Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 http://www.uogamers.com/ Şuana kadar olan 5000 kişilik Osi rekorunu kırmayı hedefliyor. Runuo sunucularına 10000 player sokmayı hedefleyen sunucu sahipleri destek istiyor. Eğer Runuo ya destek veriyorsanız yada 10000 kişilik sunucu nasıl olur görmek istiyorsanız ilgili siteye girerek haberleri okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 zor ya 10k player'ı aynı anda bir sunucuda online olarak toplamak.genede umarım başarırlar[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yrn garanti orada olacam bi deprem atam bakal1m ne olck:D edik : ben bodrack yannis acc :P [signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj BeIlow tarafından 21 Haziran 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o benim planım hain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bir girip chain lighting atim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Zanletmiyorum...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: _Armi_, 21 Haziran 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bir girip chain lighting atim :P Azuhuzhhuh adama bak direk tepki c.l atmak puhauah[signature][hline]http://fandetroit.ezforum.org/ [b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Brendig, 21 Haziran 2005 12:02 tarihinde demiş ki: said: _Armi_, 21 Haziran 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bir girip chain lighting atim :P Azuhuzhhuh adama bak direk tepki c.l atmak puhauah 10000 kisi olunca direk bole katliamlar geliyor aklima o kadar kisi arasinda adam eve kacti diye deprem atsan evdekini oldurmek icin en az 50 kisi olur :D[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 aşmış bir fikir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 runuo'dan hoşlanan biri olsaydım kesin girerdim. yakında inş.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 UO Gamers diyo ise yapar... Onlarda yanlış olmaz...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: _Armi_, 21 Haziran 2005 12:06 tarihinde demiş ki: said: Brendig, 21 Haziran 2005 12:02 tarihinde demiş ki: said: _Armi_, 21 Haziran 2005 11:27 tarihinde demiş ki: bir girip chain lighting atim :P Azuhuzhhuh adama bak direk tepki c.l atmak puhauah 10000 kisi olunca direk bole katliamlar geliyor aklima o kadar kisi arasinda adam eve kacti diye deprem atsan evdekini oldurmek icin en az 50 kisi olur :D 10k playerdan 3 tanesi in jux lu olsa orda senin durumun ne olur onu bilemem artik :)[signature][hline]Moria Uo Shard >> www.moriauo.com Acilis tarihi: 16.06.2005 >> Acildi. Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu rekoru daha oncedende denemi$lerdi diye biliyorum,cokmu$tu hatta shard.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 3 kere attım oha [Bu mesaj Jabba tarafından 21 Haziran 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Orda oynuyorum ve gerçektende UO oynadımın farkına varıyorum.En son 4000 online player vardı yazmışlardı RunUO.com'a.. Rahatlıkla egale ederler 10k sayısınıda boşuna görmeden yorum yapmayın herşeyde olduğu gibi sizde..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: schaker777, 21 Haziran 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 10k playerdan 3 tanesi in jux lu olsa orda senin durumun ne olur onu bilemem artik :) oda guzel :)[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sorry[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Yalnz bildigm kadar1yla bunlar spherede yapacaklar denemeyi.Run Uo serverlar1 da var ama öncelikleri sphere[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Vay be adamalrda ne kapasite var 10k player kaldıran bi server ne kadar iyi olur aslında sistemlerini bi öğrenmek laızm[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yalan olur bence o :D bizim türkler şimdiden alchemist kasmaya başlamışlardır olay günü brit bankı bombalamak için lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Valla ya Greater Expoları döşeyip patlatsan dünya üzerindeki en büyük bomba olayı olur herhalde :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok ben lostagede yapmıştım brit mezardan limana kadar döşedim her kareye bomba :D manyak olmuştu ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Hadescik, 21 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Vay be adamalrda ne kapasite var 10k player kaldıran bi server ne kadar iyi olur aslında sistemlerini bi öğrenmek laızm runuo ise pek fazla fark olacağını sanmıyorum.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 RunUO tabikide :) www.runuo.com adminleri açtı zaten :) sphere kaldıramaz 10k imkansız..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 1 kisitye ipod verceklermis :P bodrack öle dio.[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar