Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bişey Merak ettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu bu paralı siteler varya.acaba pahalımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı?[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Mesaj tarihi:
Sence bu sorular mantıklımı amacını ortaya koyuyorsun.Al sana soru Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ?
İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ?[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Mesaj tarihi:
:P lem ne alaka.Merak ettim önüne gelen comlu site açıyor demekki ucuz.Daaaaa nasıl alıyorlar bu com,net fln

espiri güzeldi bide tuttum[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Mesaj tarihi:
Adresi aldığın yere göre hepsi değişebiliyor.
Fazla bi bilgim yok bu konuda ama türkiyeden aldığın bi hosting ile amerikadan aldığının hızları tabi ki fark edecektir.
Bilgili arkadaşlar kısa zamanda cevaplarlar :) benden bu kadar[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Mesaj tarihi:
bi siteye baktım aylık 120 milyon bide site 10 mb yahoo bile 15 mb veryor.Bu kdr pahalımı paralı sitweler yahu.Millet zengin galiba[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Mesaj tarihi:
120 milyon yıllıktır büyük ihtimalle .com .net adresleri 11 ytl oluyor aşağı yukarı web hosting arıyorsan gir google a web hosting yaz türkçe sitelerdeyi seç al sana 10 larca sayfa ara araştır[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Mesaj tarihi:
üye oldugun şirketin bandwith ve kapasite miktarlarına göre fiyat ve hız değişir.
[hline]
O_o
said:
sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Sence bu sorular mantıklımı amacını ortaya koyuyorsun.Al sana soru Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ?
İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ?
[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
bedavalar da var. Ama bandwith ve kapasitelerisınırlı. Kişisel bir sayfa yapıcam diyorsan uygun olabilir.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Al Sana Bi Soru Daha

İnsanlar Neden Şapka Takar Takmayınca Neden Güneşlenmek isterler Güneş Gördüklerinde Yandık Güneş Olmayınca Donduk Derler[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~
  • Yeni Oluştur...