LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 öhöh.. ee. sinirle stressle üstüste gelen darbeleri kaldıramayan bünyenin alkole dönmesi ilk 30 dakkada çok rahatlatıcı olsada sonradan anlamsız hareketlerle sonuçlanabiliyor.... ehem.. pardon diyorum burdan.. kaza yap.. arkadaşlarından satış ye.. evdekileri döv... (müdafaydı) vsvs üstüste gelince.. düzgün düzgün yazıyodum.. sonra beynim döndü bi an... :(. pardon kıssadan hisse.. arkadaşlarınıza güvenmeyin.. trafikte çok aptal vardır.... alkol adamı hep suçlu yapar....... böhü. neyse ben bi bira daha açıyım....[signature][hline]topunuzla oynayabilir miyim? [Bu mesaj Emaleth tarafından 23 Haziran 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 biranı açmadan önce imzanı düzelt.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dünyaşananları unuttun mu? Travmaymış cidden galiba..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: forgiver, 23 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki: biranı açmadan önce imzanı düzelt. +1[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 imzanı HEMEN düzeltmezsen ben düzeltirim lethe. *!terliklere uzanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Amanın Ema.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bi sn, ema ablamız bütün yazıyı ve title'ı da mı editledi yoksa harbi harbi bunu o mu yazdı?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sadece imzaya dokunmuş.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya abi siz o zaman bu adamı niye hala kaale alıyosunuzki son mesajından sonra?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 amanın unutmuşum imzayı. :([signature][hline]alayım topunuzu, oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lethe eski bi paticik üyesidir. Sevdigim saydıgım bı ınsandır bundan bı oncekı actıgı o kıtlenen topicde yazdıkları alkolluyken yazılmıs seylerdir. Bazı user'lar laf sokacam kaygısıyla kendını o topicde maymun etmıs fakat hıc gırmek ıstemıyorum oraya. Alkol kurbanı olup arabasını carpması sonucu bunalımlı bı kac gun gecırıyo su anda. Saldırıp sekılden sekle gırmenın bı manası yok duzgun dılle konusmayanlara soluyorum ( bı oncekı topicde cok guldum bı kac kısıye yazık...)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Haziran 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla kötü günler geçiriyor olabilir ama bu buraya gelip bu kadar insana küfür etme hakkını vermez. Onun yerine gelip bizden yardım isteseydi, teselli isteseydi, ne kadar düzgün ve "civilized" bir insan olduğunu görürdük. Maalesef öyle değilmiş.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 alakasız. alkol tesirinde yazılan şeyleri " hmm demek bu adam boyle degılmıs" gıbı degerlendırmek sacma gelıyor. Ben hatasızdı demıyorum evet yaptıgından dolayı özür bile dilemis zaten. Ama bazıları şekilden şekile girmisler ilgimi cekti baya.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 heh.. evet.. bazı aşırı tepki gösteren arkadşlar oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Böyle olacağını bildiğim için ters düşmüş uçak resmi koymuştum. Tekrar geçmiş olsun Lethe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Adam 2400 mesaj yazmış. Dün onu söyledim . Biz salaksak sen daha salaksın. Sarhoşluğun etkisiyle sen annene küfrediyomusun. Ha içinde varsa edersin ama hiç yoktan ortaya çıkmaz. Sen çık herkese küfret, sonra niye tepki veriyosun de.. Benim adam kinim veya başka birşeyim yoktu halen yok.. Ama o an bana küfredilmişse ben cevabımı veririm, herkesde alınganlığına, kişiliğine göre cevap verir bu böyledir. Bundan sonra etmez biter.. Ama ettiği anda lafı yer. Ki mantıklı bir insansa o da derki, evet ben küfrettim tepkiler doğal, bişi diyemem der. Bende böle olmasada buna benzer bir durum yaşadım aynen burada. Ben kimseye oturup kin beslemedim, veya niye böyle dediniz demedim. Sonra gel ben sarhoştum de imzanda küfret millete. Dalga mı geçiyosun nerden bilsin insanlar, e yine doğal olarak tepki veriri. Gel topumuzu şeyet mi dicek. Ha pardon dedi mi biter devam etmez olay ama küfrederken, ha gel topumuz şeyet de demez kimse.. Benim burada en yakın tanıdığım prawler. Böyle bi topic açsın şahsen aynı tepkiyi veririm.. Hiç çekinmem. Ki prawler olmasada diğer yakından tanıdıklarıma bu tip şeylerde aynı tepkiyi verdim. 2. topicde de kakara kikiri muhabbette yaparım ama.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 alkollüyken alkol aldığını belli ederek başlık açma yada msg atmak, yada elde sigara kameranın yada fotoğraf makinasının objektifine sokarcasına fotoğraf çekmek yada çekim yapmak. son zamanlarda patide çok bi raslar oldum bu tür olaylara(başlığı açan kişi kusra bakmasın ama) sadece insanın kendi kendisini tatmin etmesinden ibaret olarak görüyorum bu ve bunun benzeri olan olayları. belki sonradan görme belki de kendini ispatlamaya çalışmak? isteyen istediğini içer çevresine rahatsızlık vermedikçe kimse karışamaz. o ayrı mesele ama içer sizar, ayılır sonra gelir anılarını tecrübelerini gelir yazar.ne biliyim içmeyin der yada şöyle içtik güzeldi bik bik bik... anlatır ama o anda bi bira açıyım, ben çok pis sigara içiyorum ahanda buda resmim kanıtım havasındaki durumları yakıştıramıyorum patilere.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 E abi senin nickinin anlamı ne peki? çelişmiyo musun kendinle?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Martin, tepki meselesi normal elbette oyle bi olaydan rahatsız duyucak pati halkı ama olayı abartıp SEN DAHA SALAKSIN GERIZEKALI GIT GEBER SARHOS AYYAS HEDE HODO HEDE HODO diye kendınden gecercesıne coşmak baya komik geldi bana. Hayır tepki verilir ama düzgün bi sekilde verilir sacmalayarak degil. Ben efe(lethe)'nin yaptıkları dogrudur demyorum alkolluyken topic acıp o tur seyler soylemesını elbette kımse anlayacak degıl. Özür dilemis zaten ayıldıktan sonra. Dedigim gibi adam bunalımlı bı kac gun yasıyodu patiye olan etkisi meydana gelmıs sadece. Sanmıyorum bidaha aynı olayları tekrarlayacagını zaten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: MartinLGore, 24 Haziran 2005 03:06 tarihinde demiş ki: E abi senin nickinin anlamı ne peki? çelişmiyo musun kendinle? bravo diyorum sana başka bişi demiyorum. çok güzel bir karşılaştırma.bir dahaki şarap içtim bira içtim sarhoş oldum başlığını senden bekliyoruz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar