arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Madem forumda yeterince CS oyuncusu var o zaman biraz aktiviteden birşeycik olmaz. Hem güzel screenshotlar görmüş hem de eğlenmiş oluruz. Önce herkes yollasın sonra puanlama veya oy sistemi ile hallederiz.Ödül olarak takdirim dışında birşey veremeyeceğim.Belki site yöneticileri bir güzellik yapar lyric-post olayındaki gibi. Kurallar istekleriniz doğrultusunda değişir sorun olmaz. Kurallar: -Resimler nete upload edilecek -Oyun ekranı tamamen gözüküyor olacak -Formatı jpeg gibi az yer kaplayan ve internet explorer gibi browserların açıp görüntüleyebileceği bir format olacak -Botlarla yaptığınız birşey olmayacak.İnsan oyuncularla olacak. -Oyun mekaniği dışında planlanmış şov amaçlı birşey olabilir.(sadece oyun mekaniği dahilinde olursa ortaya çok eğlenceli şeyler çıkacağını sanmıyorum) -Tek screenshottan oluşacak.(yani fotoroman benzeri birşey olmayacak) -Spray paint gibi dışarıdan müdahale sayılacak şeylerin resmini yollamayınız.(Yani sadece spray logo resmi falan..) -Sadece diyalogtan oluşan screenshot olmasın -Konsol kapalı olacak -Birden fazla resimle katılabilirsiniz.Onlar ayrı ayrı değerlendirilir, ancak abartıpta 10 tane koymayınız lütfen. -Screenshot kesinlikle size ait olacak.Netten çalıp koymayın. -Linkin verildiği mesajda oyunun LAN mı netten mi olduğunu yazın.Netten ise hangi serverda olduğunu.İlginç bir hikayesi varsa onu da yazın.[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsenLuphen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Arcane hala bişi yok bence şu Botlar la olan kuralı değiştir[hline]The Thiefz Lord Arsen Luphen The Noble Lord Beavis Claude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ne anlamı kalır o zaman ? ayrıca değişse de katılım olmayacak bir anlamı olmaz.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 vallaha benim cok anim var ama hic birisinin ss i yok yani kusura kalma.. :)[hline]|herzaman mutlu| [link]http://webmasterim.com/ls/links.php?kullanici=madmax[/link] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 zamanı uzun tut arcane belki takılan olur[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 zamanın ne önemi var ki katılımcı yokken.. bende 1-2 tane hoş ss var ancak başkası da koyarsa koyacağım.[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ya bikeresinde 3 kişiyi bombayla peşindende 2 kişiyi colt la indirdiydim geçenlerde ama ss alamadım :) fazla kaptırdıydım hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 fraglarıyla ovunen çok fazla kişi olur. ama kimse bu tür yarışmalara girmez.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 frag yarışması değil işte okuyun bi yazdıklarımı arkadaşlar atraksiyon önemli.[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 eski clan maçlarımdan görüntüler vardı ama en güzel ss yarışmasına sokmayacam onları ehhe. protesto ediyorum hükümeti[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 işte umaırm katılım olur adam gibi :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Bunu 2 yıl önce yazsan koyardım ama şimdi bulamıyorum resimleri :([hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 İyi Fikir la hadi yapalım :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 a gormedim du bakiim ben almıştım bi kaç tane de ne war bilmiorum :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 buldum bi tane güzel koyuorum :) geri kalanlar ya kufur ettikleri ya da fragim aşmış olduu için almışım bi enteresan bu war. bu tam adamı keserken ben oylama sonucu map bitti kaldım oyle.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 fps we pingime bakmayın :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ben 100 fps yi görsem direk ss alcam :)[hline]-darling, am i the first man to make love to you? -of course you are. i don't know why you men always ask the same ridiculous question.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: someone, 28 May 2003 21:02 tarihinde demiş ki: ben 100 fps yi görsem direk ss alcam :)[hline]-darling, am i the first man to make love to you? -of course you are. i don't know why you men always ask the same ridiculous question.. Bikeresinde 10 fps gormustum Ss alam derkene altındakı Power a basmısım :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sly açılmıo resim[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bunlar bugünkü CS Turnuvas1 final mac1ndan :) ilk el usp ile 4 kisi ald1g1m1 burada göremiceniz ama olsun.. burdakiler genenin..(Uo dan Uriel, belki tan1rs1n1z :)) salak gibi iki el verince, echo yapmak zorunda kald1k. ama ne saglam echo, birer bomba ile isi bitirdik :) burda da ben vurdum gene toparlad1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Birleşelimde CEDAY a ekran kartı alalım arkadaşlar.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ahah benim resmim açılmıosa özelliklerine bakın bulun o zmn resmi bi şekilde..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 çok hoş ancak sağ üstteki frag göstergesinin ayarı değişik herhalde[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 komutu da var[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 neyin ayarı deişik, ben kendimi bildim bileli hep böle oynuom cs yi :) ezik bi laptopla oynuoz zaten, combatta 10-15fps ye bile iniyo :) p.s ha bu arada bunlar oyun sırasında alınan ss ler deil. yoksa görüntüler böle olmazdı sanırım. demodan yavas cekimde alınan ss ler :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 29 May 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar