Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 level 40 oldum ama 40 gold kaldı trainlerden sonra at alamıyorum ne yapmak lazım :D[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en iyi para beast kesmekten gelir git STV 40lık gorilleri kes hatta ne bulursan kes ben hep orda para yapmısımdır gorilin çükü tanesi 8s ne nerdeyse hepsınden düşüyor[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 elite kes 10s cıkar kumas cıkar 20tanesını 1.5gye satarsın falan[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124880[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eğer first aid yoksa, gidip senden bi 4-5 lvl aşağıdaki humanoidleri kesiosun :) çıkan kumaşları biriktirip satıosun hehe para için en iyi kaynaklardan birisi bu. yada mining/skinning kombosu = 1 günde 80-100 gp :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 önce mob ile para kasma sevdasından kurtuluyoruz. sonra resource gathering skillerinden birini öğrenip başlıyoruz gezinmeye.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Norak, 23 Haziran 2005 12:51 tarihinde demiş ki: eğer first aid yoksa, gidip senden bi 4-5 lvl aşağıdaki humanoidleri kesiosun :) çıkan kumaşları biriktirip satıosun hehe para için en iyi kaynaklardan birisi bu. yada mining/skinning kombosu = 1 günde 80-100 gp :) benim skinning su anda 264 bununla nerelerde nasıl para yapabilirim ? AH da mı satmalıyım vendoramı satmalıyım ? Teşekkürler herkese[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Olursun Pally Alırsın At :D abi bence git humanoid keks instance yap ahye gir al atını[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Lind3r0th, 23 Haziran 2005 12:45 tarihinde demiş ki: en iyi para beast kesmekten gelir git STV 40lık gorilleri kes hatta ne bulursan kes ben hep orda para yapmısımdır gorilin çükü tanesi 8s ne nerdeyse hepsınden düşüyor İyi de Beast'lerden para düşmez ki?[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen lvl 40da ne kesicen sm de farmı yapıcan STV de beast kesıcen paso en iyi para kaynağı + skinner isen daha da karlı ha arkadaş illede humanoid kesicem derse maraudon girişinde kolkarlar var paso farmlasın onları ama 3s dan fazla düşmez gorilden düşen 1 saç zaten 10s nerdeyse hem gorillerin hemen orda trollerde var karışık keser STV iyi para için[signature][hline]WTB Healer -,- [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Haziran 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Haziran 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bende skiining var.. 289 ve artık beast kesmiyorum... zaten cogu deri para etmio bi ruther mi ne var o para edicek...Full instance yap.. zaten cıkan en dankik item 20s.. kazanacagın diğer itemleri saymıorum.. moblardan gelen para.. kazandıgın xp.. ben lvl 40 iken bütün trainler.. at.. riding.. bütün portal trainler.. yaptıgım halde 10g param vardı :D yeni serverlarda kumas ve deri para ediyor.. ama artık bl de olu piyasa.. adam 150 silk i 3g den veriyor.. oncedn 20 si 1g idi.. siz düşünün..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Levelin 40sa, ve paraya ihtiyacın varsa Feralas ftw :) Gerisini sen bul :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: HerenIstiaron, 23 Haziran 2005 13:11 tarihinde demiş ki: HerenIstiaron'un msg ı vala üstte dedikleri gibi, stranglethorn vale a gidip siyah gorillerin olduğu bir bölge var U şeklinde ki yol kıvrımında. ben at alacağım zaman yaklaşınca burayı keşfettim 2 günde 60 gp yapmıştım 500-600 tane gorik keserekten (skinningle tabi). AH leatherlarıda ah'ta satcaksın :) ayrıca gorillerden bi loot çıkmakta tüy mi diş mi öle bişi bunlarda vendorda baya bi para ediyor :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar