Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet bir ipod verecekler. Runuo ile olacak elbette. Expo fikri tutmaz çünkü birbirini patlamıyor expler. Cidden sırf bu başarıyı görmek için yarını iple çekiyorum. 3 makinem var üçü ilede gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Belli bi saati varmi kacirmayalim :D[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 1000 olacakta ne olacak, runuo runuo'dur :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o kadar insan hem nereye sigacak, kimin kilici kimin cebinde belli olmaz :p[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Donanımlarını falan öğrenebilceğimiz bir yer mevcut mu ? 10000 kişi kaldırması için ne gibi donanım gerekiyor merak ettim.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Math-, 21 Haziran 2005 18:35 tarihinde demiş ki: o kadar insan hem nereye sigacak, kimin kilici kimin cebinde belli olmaz :p güzel bir lafı anımsatıyor kimin eli kimin zxc[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yanlış anlıyo olabilirim 4 bin tane player aynı mapde ?[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evt 10k yapicaklar hemide[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Run UO serverı dimi Champtaki actionı düşünemiyorum kyahha süper olur..[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ohannes![signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Pre-AoS ile denerler sanmıyorum AoS ile deneyeceklerini.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 o serverda action olmazki adım atamazsin ayrica bugun saat kacta girelim yahu :D[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı [Bu mesaj _Armi_ tarafından 22 Haziran 2005 09:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 18:00 24:00 arası[signature][hline]Imposible is imposible is imposible [Bu mesaj Tcpip tarafından 22 Haziran 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bide uye olunmuyor yafs nedir bu ? The username you entered as your referrer could not be located[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 referans yazma uyelik gerekmiyor razor ile gir direk.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Şuan kaç kişi var o serverda?[signature][hline]Karanlikti gözlerin parliyordu, bacaklarini ayirdim, memelerine sarildim, heyecanliydim cok zevk aliyordum, cünkü hayatimda ilk kez inek sagiyordum. Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 700 idi en son ama öglene kadar bulur 2k[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 OSI nin yani Ultima Online'ın rekorunu 5000 olarak görmek yanlış, OSI bünyesinde X tane (yani bir sürü) server var.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 olsun sonucta runuo nun emulator olarak geldigi yer, OSI nin official sunucularında kullandıkları programdan kat kat daha iyi. kaldı ki OSIdeki sunucular clusterlı yapıda calısmasına ragmen yine de bir emulatorun performansına yetişemiyor :) ayrıca orda test edilen "biz OSI den daha fazla oyuncuya sahibiz" gibi birşey deil ki, runuo nun performansı test ediliyor.. [Bu mesaj Ceday tarafından 22 Haziran 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Nasıl nerden giriyoruz anlatırsan iyi olur Razor yok , gatewayden giremiyormuyuz ?[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ehehe bırakmamış olsam girerdim kesin thief çar fln[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu kadar player toplayabileceklerini sanmıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 önemli olan 10k player sokmak değil o performansı yakalamak. ve yakaladılar da.[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 uogatewayeden giremiyormuyuz ?[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 denemek lazım niye giremiyesin ki?[signature][hline]Imposible is imposible is imposible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar