Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonibonların tüm renklerinin tadı aynı mı?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Küçük çocuk yılandan böcekten de korkmaz zaten, sen ona onların kötü birşey olduğuna inandırdığında korkmaya başlar.
Mesela elime uğurböceği sarı sıvısını salana kadar böceklerden pısmazdım. Şimdi o böcek dokunma hissi pek hoşuma gitmiyor. Bi sabah da yastığın altı soğuktur, serinleyeyim diye elimi yastığın altına koydum, o böcek hissi geldi, bi baktım kocaman, at sineği gibi yeşil parıldayan bi karafatma. O sabahtan beri sabah serinlemesini keyifle, tedirgin olmadan yapamam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi aynı ya :)

Ben bilirim 6 yaşımdan beri yiyorum :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte bonibonlarda aroma yok diye biliyorum.

Gıda boyalarında da farklı renkler elde etmek için farklı kimyasallar kullanıyolar o yüzden tatları farklı olabilir demişler.

Ulan şimdi sizin yüzünüzden keyifle bonibon yiyemiycem.Ne güzel umursamadan yiodum aklıma takılır şimdi bu aa acaba tadı farklımı diye düşünürüm hep.Tadını alamıycam ya uff[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...