Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonibonların tüm renklerinin tadı aynı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Küçücük çocuklar asidik mi bazik mi özelliği olduğu bilinmeyen ve tatlarında kimyasallar yüzünden minik farklılıklar olduğunu bilmeyen masum saf çocuklara YAZIK DEĞİLMİ !!![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Mesaj tarihi:
Küçük çocuk yılandan böcekten de korkmaz zaten, sen ona onların kötü birşey olduğuna inandırdığında korkmaya başlar.
Mesela elime uğurböceği sarı sıvısını salana kadar böceklerden pısmazdım. Şimdi o böcek dokunma hissi pek hoşuma gitmiyor. Bi sabah da yastığın altı soğuktur, serinleyeyim diye elimi yastığın altına koydum, o böcek hissi geldi, bi baktım kocaman, at sineği gibi yeşil parıldayan bi karafatma. O sabahtan beri sabah serinlemesini keyifle, tedirgin olmadan yapamam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
boyaları dışında bir farkları olmadığına göre,ve gıda boyalarının da tatları olmadığına göre aynıdır heralde.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
Hepsi aynı ya :)

Ben bilirim 6 yaşımdan beri yiyorum :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Ya işte bonibonlarda aroma yok diye biliyorum.

Gıda boyalarında da farklı renkler elde etmek için farklı kimyasallar kullanıyolar o yüzden tatları farklı olabilir demişler.

Ulan şimdi sizin yüzünüzden keyifle bonibon yiyemiycem.Ne güzel umursamadan yiodum aklıma takılır şimdi bu aa acaba tadı farklımı diye düşünürüm hep.Tadını alamıycam ya uff[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
  • Yeni Oluştur...