Dev Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Küçücük çocuklar asidik mi bazik mi özelliği olduğu bilinmeyen ve tatlarında kimyasallar yüzünden minik farklılıklar olduğunu bilmeyen masum saf çocuklara YAZIK DEĞİLMİ !!![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Küçük çocuk yılandan böcekten de korkmaz zaten, sen ona onların kötü birşey olduğuna inandırdığında korkmaya başlar. Mesela elime uğurböceği sarı sıvısını salana kadar böceklerden pısmazdım. Şimdi o böcek dokunma hissi pek hoşuma gitmiyor. Bi sabah da yastığın altı soğuktur, serinleyeyim diye elimi yastığın altına koydum, o böcek hissi geldi, bi baktım kocaman, at sineği gibi yeşil parıldayan bi karafatma. O sabahtan beri sabah serinlemesini keyifle, tedirgin olmadan yapamam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 offf asit baz falam dediniz aklıma chem102 dersi geldi kimyasal denge,solubility,entropy ahhhhh!!!! kahrolsun kimya ve kimyacılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şu fake ı bastıralım dier konulara post atın...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çok pis canım çekti lan.. gidip alıcam bende şimdi.. kalfatıda ediyim hem[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: kermit, 24 Haziran 2005 11:00 tarihinde demiş ki: aynıymış yeğenime sordum 6 yaşındaki lol iyimiş ehehe en doğru cevap bu olsa gerek :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 boyaları dışında bir farkları olmadığına göre,ve gıda boyalarının da tatları olmadığına göre aynıdır heralde.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Hepsi aynı ya :) Ben bilirim 6 yaşımdan beri yiyorum :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Aynı değildir..Aroma ile alakalı[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bonibonlar aromalı mı ya?[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya işte bonibonlarda aroma yok diye biliyorum. Gıda boyalarında da farklı renkler elde etmek için farklı kimyasallar kullanıyolar o yüzden tatları farklı olabilir demişler. Ulan şimdi sizin yüzünüzden keyifle bonibon yiyemiycem.Ne güzel umursamadan yiodum aklıma takılır şimdi bu aa acaba tadı farklımı diye düşünürüm hep.Tadını alamıycam ya uff[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 *!yapılan reklam ve etkisinin görülmesinden sonra kent paticiğe sponsor olmaya karar verir*[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :D aromalı abi..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar