusundum sahsen, 12 tane deisik ulkenin biri biri arasindaki politik kargasa etc etc.. insan cok uzuluor..

Ayrica bu diziye benzer baska bir anime yok (icinde civiklik olmayan, ciddi, ve cok ince detayla hazirlanmis bir fantazi dunyasina sahip olan)..

12 kingdoms u izleyip buna benzer anime isteyenler
Legend of Condor Hero cekip izlesinler, daha az politika, daha cok martial arts, cin de gecen bir destani konu aliyor..

[Bu mesaj Ytse tarafından 26 Aralık 2004 07:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
24. bölümdeyim şu anda.
kurgu, karakterler, yaratıklar, dünya, müzik, vs. herşey tek kelimeyle "mükemmel" sanırım tek kusuru yarıda kesiliyor olması...
konuyu hortlatıyorum. görmeyen kalmasın, herkes izlesin...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk 5 böümünü izledim harbiden dehşet.
kısaca aklınıza Magic Knight Rayearth, Escaflowne gibi "anaa beni tuttlularda başla dünyaya götürüyorlar" türü animeler içerisinde en ciddi en gerçekvi ve en güzel çizilmiş olanı devamı gelsede izlesem...[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...