Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Küçücük çocuklar asidik mi bazik mi özelliği olduğu bilinmeyen ve tatlarında kimyasallar yüzünden minik farklılıklar olduğunu bilmeyen masum saf çocuklara YAZIK DEĞİLMİ !!![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Küçük çocuk yılandan böcekten de korkmaz zaten, sen ona onların kötü birşey olduğuna inandırdığında korkmaya başlar. Mesela elime uğurböceği sarı sıvısını salana kadar böceklerden pısmazdım. Şimdi o böcek dokunma hissi pek hoşuma gitmiyor. Bi sabah da yastığın altı soğuktur, serinleyeyim diye elimi yastığın altına koydum, o böcek hissi geldi, bi baktım kocaman, at sineği gibi yeşil parıldayan bi karafatma. O sabahtan beri sabah serinlemesini keyifle, tedirgin olmadan yapamam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 offf asit baz falam dediniz aklıma chem102 dersi geldi kimyasal denge,solubility,entropy ahhhhh!!!! kahrolsun kimya ve kimyacılar...
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şu fake ı bastıralım dier konulara post atın...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çok pis canım çekti lan.. gidip alıcam bende şimdi.. kalfatıda ediyim hem[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Predator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: kermit, 24 Haziran 2005 11:00 tarihinde demiş ki: aynıymış yeğenime sordum 6 yaşındaki lol iyimiş ehehe en doğru cevap bu olsa gerek :)[signature][hline]oh yeaa
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 boyaları dışında bir farkları olmadığına göre,ve gıda boyalarının da tatları olmadığına göre aynıdır heralde.[signature][hline]la petite ezique
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Hepsi aynı ya :) Ben bilirim 6 yaşımdan beri yiyorum :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Aynı değildir..Aroma ile alakalı[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bonibonlar aromalı mı ya?[signature][hline]la petite ezique
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya işte bonibonlarda aroma yok diye biliyorum. Gıda boyalarında da farklı renkler elde etmek için farklı kimyasallar kullanıyolar o yüzden tatları farklı olabilir demişler. Ulan şimdi sizin yüzünüzden keyifle bonibon yiyemiycem.Ne güzel umursamadan yiodum aklıma takılır şimdi bu aa acaba tadı farklımı diye düşünürüm hep.Tadını alamıycam ya uff[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 *!yapılan reklam ve etkisinin görülmesinden sonra kent paticiğe sponsor olmaya karar verir*[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :D aromalı abi..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
Öne çıkan mesajlar